To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

qbica - Sob 25 Gru, 2010

dziś na rajdowej pasterce na salmopolu, Siemanko pojawił się już subarakiem ;D
ziober - Sob 25 Gru, 2010

Bad-i napisał/a:
Czesio napisał/a:
nawet na zdjęciu zdjęcia nalepka z boku na elektrowni wyglada 100% vt

o tej samej pomyslalem, ale nadal uwazem ze WRC nie powinno tego wydrukowac

A wg mnie dobrze że wydrukowali. Powinni jeszcze dopisać czyje to auto. Trzeba tępić takie zachowanie!

Anonymous - Sob 25 Gru, 2010

Cytat:
A wg mnie dobrze że wydrukowali. Powinni jeszcze dopisać czyje to auto. Trzeba tępić takie zachowanie!

+1 za błędy i głupotę sie płacić

Tomcat - Sob 25 Gru, 2010

qbica napisał/a:

W sensie że służbowym, ale cywilem ? Kurde, nieźle się chłopak wkręcił. Tak się zastanawiałem ostatnio jakie układy trzeba mieć, żeby się tak wkręcić... Nie odmawiając mu talentu oczywiście.

Mick - Sob 25 Gru, 2010

Tomcat napisał/a:
Kurde, nieźle się chłopak wkręcił. Tak się zastanawiałem ostatnio jakie układy trzeba mieć, żeby się tak wkręcić... Nie odmawiając mu talentu oczywiście.

Trzeba masę czasu i pieniędzy zainwestować, żeby dojść do takiego momentu w życiu, że chce Cie brać TEAM Subaru :)

Ale o takich sprawach my "dżentelmeni" nie będziemy przecież rozmawiać ;)

qbica - Sob 25 Gru, 2010

Tomcat napisał/a:
qbica napisał/a:

W sensie że służbowym, ale cywilem ? Kurde, nieźle się chłopak wkręcił. Tak się zastanawiałem ostatnio jakie układy trzeba mieć, żeby się tak wkręcić... Nie odmawiając mu talentu oczywiście.

Ja slabo widze, ale wydaje mi się zę to cywil był, nie przyglądałem sie :>

Nie wiem czy nie lepiej było Szejom zaproponować miejsca w teamie subaru, wg mnie Siemanko lepiej radził sobie z dopięciem budżetu, więc i tak by startował w przyszlym sezonie, a z Szejami to niewiadomo :/

GeKo - Sob 25 Gru, 2010

qbica, Chyba nikt nie wierzy że Siemanko nie wnosi budżetu..
106 - Sob 25 Gru, 2010

szeja leci na dakar z orlen teamem... zrezygnowal z RSMP :/
Marek23 - Sob 25 Gru, 2010

Twierdzi,że nie wnosi wogóle...ale też myślę,że musi coś płacić.

Mick napisał/a:

Trzeba masę czasu i pieniędzy zainwestować, żeby dojść do takiego momentu w życiu, że chce Cie brać TEAM Subaru :)

Dokładnie, gruba kasa poszła na jego starty,więc za darmo się nie wybił.

GeKo - Sob 25 Gru, 2010

Marek23 napisał/a:
Twierdzi,że nie wnosi wogóle...ale też myślę,że musi coś płacić.
To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe w naszym kraju. Kajtkowi też Subaru nie finansowało wszystkiego tylko wspólnie z LOTOSem i kimś tam jeszcze, wiec nie wierzę w dobre gesty marki Subaru, a muszą się liczyć z tym że przynajmniej rok lub 2 Siemanko będzie zbierał doświadczenia. Było tylko 2 zawodników którzy wsiedli w 4 łapy i zaczęłi odnosić sukcesy, Frycz i Sztuka, fajnie by było jakby Siemanko był trzeci w końcu też z podbeskidzia :)
jarek-malopolska - Sob 25 Gru, 2010

Idzie, idzie, PODBESKIDZIE !!
A wracajac jeszcze do fotki, to nawet jesli to jest VT to pogratulowac pomysłu ;)

qbica - Sob 25 Gru, 2010

tak czy inaczej trzymam za niego kciuki i mam nadzieje, że Szeje też ogarną w końcu jakiegoś dobrego sponsora :)
martin.h - Sob 25 Gru, 2010

Wracając do Siemanka i SPRT, ja słyszałem o kwocie 250k zł.
qbus - Sob 25 Gru, 2010

Też słyszałem o 250 tys bez miejsca reklamowego na samochodzie.
Jaco - Sob 25 Gru, 2010

Ja tam nic nie słyszałem , ale z tego co wiem to nawet kierowcy jeżdżący w fabrycznych zespołach muszą wnieść sporo $$$, żeby móc startować i nie sądzę, żeby w przypadku Siemanka to było na zasadzie my pokrywamy koszty, a Ty tylko jeździsz bo jesteś dobry...