M - Pon 15 Cze, 2009 A tak btw w dlugi weekend zgineły 52 osoby w wypadkach
1/4 tyle co w airbusie,ale nikt sie na tym nie zastanawia bo to statystyka
DOnaldzie gdzie som te ałtostraty?Cartoon - Pon 15 Cze, 2009
Jakarti napisał/a:
nie.
mam wysoko postawionych kolegow
To może załatw mi od razu bana, żeby nie marnować czasu na zbędne posty...
BTW Z ta katastrofą jest tak samo jak ze świńską grypą...Anonymous - Pon 15 Cze, 2009 Co do śmierci na polskich drogach to już dawno ogromna częsc społeczeństwa przestała się tym przejmować , stało się to dla nich szarą rzeczywistością . A tak naprawdę jest to jedna wielka rzeź przez cały rok , a my nie jesteśmy w stanie tego zatrzymać KonradMK - Pon 15 Cze, 2009 A propos wypadków na drogach, zapomniałem napisać... pamiętacie mój wypadek pod LBN? Ostatnio w TVP mówili że ktoś zginął dokładnie w tym samym miejscu (nie pamiętam miejscowości teraz). Podobno to jakiś czarny punkt i non stop tam są wypadki - karwa, prosta droga bez skrzyżowań, nie kumam tego.M - Pon 15 Cze, 2009 to napewno zydomasonyJanusz - Pon 15 Cze, 2009
eM napisał/a:
DOnaldzie gdzie som te ałtostraty?
w kaczogrodzie sory musiałem
Dziwna sprawa z tym samolotem, ale tak poważnie mówiąc to ten temat tej zagadki nie rozwiąże, bo opieramy się głownie ma mediach a one i tak podaja to co maja podawać, generalnie informacja jest kontrolowana niestety... szkoda tylko tych wszystkich rodzin... a Z eM sie trudno nie zgodzić co do tych dróg, ale to już jest standard ze na drogach ginie pełno ludzi i nikt nic nie mówi, a jak tylko coś innego się stanie to wielkie halo...Vlodarsky - Pon 15 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
A propos wypadków na drogach, zapomniałem napisać... pamiętacie mój wypadek pod LBN? Ostatnio w TVP mówili że ktoś zginął dokładnie w tym samym miejscu (nie pamiętam miejscowości teraz). Podobno to jakiś czarny punkt i non stop tam są wypadki - karwa, prosta droga bez skrzyżowań, nie kumam tego.
może jakaś żyła wodna ?KonradMK - Pon 15 Cze, 2009
Vlodarsky napisał/a:
KonradMK napisał/a:
A propos wypadków na drogach, zapomniałem napisać... pamiętacie mój wypadek pod LBN? Ostatnio w TVP mówili że ktoś zginął dokładnie w tym samym miejscu (nie pamiętam miejscowości teraz). Podobno to jakiś czarny punkt i non stop tam są wypadki - karwa, prosta droga bez skrzyżowań, nie kumam tego.
może jakaś żyła wodna ?
raczej karwa hemoroid na dupie polskiej mapy drogowejJanusz - Pon 15 Cze, 2009 nie przeklinaj.... i co to jest hemoroid ?? KonradMK - Pon 15 Cze, 2009
Janusz napisał/a:
nie przeklinaj.... i co to jest hemoroid ??
I PROSZE CIE ZASTANÓW SIĘ CO TUTAJ WKLEJASZStf - Pon 15 Cze, 2009 Kondziu nie musisz nam tu swoich fotek z zabaw z dzieciństwa wklejać... KonradMK - Pon 15 Cze, 2009 kuźwa to jest takie obrzydliwe, że to wycinam... feeeeCHRZANEK - Pon 15 Cze, 2009