HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
fydi - Nie 17 Kwi, 2011 Ja też dotarłem w całości. Wyrazów jak zwykle na klasie. i will ciągle najszybszą seria jest co by było gdyby zawias..... Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011 ooooo załapało sie tez najbrzydsze auto na torze znaczy Bartowa sralfa Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011 własnie ,wrzuci ktos czasy bo ja nawet nei wiem dokładnie ile zrobiłem,chyba cos 45sanjas - Nie 17 Kwi, 2011 no właśnie, tqa alfa jest bartowa???
elegancko, lansik 1 klasa zefir - Nie 17 Kwi, 2011 bylo miszcz wyscig, moj driftowoz ze mna i zacna ekipa ktora sobie smacznie spowrotem spala dotarlismy do domu mijajac motocyklistow.
zajebiscie bylo wszystkich poznac, znowu widziec, w hondzie musialem se sprawic auto detailing w trakcie powrotu, tzn bodykit jebnac od spodu zeby sie znowu ladnie ulozyl.
karwa zaskoczyla mnie nadsterownoscia moja menda, nie bylo tego ani na kielcach ani na poznaniu ani w debrznie:( moze za bardzo docisnalem w opony cisnienia, albo sa juz takie smietniki
Fajna masz BMW Rabi !!!
pozdro i dzieki za wyjazd Janusz - Nie 17 Kwi, 2011
fydi napisał/a:
Ja też dotarłem w całości. Wyrazów jak zwykle na klasie. i will ciągle najszybszą seria jest co by było gdyby zawias.....
ej, no ja poza oponami tez ma serie w sumie
zefir napisał/a:
Fajna masz BMW Rabi !!!
kuwa zakochałem sie, ogolnie nie potrafie jeździc czyms samochodem, ale wsiadłem do jego BMW... i kurcze pare kołek i miałem wrażenie ze można by nią niestworzone rzeczy wyrabiać, hamowała mnie tylko ta nieszczęsna opona... ale kurcze zakochałem się w takim RWD... FWD jest dla pedałów
ogólnie atmosfera była nie fajna, mimo ze było dużo naprawdę fajnych osób i powinno byc mistrz, to było 6 razy tyle tłumu który robił mega wioskę niestety
ogólnie clio mało nie straciło dowodu podczas dojazdu na wyrazów, no i sliki na które ledwo wysupłałem 300 zł spłynęły, a w sumie mało jeździłem i starałem sie oszczędzać żeby nie było temu niechętnie dawałem innym clio normalnie nie mam z tym problemu no i ogólnie zawiodłem sie na slikach, pewnie dlatego ze wszyscy mówili ze jest przepaść w stosunku do zwykłej gumy, i fakt jest różnica, ale żeby mnie jakoś powali to nie bardzo, ale miały już w sumie 11 lat no i przez te opowiadania innych pewnie miałem zbyt duże wymagania co do nich
ps. Rabarbar mam nadzieje ze kiedyś jeszcze spotkamy sie na jakims TD, pozwolisz sobie zrefundować troche kosztów i polatać więcej BMW, dla mnie mega mistrz prowadzenie tego samochodu.... po prostu się zakochałem Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011 Januszek nie ma sprawy,w koncu dałes sie przejechac Clio... faktycznie ten slik szału nie robił,ale po 11 latach to nawet szczelnie zapakowane kondony parcieją a co dopiero opona
Bede musiał chyba busa opon zabrac bo nie tylko Ty masz ochote nim polatac znowu... Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011 Januszku , Rabarbarku to co obiektywnie patrząc lepsze 328 czy Sport ?Barejka - Nie 17 Kwi, 2011 A czeslaw znow nie dojechal? Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011
Barejka napisał/a:
A czeslaw znow nie dojechal?
Zluzuj Bariere bo świnia Ci sie poci M - Nie 17 Kwi, 2011
Czesio napisał/a:
Januszku , Rabarbarku to co obiektywnie patrząc lepsze 328 czy Sport ?
Co jest lepsze, boze narodzenie czy wielkanoc? Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011 Własnie Czesław,znowu Cie nie było!!!!
Mysle ze biorąc po uwage seryjne auta clio jest szybsze,ale w 328 jest więcej frajdy.Z bmw stosunkowo niewielkim nakładem kosztów mozna zrobic naprawde szybki wozek,moim zdaniem największym problemem w tym aucie jest masa a z tym mozna sobie łatwo poradzic,do tego szpera,hamulec z e46,uzywane slicki w 17" tez tanie....karwa chyba jednak przerobie to auto na upalatora M - Nie 17 Kwi, 2011 Takie e36 jest mistrz do upalania,
wyciagasz srodek, zakladasz zawias i ogień.Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011
M napisał/a:
Takie e36 jest mistrz do upalania,
wyciagasz srodek, zakladasz zawias i ogień.
wcześniej mówiłeś ze e30 jest mistrz ojj Kłamczuszek Kłamczuszek M - Nie 17 Kwi, 2011
Czesio napisał/a:
M napisał/a:
Takie e36 jest mistrz do upalania,
wyciagasz srodek, zakladasz zawias i ogień.
wcześniej mówiłeś ze e30 jest mistrz ojj Kłamczuszek Kłamczuszek
Też jest,
ostatnio myslalem zeby kupić e30 cabrio i je.bnąć klatkę roadsterową i upalać bez dachu