To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - apple iphone

anjas - Pon 29 Gru, 2008

eM napisał/a:
Jednak znowu bawisz sie w bojówkę

czy mam rozumieć, że ten tekst jest tekstem bojówek?
bo wiesz kto pierwszy go napisał? :D

(poza tym PO m.in. tym różni się od PIS, LPR, Samoobrony i innych tego pokroju partii, że nie ma bojówek)

M - Pon 29 Gru, 2008

anjas napisał/a:
eM napisał/a:

(poza tym PO m.in. tym różni się od PIS, LPR, Samoobrony i innych tego pokroju partii, że nie ma bojówek)

Nie mowie o tekscie bo musisz przyznac ze jest trafiony - KOndziu wstawil glupią antyprezydencką stronę o zerowej tresci merytorycznej na co zwrocilem mu uwage

A bojowkarskie jest wklejanie tego tekstu gdzie sie da tak aby zatracic jego pierwsze przesłanie ;D

;D ;D ;D

206 Gti - Śro 31 Gru, 2008

eM napisał/a:
anjas napisał/a:
eM napisał/a:

Nie mowie o tekscie bo musisz przyznac ze jest trafiony - KOndziu wstawil glupią antyprezydencką stronę o zerowej tresci merytorycznej na co zwrocilem mu uwage

A bojowkarskie jest wklejanie tego tekstu gdzie sie da tak aby zatracic jego pierwsze przesłanie ;D

;D ;D ;D

1. Strona nie jest głupia (oddaje nadzieje 3/4 społeczeństwa w tym moje i prawie całego forum HH.org - rozumiem ze nie Twoje.),
2. Zerową treść merytoryczną prezentuje prezydent, dodatkowo mają wręcz wrodzony talent to wszelakich wpadek, gaf, przypałów, lipnych akcji, niezręczności itp.

NIE NADAJE SIĘ DO PEŁNIENIA FUNKCJI REPREZENTACYJNEJ

http://pl.youtube.com/watch?v=Hw8YRXeNims

http://pl.youtube.com/wat...feature=related

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Acha i żeby był związek z tematem na 100% nie ogarnąłby Iphone ' a 3G

M - Śro 31 Gru, 2008

206 Gti napisał/a:
eM napisał/a:
anjas napisał/a:
eM napisał/a:

;D ;D ;D

1. Strona nie jest głupia (oddaje nadzieje 3/4 społeczeństwa w tym moje i prawie całego forum HH.org - rozumiem ze nie Twoje.),
2. Zerową treść merytoryczną prezentuje prezydent, dodatkowo mają wręcz wrodzony talent to wszelakich wpadek, gaf, przypałów, lipnych akcji, niezręczności itp.

Acha i żeby był związek z tematem na 100% nie ogarnąłby Iphone ' a 3G

1.Sorry ale nie zasłaniaj sie calym forum oraz tym ze 3/4 spoleczenstwa bo nie masz na to zadnego poparcia oprocz demagogicznej paplaniny.
2.Wpadki zdarzaja sie kazdemu politykowi tylko roznica polega na tym ktore sa pokazywane w telewizji a ktorej nie.
A strona jest głupia jak twoja demagogia - sorry.

Adam, czy jesteś za uwolnieniem zawodu prawnika ?

1. Rozumiem,że jesteś już na etapie kreowania rzeczywistości i uważasz ze telewizja i sondaże kłamią... (udajesz, że nie widzisz ze na HH.org nikt nie zgadza sie z Twoimi poglądami, ze poparcie dla prezydenta jest badane przez ośrodki będące częścią układu... i hh. org jest częścią układu) (7-15% procent grudzień 2008)

Mogę założyć temat w Hyde Park - czy zagłosowałbyś na prezydenta Kaczyńskiego... Naprawdę chcesz zobaczyć wyniki. (zakładając ze ludzie nie zrobią sobie jaj i nie zagłosują na opak.. wyniki będą tragiczne dla Ciebie)

no tak PISowi już nic innego nie pozostało...

2. Oprócz Prezydenta G.W. Bush'a nie ma drugiego takiego polityka. W Polsce liderem spadek gaf, lipnych akcji jest zdecydowanie Prezydent Kaczyński. On jest po prostu nie zręczny - nie widzisz tego ???

3. Jesteś młodym człowiekiem inteligentnym, ograną byś się i przestał ośmieszać próbując lansować partię popieraną przez Ojca Tadeusza Rydzyka i ludzi z podstawowym wykształceniem.

Partię która przez dwa lata zajmowała sie tylko sobą, partię która doprowadziła do tego ze FASZYSTA jest prezesem TVP , Partię której minister sprawiedliwość feruje wyroki sądów, Partie która jest i była przeciwko Europie i Euro w Polsce, Partię, która szkodzi wizerunkowi Polski za granica, (przykłady można mnożyć)

Już pomijając wszystko - prezydentem nie może być osoba - jawnie popierająca daną frakcję polityczną to nie jest ta funkcja. Prezydentem nie może być osoba, która doprowadza do sytuacji, że włóczy się po jakiś peryferiach świata, ktoś do niej czy w pobliży niej strzela i prezydent ucieka - TO NARUSZA PRESTIŻ RP.

