Jacek - Czw 04 Cze, 2009 fydi, Dżon to moja z jednych dziwek, jak mu grozisz, grozisz mi. stąpasz po kruchym lodzie...(lód może być do ustny)M - Czw 04 Cze, 2009 napisz jeszcze ze jestes Bogini zemsty Nemezis Jacek - Czw 04 Cze, 2009 ...i jestem Bogini zemsty NemezisMichał - Czw 04 Cze, 2009 Młody Papież - Czw 04 Cze, 2009 jestem tuuuu martin.h - Czw 04 Cze, 2009
fydi, dzięki za przypomnienie, miałem kiedyś kasetę z tym kawałkiem. Ale Dżona jeszcze wtedy nie znałem Maciusiowy - Czw 04 Cze, 2009
jacek czajka napisał/a:
jak mu grozisz, grozisz mi
mi, on Ci grozi mi - Pią 05 Cze, 2009 nie wie co czyni....Marek23 - Pią 05 Cze, 2009 Ma ktoś namiary do osoby odpowiedzialnej za wynajem toru? Znajomy z kolegami w Subarakach chce sobie tam pojechać. Clio dziś już u blacharza, mam nadzieję, że następny Wyrazów będzie w połowie lipca, bo wtedy spokojnie będzie gotowe. Jaram się tym torem jak jest sucho, choc na mokrym tez jest kozidrak.Jacek - Pią 05 Cze, 2009 kozidrak na mokrym był w miniaku co Maruś fydi - Pią 05 Cze, 2009
Marek23 napisał/a:
Ma ktoś namiary do osoby odpowiedzialnej za wynajem toru?
To jest akurat akcja, gdzie wiem, że moje umiejętności nic nie miały do rzeczy. Jakby nie szczęście to byłby taki dach, że nie wiem czy nasza przyjaźń by to wytrzymała.Jacek - Pią 05 Cze, 2009 hehe, coś byśmy wymyślili michool_vt - Pią 05 Cze, 2009
fydi napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ma ktoś namiary do osoby odpowiedzialnej za wynajem toru?