PiTT - Śro 07 Wrz, 2011 ja również dziękuje za mocowanie fotela, piękne pasy i płytkę pod pasy
Mick mówił że 1 jest potrzebna, wiec nie płacz mazgaju kamil - Śro 07 Wrz, 2011 chuj się znasz jest więcej potrzebnych
zapomniałeś podziękować za rękawiczkiAnonymous - Śro 07 Wrz, 2011 No to ja też dziękuje za mocowanie fotela i pasy RRS czarne
Bardzo miły jegomość kornat - Śro 07 Wrz, 2011 Potrzebne mi mocowania do bimarco expert i mirco s2Mick - Śro 07 Wrz, 2011
kornat napisał/a:
Potrzebne mi mocowania do bimarco expert i mirco s2
no problem. Tylko napisz jakie Cię interesują, czy aluminiowe, czy stalowe, krótkie, długie etc.
Kamil, potrzebna jest jedna blaszka z nakrętką od strony tunela, przynajmniej narazie jedna, bo masz jeden fotel
a reszta śrub oczkowych wkręcana jest w standardowe punkty mocowania pasów - nawet pod kanapą dasz radę.
PiTT niebawem odezwę się w sprawie mocowania i fotela. Mam nadzieje, że przed weekendem da radę i byś mógł na radom pojechać już w kuble z pasami Anonymous - Śro 07 Wrz, 2011
Mick napisał/a:
Alex niebawem odezwę się w sprawie fotela. Mam nadzieje, że przed weekendem da radę i byś mógł na radom pojechać już w kuble
O to to to się rozchodzi Barejka - Śro 07 Wrz, 2011 Mick, ostatnio przyjzalem sie dokladniej wizytowce, chyba byla robiona na szybko, bo troche brakow jest na niej Mick - Śro 07 Wrz, 2011 wizytówka będzie nowa, ze względu na zmianę firmy i oczywiście braki zostaną naprawione Anonymous - Śro 07 Wrz, 2011 zapraszam na Miączyńską do ULAND.plPiTT - Śro 07 Wrz, 2011 oczywiście za rękawiczki też dziękuję
mówiłem Kamilowi że 1 mocowanie potrzebuje to się uparł że do każdego punktu będzie spawał
pasy piękne, może sobie do mazdy założę bo też pasują
Greg - Śro 07 Wrz, 2011
AleX_R53 napisał/a:
zapraszam na Miączyńską do ULAND.pl
No offence, ale proszę Cię, a cóż to za szkarady tam powstają?
Pitt, miałem tanio mocowanie na sprzedaż, pisałem Ci nawet.
A właśnie, bo ja jeszcze nie pisałem o moich rękawiczkach od Mick'a - są boskie! Wrzucę foto przy okazji, konkretne, nadają się. Anonymous - Śro 07 Wrz, 2011
Greg napisał/a:
Rozwiń temat... może być na PW bo chętnie się dowiem co masz na myśli.PiTT - Śro 07 Wrz, 2011
Greg napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
zapraszam na Miączyńską do ULAND.pl
Pitt, miałem tanio mocowanie na sprzedaż, pisałem Ci nawet.
no widziałem i byłem przekonany że Ci nawet odpisałem
ustaliłem wcześniej z Mickiem że u niego biorę, więc nie chciałem już nic kręcić Greg - Śro 07 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
no widziałem i byłem przekonany że Ci nawet odpisałem
ustaliłem wcześniej z Mickiem że u niego biorę, więc nie chciałem już nic kręcić
Starość nie radość a skleroza nie boli. Spoko, i tak już ktoś je kupił.
A tak w temacie mocowań to polecam dobrze pomierzyć punkt w którym będziesz siedział i rozkminić bazy mocujące (właśnie, jakie będziesz miał?). Ja właśnie się szarpię z tematem teraz... Niektóre mocowania boczne mają za krótkie szyny i w rezultacie nie możesz dobrze ustawić się na odległość od kiery + żeby zejść niżej trzeba dorobić otworki.
Ja chyba kiedyś jak już wszystko dobrze ustawię to sobie zaprojektuję takie idealnie dopasowane mocowania i wytnę na laserze z alu żeby się nie szczypać. Ale te od Micka aluminiowe są całkiem spoko Lekkie!