w tym tygodniu gdzieś upalamy. ja dopiero po środzie (chyba) będę miał saxo
w weekend najlepiej Loko - Nie 23 Lis, 2008
Janusz napisał/a:
fydi napisał/a:
w tym tygodniu gdzieś upalamy. ja dopiero po środzie (chyba) będę miał saxo
w weekend najlepiej
Ta ale bedziemy musieli dla Ciebie znaleźć specjalną trase bez podjazdów pod górkę qbus - Nie 23 Lis, 2008 Dla wrzucanego juz tutaj boka zalogi Dudziak/Rozkrut warto bylo stac caly dzien na tym mrozie. Rajd? Najslabsza Cieszynka na ktorej bylem ale i tak bylo fajnie. Pozdrawiam tutaj p106rallye ktory razem ze mna widzial akcje tego rajdu Janusz - Nie 23 Lis, 2008
Loko napisał/a:
Ta ale bedziemy musieli dla Ciebie znaleźć specjalną trase bez podjazdów pod górkę
fuck ju bicz zimówki "se" założę do tego czasu martin.h - Nie 23 Lis, 2008 Krótki onboard zwycięzcy Cieszynki (było grubo):
szkoda, że tak mało widać rasta - Nie 23 Lis, 2008 Z lekkim opóźnieniem ale tech chciałem pozdrowić poznanych chłopaków oraz podziękować Strickowi za nocleg.
Sam rajd był niestety średni... (oczywiście z punktu widzenia kiibica) ale wypad jak najbardziej udany strick - Nie 23 Lis, 2008 Miło było
Fajnie ze sie przydałem
Rasta jak wytrzymałes dzien? rasta - Nie 23 Lis, 2008
strick napisał/a:
Rasta jak wytrzymałes dzien?
Hardcor, każdy wolny moment kimałem w samochodzie A po dobiciu do Wawy o 23 w nocy odrazu przebitka do kumpla bo miał urodziny. Marek23 - Pon 24 Lis, 2008 Dudziak jest mistrzem...CHRZANEK - Pon 24 Lis, 2008 Dobrze że sobie pospał po drodze
Sam fakt że spał odebrałem jako wyraz zaufania
Do Piotrkowa nikt nas nie zdołal wyprzedzić GeKo - Pon 24 Lis, 2008
Meeeeega RESPECT dla tych Panów, zwycięstwo w pełni zasłużone, ujęli tylko na chwilę w jednym miejscu. Szacuuuuun. Myśmy nie potrafili tam tak przejechać. Naprawdę super jazda.Bad-i - Pon 24 Lis, 2008 Kurde Rafał musi na prawdę ostro napinać