mogło byc lepiej Niemy - Śro 22 Sie, 2007 nie marudz!
GRATULACJE za dobre wyniki!strick - Śro 22 Sie, 2007 Brawo Marcel Poka dyploma
Avensis was wyprzedziło, jakieś mocniejsze, czy co?BaRtO_206GT - Śro 22 Sie, 2007 phi.. jakis avensis Cie wyprzedil!!!
GRATKI WYNIKU ZIOM Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 Załuje tylko tych 2 pozycji w generalce, bo w klasie nie ma opcji wyzej - Mari i ziom w 106 narazie poza zasiegiem
Ave prowadził kumpel Vkos ktory upala przewaznie 309gti i jest dobrym kierownikiem
jasne uczymy sie i jest niezły wynik
dzieki za mile :561:Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 Gratuluje, niezły wynik :one:
A Vkos teraz nie walczy z samochodem (jak z 309 ) tylko koncentruje się na jeździe Anonymous - Wto 11 Wrz, 2007 dzis jest 1 jesienny RALLY SPRINT - pod stadionem X-lecia
godz 19 45 start zapisów
powinienem byc :562:grzech - Wto 11 Wrz, 2007 kuzwa, zaluje ze nie moge jechac ... wole zdecydowanie station od ordona. To juz na stale teraz beda pod X lecia ?
osobiscie bede jechał 1 raz tam, ale na Ordona mi sie podobało Anonymous - Wto 11 Wrz, 2007 dzis słabo, bo taryfa na dzien dobry
potem było niezle na 2 dosc poprawnie, ale jechalem 1 raz z kasia,bo za pierwszym razem z kumplem i troszke sie o nia bialem .... ale potem bylo git
3 proba bez bledów w sumie, a 4 szlismy na maxa i na przedostatniej bramce jak walnelismy plyta i nas troszke wybilo do gory to wyskoczył nam bieg i ze 2 sek w plecy...
i startowalismy w klasie 4 .....Maciek - Śro 12 Wrz, 2007 kurcze, nastepnym razem trza bedzie wpasc porobic jakies zdjecia i po kibicowac Michał - Śro 12 Wrz, 2007 ja sie upinałem zeby podjechać do marcla, ale starych zaległem na kolacji jakoś.Anonymous - Śro 12 Wrz, 2007 zajałem 7 miejsce w klasie 4 na 9 http://www.ak-centrum.pl/.../1jrs/klasy.htm
ale gdyby nie taryfa to było by lepiej :570:Anonymous - Śro 19 Wrz, 2007 Wczoraj był bardzo porzadnie ustawiony RS, ale niestety my nie ukonczylismy nawet SL1
w Aksie padł mechanizm różnicowy (dawal o sobie znac juz od jakiegos czasu) - dobrze,ze wczoraj a nie w week
zły jestem bo naprawde SL3 i SL4 zapowiadały sie EKSTRA Marek23 - Śro 19 Wrz, 2007 Zdarza się ziom... To składaj na weekend...