To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - 45a Barbórka 2007

Anonymous - Pon 10 Gru, 2007

TMs napisał/a:
Dobrze, że ten potwór nie jechał bo Hołek miałby pełne porty LOL
Obrazek

ciut upalałem przed przyjazdem na EKOgreenie :D

Niemy - Pon 10 Gru, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Dziś na TVP3 oglądałem relację z karowej.
Troche zdenerwował mnie Kuzaj.
Po mecie odcinka podchodzi do niego reporter i mówi:
Reporter - Leszek masz drugi czas
LK - A kto był pierwszy?
R - no Krzysiek
LK - o F__k (foch i wogóle motyla noga na caly świat)
R - Leszek czy powiesz nam coś jeszcze?
LK - Walka jeszcze trwa...

Ogladalem ta sama relacje i wydaje mi sie ze Kuzaj na koniec powiedzial cos w rodzaju "trudno, to tutaj dzisiaj Krzysiek byl szybszy"

jak juz pisalem wczesniej w tym temacie Kuzaj to jest gbur i prostak, ten czlowiek nie wie co to jest zabawa i jazda pod pudlike na "Pani Karowej"
nie potrafi ani na moment rozluznic posladow, widac bylo jakiego mial wielkiego GULA, az slow mu zabraklo.
Wielkie brawa dla Kuchara i Frycza ktorzy N'kami objechali "Boga Subaru" jadacego WRC'em! musiala chomika wtedy krew zalac!

HOLEK WROC!!

ten czlowiek ma u mnie wielki szacunek, nawet jak wygral, nie zaczol sie chwalic co to on nie osiagnol, tylko cieszyl sie razem z kibicami na wiesci o Polskiej edycji WRC w 2009

co roku podziwiam Fabio Ghizzi (Lancia Delta Integrale EVO),zawsze usmiechniety, a u niego w namiocie po karowej zawsze jest dobra impreza, duzo szampana, a z oczu leca lzy od toksycznosci spalin wydobywajacych sie z Delty przy na maxa wcisnietym pedale gazu :>

eeech szkoda ze w tym roku mnie tam zabraklo :{

Anonymous - Pon 10 Gru, 2007

tylko w tv oglądałem niestety , ale mam kilka refleksji
kuzaj strasznie znerwicowany na mecie karowej , szkoda że tak do tego podchodzi .
Hołek to gość, prawdziwy mistrz . Szkoda mi że Staniszewski lepiej nie wypadł .
Zastanawia mnie jeszcze jak to jest z tymi zwężkami w n4 czy wszyscy jechali
bez zwężki ? kuchar napweno nie miał . Szkoda Ptaszka , raz mu hołek rozwali corollke
, teraz sam miał pecha .

Kurew czemu tylko na taką relacje w tv( i to w tvp3) zasługuje karowa chętnie bym obejżał inne rajdy z dlaszych rejonów kraju :/

Pozdro.

qbus - Pon 10 Gru, 2007

Cytat:
Hołek to gość, prawdziwy mistrz

nie odbierzcie tego jako atak na Holowczyca bo wiem ze gosc jest naprawde dobry ale moim zdaniem troche smieszne jest to ze wygrywa karowa ktos kto nie przejechal jej nawet dobrze... na glupim kjsie dostaje sie 5 sek za takie potracenie beczki... to po co sie starach przejechac dobrze skoro tego nie trzeba zrobic.

KonradMK - Pon 10 Gru, 2007

Mi się najbardziej podobał Włoch w Lancii. Przyjechał starociem, pięknie zawinął nawrót, ładnie pobuczał i wykręcił nienajgorszy czas.
pcs - Pon 10 Gru, 2007

teraz ja, niesetety nie dolaczylem bo sie spoznilem i pewnie i bym was nie znalazl.

na bemowie byla troche nuda, ale karowa byla super mim zdaniem. Wszystkiego po trochu, byl show (gratki dla obu rallye crossowcow!, malary, wolne przejazdy holka (jechal naprawde ostro jak na rekreacyjny przejazd), GS sie tak sobie popisal ale sie staral, no a niestety polodemu sponsor kazal pojechac seryjnym ciezkim zlomem, bez zawiasu, wlasciwej szpery, mocy ... i na suchyma nie mogl nawet na kostce zerwac przyczepnosci ..

