HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...
M - Pią 29 Maj, 2009 poproszę kilka, zabiore moze do warszawy jak dobre leon - Pią 29 Maj, 2009 Jacek dla mnie 2 jesli mozna prosic (chyba nawet wiem o jakiej cukierni mowisz)strick - Pią 29 Maj, 2009 Pączki pycha, ostatnio nie chciałęm, ale mnie zmusili
Tym razem grzecznie poprosze z własnej woli Marek23 - Pią 29 Maj, 2009 Czy ade ma tablice KRA? Strick, upalasz jutro merolem?106 - Pią 29 Maj, 2009
Marek23 napisał/a:
Czy ade ma tablice KRA?
biala astra w ciemnych szybach... ale blachy to raczej KRmartin.h - Pią 29 Maj, 2009 Ja się modlę żeby było sucho. Chciałbym zrobić kilka kółek, a moje opony nie współpracują za bardzo z nawierzchnią jak jest mokro. Przód wypier.dala na zewnątrz już przy 60 km/h, a o hamowaniu nie mówię Marek23 - Pią 29 Maj, 2009 Ja chyba wolę mokro, ale jako widz to niech będzie sucho.k-mart - Pią 29 Maj, 2009 Wezcie dla Marka 5 paczkow, on lubi sie obzerac slodyczami Jacek - Pią 29 Maj, 2009
martin.h napisał/a:
Ja się modlę żeby było sucho. Chciałbym zrobić kilka kółek, a moje opony nie współpracują za bardzo z nawierzchnią jak jest mokro. Przód wypier.dala na zewnątrz już przy 60 km/h, a o hamowaniu nie mówię
nie gadaj tyle, tylko wpadaj i napinaj...Jacek - Pią 29 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
Wezcie dla Marka 5 paczkow, on lubi sie obzerac slodyczami
wezmę:) bo go kocham i wiem że bardzo lubi słodkie...
na zdjęciu po spałaszowaniu słoika nutelli
Anonymous - Pią 29 Maj, 2009 jaki słodki
a mnie tam nie będzie, kur.waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Maciusiowy - Pią 29 Maj, 2009
jacek czajka napisał/a:
na zdjęciu po spałaszowaniu słoika nutelli
pytanie czy to nutella, czy...yyy martin.h - Pią 29 Maj, 2009
jacek czajka napisał/a:
nie gadaj tyle, tylko wpadaj i napinaj...
Wpadam Będą 2 rejlaki.
PS: Nie wiedziałem, że Marek taki łasuch Zdjęcie miesiąca Hothatch.org.Marek23 - Pią 29 Maj, 2009 Przynajmniej się wyklarowało kto jest najprzystojniejszy na forum
Nie jem pączków, zrzucam wagę...
martin.h napisał/a:
Wpadam Będą 2 rejlaki.
Fajnie, Subaru nie będzie, więc niech żyje fwd...Michał - Pią 29 Maj, 2009 nieźle
ja mam durzy brzuch
jakarti wielkie uszy
a marek wysokie czoło