To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [expo] BARTLI

TomsoN - Nie 11 Sty, 2009

jaki czad o_O
Bartli - Sob 17 Sty, 2009

Ostatnio sprawiłem sobie zabawkę w postaci lampy do aparatu, więc trzeba zacząć testy :)
Dzisiaj coś takiego wyszło :)

Anonymous - Sob 17 Sty, 2009

jest zajebisty potencjal bo pomysl ekstra tylko fure trzeba przygotowac ;) kurcze nafajniej by bylo bez blachy
Bart - Sob 17 Sty, 2009

Bartli, naprawdę profi foty robisz, ale ta nocna... jakby to powiedzieć... no kupa straszna...
Bartli - Sob 17 Sty, 2009

No wiem że zdjęcie jest takie se, bo dopiero wczoraj pobawiłem się tak na serio lampą.
Ale 146 tak fajnie, groźnie wygląda na tym zdjęciu ;D To pomyślałem że sobie wkleję ;)

Michał - Sob 17 Sty, 2009

pamietaj !! nigdu nie kieruj lampy w strone fotografowanego obiektu. Lampa w bok i do góry ma walić
mi - Sob 17 Sty, 2009

w plenerze, gdzie zupełnie nie ma od czego odbić jej światła, będzie lipa z lampą, która nie ma liczby przewodniej milion :/
Bartli - Sob 24 Sty, 2009

zdjęcie pt. "Załaduj mnie"

Anonymous - Sob 24 Sty, 2009

bardzo fajny klimacik no i gratuluje urzadzenia :)
1 nie wiem czy kadr z tymi pokretlami na gorze jest korzystny a w 2 bym poszedl w gore ze wszystkim

Bartli - Sob 24 Sty, 2009

a dzięki dzięki :) w końcu ktoś wie co to jest ;)

fakt, na 1 wrażenie psuje to pokrętło. jednak nie mam takich umiejętności w photoshopie żeby je wymazać, a zdejmowanie pudeł które stoją nad odtwarzaczem nie wchodzi w grę ;)

co do 2 hhmm, chodzi ci żeby nie umieścić pilota tak centralnie?

Michał - Sob 24 Sty, 2009

nnie musisz dziekować
profesjonalny ps

dzik - Nie 25 Sty, 2009

Bartli napisał/a:
Ostatnio sprawiłem sobie zabawkę w postaci lampy do aparatu, więc trzeba zacząć testy :)
Dzisiaj coś takiego wyszło :)

Softbox by sie przydal.

Co do tematu lampy w plenerze, podczas jasnej pogody wale na wprost by rozswietlic cienie, z korekta na - zazwyczaj.

Anonymous - Nie 25 Sty, 2009

prego, wydzielone.
Bartli - Czw 30 Kwi, 2009

Może w końcu trochę odkurzę temat :)

Ostatnio mam zajawkę na fotografowanie ludzi :) W początkowych zdjęciach siedzą kadry, bo zdjęcia robione spontanicznie ;)

Tutaj zwaliłem obróbkę :/

Bartli - Czw 30 Kwi, 2009

"Niezłe ciacho"