Teraz rywalizacja, moim zdaniem rewelka w tym roku, ciesze sie bardzo ze holek znowu wygral! jechal moim zdaniem na luzie (przy kuzaju na pewno) i ogolnie widac ze dzieki dakarowi i rajdom przelajowym odzyskal chec sportowej rywalizacji i radosc z tego. Kuchar i Frycz tez znakomicie i do samego konca. No i szacun dla Paolo Ghizzi ze ciagle utrzymuje lancie za worki kasy w topowym stanie i walczy nowymi autami. Kuzaj lekko poraszkowo.

Jak ktos wspomnial n-ki na bank byly mocno podkrecone i mysle ze nie roznily sie od wrc za bardzo.

Szaja sie starzeje. Po kuzaju myslal ze rajd sie skonczyl (a bylo jesze pierwszych 8miu).

Ogolnie super wrazenia.

Kuzaj to imho frajer. Widziałem go kiedyś w jakimś tokszole ;) to udawał niewiadomo jakiego twardziela. efekciarz i burak
CHRZANEK - Pon 10 Gru, 2007

k-mart napisał/a:
Slynne ostre oko - jak juz Marek wspominal, ciezko zdac egzamin u Chrzanka

:D :D :D - ja mam jedynie wiedze teoretyczną a to za mao zeby robić egzaminy.
Co to rozkrecania eNek to chce wam tylko powiedzieć że owszem w większości Lancków "zwężek: nie bylo, ale bez nowej mapy to tej mocy wcale nie jest dużo więcej.
Podobno na tym samym programie ale bez zwężki Lancek ma 320KM.
Nie pytajcie skąd wiem :D :D :D
Po ulicach jeżdzi sporo mocniejszych egzemplarzy...

OSKAR - Pon 10 Gru, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Mordki :>

1. primo miło było poznac Szymonalarka i kuabsa :D
2. primo OSKAR zmocz główke bo kondzia stara to zrobi
3. primo ultimo Skoda - 126p - Corolla - MISTRZ

a powaznie .... wpadałem o 16:15 do chlopaków na schody i nie lubie czekac, ale było BARDZO sympatycznie - serdecznie pozdrowienia dla Szymonlarka, Macka, OSKARA i Dariano - było zacnie LOL akcja z policja i straza kontra tarzan rewelacja .... miejscówka na 4ke , same przejazdy - szkoda ze tak mało dla nas - dla kibiców :|

Super sie kibicowało chłopaki !!

marceli juz zmoczylem :D
a ty oczywiscie klekaj do kija :D

bylo zacnie i nawet ten tlum nie byl taki zly.
no a co do akcji policji i strarzy to bylo pieknie.

Niemy - Pon 10 Gru, 2007

KonradMK napisał/a:
Mi się najbardziej podobał Włoch w Lancii. Przyjechał starociem, pięknie zawinął nawrót, ładnie pobuczał i wykręcił nienajgorszy czas.

no wlasnie, bo to jest super gosc, jedzie dla zabawy i dla kibicow, i nie narzeka ze ma taki czy inny sprzet i nie wali fuck'ami na mecie do mikrofonu
pcs napisał/a:
Ghizzi ze ciagle utrzymuje lancie za worki kasy w topowym stanie i walczy z nowymi autami

KonradMK napisał/a:
Kuzaj to imho frajer. Widziałem go kiedyś w jakimś tokszole ;) to udawał niewiadomo jakiego twardziela. efekciarz i burak

Kondziu dobrze gadasz!
oo wlasnie o to mi chodzilo imho frajer!!

"Nieeee no kurvva się jeździ trochę ale nie po takich kamulcach... i kto w ogóle robił oświetlenie? Gumy to miałem poparciałe a ten co jechał przede mną zostawił krople oleju i zero przyczepności, człowieku, ZERO PRZYCZEPNOŚCI! No, a poza tym tak chu.jowo kibicują że się jechać nie chce"

:D :D :D

Niemy - Pon 10 Gru, 2007

:D :p :>

śmiesznie to by było jak by im lusterkiem klapsy wymierzył :D
OSKAR - Pon 10 Gru, 2007

dobre foto,ale to z barburki??

a kondzio oczywiscie bardzo dobry opis ;)

Niemy - Pon 10 Gru, 2007

OSKAR napisał/a:
dobre foto,ale to z barburki??

nie z barborki, ale dobrze pasuje do sytuacji :)