Ten człowiek jest Tragiczny i tak jak jego BRAT.

Na zakończenie:

Masz coś do Żydów ? czy mi sie wydaje ?

Co do zawodu Prawnika ...

Tak jestem zdecydowanie za uczciwym trudnym egzaminem na aplikację, uważam że jest zbyt dużo uczelni z kierunkiem prawo. Powinien dostać sie każdy kto będzie miał w sobie wystarczajaco dużo motywacji do nauki (uczyłem się 3 miesiąca po 8 godziny dziennie).

M - Śro 31 Gru, 2008

206 Gti napisał/a:
1. Rozumiem,że jesteś już na etapie kreowania rzeczywistości i uważasz ze telewizja i sondaże kłamią... (udajesz, że nie widzisz ze na HH.org nikt nie zgadza sie z Twoimi poglądami, ze poparcie dla prezydenta jest badane przez ośrodki będące częścią układu... i hh. org jest częścią układu) (7-15% procent grudzień 2008)

Jedyny poprawny sondaż to demokratyczne wyniki wyborów.
Ostatnie wybory pokazaly ze sondaże mylą się o 10%,
maksymalny prog bledu to 3%. Gdzie indziej to niedopuszczalne - w Polsce tak moze być. OK.
Prezydent zostal demokratycznie wybrany, jesli nie szanujesz demokracji to jestes kim? Faszystą?

206 Gti napisał/a:

Mogę założyć temat w Hyde Park - czy zagłosowałbyś na prezydenta Kaczyńskiego... Naprawdę chcesz zobaczyć wyniki. (zakładając ze ludzie nie zrobią sobie jaj i nie zagłosują na opak.. wyniki będą tragiczne dla Ciebie)
no tak PISowi już nic innego nie pozostało...

MOzesz zalozyc sobie nawet i trzy ankiety i kogo to obchodzi.

206 Gti napisał/a:

2. Oprócz Prezydenta G.W. Bush'a nie ma drugiego takiego polityka. W Polsce liderem spadek gaf, lipnych akcji jest zdecydowanie Prezydent Kaczyński. On jest po prostu nie zręczny - nie widzisz tego ???

Nie przeszkadza mi to, używająć twojej slabej socjotechniki (wydaje mi sie ze nieswiadomej, raczej odruch warunkowy) moge powiedziec dokladnie to samo o dowolnym polityku, nie widzisz tego?

206 Gti napisał/a:

3. Jesteś młodym człowiekiem inteligentnym, ograną byś się i przestał ośmieszać próbując lansować partię popieraną przez Ojca Tadeusza Rydzyka i ludzi z podstawowym wykształceniem.

Slabo, jak nie jestem z wami to jestem od rydzyka. To juz kpina.

206 Gti napisał/a:

Partię która przez dwa lata zajmowała sie tylko sobą, partię która doprowadziła do tego ze FASZYSTA jest prezesem TVP , Partię której minister sprawiedliwość feruje wyroki sądów, Partie która jest i była przeciwko Europie i Euro w Polsce, Partię, która szkodzi wizerunkowi Polski za granica, (przykłady można mnożyć)

HAHAHAH przeciwko europie i euro w polsce, czy ty widzisz jakie brednie piszesz?
Rozumiem ze pis chcial roztopic lodowiec i zalac europę wielką falą tsunami.

206 Gti napisał/a:

Już pomijając wszystko - prezydentem nie może być osoba - jawnie popierająca daną frakcję polityczną to nie jest ta funkcja. Prezydentem nie może być osoba, która doprowadza do sytuacji, że włóczy się po jakiś peryferiach świata, ktoś do niej czy w pobliży niej strzela i prezydent ucieka - TO NARUSZA PRESTIŻ RP.

Bzdura bzdura bzdura.

206 Gti napisał/a:

Na zakończenie:

Tak mam do żydow bardzo wiele, jak i do Niemcow oraz Bułgarów.
Czy moge mieć czy tylko przez to ze kogos nie lubie jestem juz przestepcą?[/quote]

Anonymous - Śro 31 Gru, 2008

to już się robi nudne,
każdy wątkek zaśmiecacie syfem
a admin ma to gdzieś

po co w takim razie zakładać tyle tematów
załóżmy jeden i niech każdy tam napierdziela o wszystkim
będzie tak typowo swojsko

k-mart - Śro 31 Gru, 2008

A wlasnie nie.
Dla mnie bardzo dobra dyskusja, naruszono wiele ciekawych punktow.

ps - Śro 31 Gru, 2008

eM napisał/a:
206 Gti napisał/a:

Na zakończenie:

Czy moge mieć czy tylko przez to ze kogos nie lubie jestem juz przestepcą?

