TomsoN - Nie 11 Sty, 2009 jaki czad Bartli - Sob 17 Sty, 2009 Ostatnio sprawiłem sobie zabawkę w postaci lampy do aparatu, więc trzeba zacząć testy
Dzisiaj coś takiego wyszło
Anonymous - Sob 17 Sty, 2009 jest zajebisty potencjal bo pomysl ekstra tylko fure trzeba przygotowac kurcze nafajniej by bylo bez blachyBart - Sob 17 Sty, 2009 Bartli, naprawdę profi foty robisz, ale ta nocna... jakby to powiedzieć... no kupa straszna...Bartli - Sob 17 Sty, 2009 No wiem że zdjęcie jest takie se, bo dopiero wczoraj pobawiłem się tak na serio lampą.
Ale 146 tak fajnie, groźnie wygląda na tym zdjęciu To pomyślałem że sobie wkleję Michał - Sob 17 Sty, 2009 pamietaj !! nigdu nie kieruj lampy w strone fotografowanego obiektu. Lampa w bok i do góry ma walićmi - Sob 17 Sty, 2009 w plenerze, gdzie zupełnie nie ma od czego odbić jej światła, będzie lipa z lampą, która nie ma liczby przewodniej milion Bartli - Sob 24 Sty, 2009 zdjęcie pt. "Załaduj mnie"
Anonymous - Sob 24 Sty, 2009 bardzo fajny klimacik no i gratuluje urzadzenia
1 nie wiem czy kadr z tymi pokretlami na gorze jest korzystny a w 2 bym poszedl w gore ze wszystkimBartli - Sob 24 Sty, 2009 a dzięki dzięki w końcu ktoś wie co to jest
fakt, na 1 wrażenie psuje to pokrętło. jednak nie mam takich umiejętności w photoshopie żeby je wymazać, a zdejmowanie pudeł które stoją nad odtwarzaczem nie wchodzi w grę
co do 2 hhmm, chodzi ci żeby nie umieścić pilota tak centralnie?Michał - Sob 24 Sty, 2009
nnie musisz dziekować
profesjonalny psdzik - Nie 25 Sty, 2009
Bartli napisał/a:
Ostatnio sprawiłem sobie zabawkę w postaci lampy do aparatu, więc trzeba zacząć testy
Dzisiaj coś takiego wyszło
Softbox by sie przydal.
Co do tematu lampy w plenerze, podczas jasnej pogody wale na wprost by rozswietlic cienie, z korekta na - zazwyczaj.Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 prego, wydzielone.Bartli - Czw 30 Kwi, 2009 Może w końcu trochę odkurzę temat
Ostatnio mam zajawkę na fotografowanie ludzi W początkowych zdjęciach siedzą kadry, bo zdjęcia robione spontanicznie