Przestepca oczywiscie nie, ale piszac o "niemieckiej kurvie" rownasz sie z roznymi bojowkarzami, o ktorych tu wielokrotnie wspominano, a ktorzy dysponuja jedynie sila miesni, wiec z latwoscia podchwytuja hasla milosci do ojczyzny i slepo brna w nienawisc do wysztkiego i wszystkich. Mozesz miec wrazenie, ze wszyscy na tym forum na ciebie wskakuja. Mozesz miec wrazenie, ze sa omamieni liberalna propaganda TVNu i onetu, ale swoimi wypowiedziami sam prowokujesz takie podejscie do wlasnej osoby.

W wielu kwestiach sie z toba zgodze, wiele wypowiedzi czytam z ciekawoscia, dlatego bardzo mnie dziwia zdania typu "nie lubie Zydow, Niemcow i Bulgarow". Kogos konkretnego nie lubisz??

Dno wedlug mnie dno...

anjas - Śro 31 Gru, 2008

Panowie, wiem, że sam daję się prowokować i sam wchodzę często w dyskusje o polityce, ale po przmyśleniach mam ogromną prośbę - nie róbmy tego więcej. Nie ma sensu psuć atmosfery.
Anonymous - Śro 31 Gru, 2008

to sobie załóżcie wątek o wielkiej polityce

eM napisał/a:
Jedyny poprawny sondaż to demokratyczne wyniki wyborów.
Ostatnie wybory pokazaly ze sondaże mylą się o 10%,
maksymalny prog bledu to 3%. Gdzie indziej to niedopuszczalne - w Polsce tak moze być. OK.

Rozumiem, że odpowiedzilany za to jest Układ.
eM napisał/a:
Prezydent zostal demokratycznie wybrany, jesli nie szanujesz demokracji to jestes kim? Faszystą?

Prezydent nawet nie stara się być prezydentem wszystkich polaków, a wręcz przeciwnie... ja również nie uznaje tego człowieka za swojego prezydenta, mam szacunek do urzedu a nie do osoby.
eM napisał/a:
MOzesz zalozyc sobie nawet i trzy ankiety i kogo to obchodzi.

Powinno Ciebie... Zobaczysz na własne oczy jakie poparcie ma L. Kaczyński wsród młodych osobób.
eM napisał/a:
Nie przeszkadza mi to, używająć twojej slabej socjotechniki (wydaje mi sie ze nieswiadomej, raczej odruch warunkowy) moge powiedziec dokladnie to samo o dowolnym polityku, nie widzisz tego?

Nie. Bo nie możesz. Poproszę o liste wpadek Donadla Tuska, oraz Grzegorza Schetyny

eM napisał/a:
HAHAHAH przeciwko europie i euro w polsce, czy ty widzisz jakie brednie piszesz?
Rozumiem ze pis chcial roztopic lodowiec i zalac europę wielką falą tsunami.
.

Widocznie nie pamiętasz, ale PIS od zawsze był partię, ustawioną sceptycznie do UE. Jeżeli Twoja Partia jest taka Proeuropejska to Dlaczego prezydent nie podpisze traktaru... i dlaczego ten D.e.b.i..l.... J.Kaczyński jest przeciwko Euro w Polsce?
eM napisał/a:
Bzdura bzdura bzdura.

Jeżeli dla Ciebie bzudra jest polski prezydent ucikajacy przed czyimś ostrzałem ...

eM napisał/a:
Czy moge mieć czy tylko przez to ze kogos nie lubie jestem juz przestepcą

Raczej prostakiem, domeną ludzi prostych i niewykształconych sa uprzedzenia do określonych nacji. np. Zydów, których cześc Polaków nienawidzi nie wiadomo za co.
Zobacz co sie dzieje na stadionych, tam co do zasady uczeszczja ludzie raczej, hmmm... jak by to delkatnie powiedzieć prości i zobacz co krzyczą. ŻYD, ŻYDZI itp.

Reasumując PIS to Dno - moralne, politycze, intelektualne.

A już fakt, że Prezdent się nie pojawił na obchodach 25 rocznicy nobla dla Wałęsy jest skanadaem kompletenym.

Ta wasza ksiażka z publicznych pieniędzy (IPN) o wałęsie to też kompromitacja... ubek który miał rekrutować wałęsę, nie dość ze żyje to jeszcze sam mówi ze w książce są bzdury...

Jak historycy z IPN nie potrafią ustalić czy ktoś zyje czy nie to niech sie lepiej za biografie wałesny nie biorą ..

KOMPROMITACJA po 1000000000000000000000000000000.

PIS TO DNO!!!!!!!!!!!

ps - Śro 31 Gru, 2008

anjas napisał/a:
Panowie, wiem, że sam daję się prowokować i sam wchodzę często w dyskusje o polityce, ale po przmyśleniach mam ogromną prośbę - nie róbmy tego więcej. Nie ma sensu psuć atmosfery.

zgoda

Michał - Śro 31 Gru, 2008

ja tam sie w tą gadke wplątywać nie będe ale
Mimo że nei darze PiS sympatią to adam troche przeginasz z tym wyzywaniem ...
Cytat:
Raczej prostakiem

troszeczke za ostro sie robi.
Dzik to szmata :D ( k.ure.wa nie moge :lol2: :lol2: :lol2: ) eM to prostak :D
bez obelg ... bo polecą głowy :D a anjas zamknie plate !!