To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG

Marek23 - Czw 03 Wrz, 2015

anjas napisał/a:
Oktawian, a jakieś podatki płacisz? Czy też są dla frajerów?

Jak wrzucasz mandaty z fotoradarów z podatkami do jednego worka, to chyba Ci się już w głowie od zapachu gazu pomieszało drogi Fabianie. Ale jak Cię boli, to tak płacę podatki i to całkiem spore. Ostatnie zdanie w razie jakbyś już dzwonił do innego Fabiana z US.

anjas - Czw 03 Wrz, 2015

Inne ale mają wiele ze sobą wspólnego. Chciałem poznać zdanie Marka bo bardzo mnie ubogaca :D

Edit. Szanowny Oktawianie, dawno nie czułem zapachu gazu. Chyba, że przejeżdżałeś gdzieś niedaleko? Tego nie wiem i nie mogę za to odpowiadać.

Podatki i mandaty mają sporo ze sobą wspólnego. Ale jeśli jeszcze tego nie wiesz to trzymam kciuki, żebyś się nie dowiedział. I o telefon do US się nie martw, nie każdy działa zgodnie z Twoimi standardami.

Dla byłego urzędasa jak Fabian zawsze podatki i mandaty z fotoradów mają wiele wspólnego. Że też mnie to nie dziwi :rotfl: Pewno w głębi duszy to dla Ciebie to samo. I na takich Fabianów musze się później dokładać :rotfl:
anjas - Czw 03 Wrz, 2015

Nigdy nie byłem urzędasem i pewnie nigdy nie będę. Ale jak tak sobie pomyślę, to urzędasa nieroba można porównać do sportowca bez wyników. Obydwaj korzystają z przywilejów niewiele dając w zamian. Może się nasunąć jedynie pytanie o koszty utrzymania jednego i drugiego...

Dlatego trzeba robic wyniki,pojechać na olimpiadę , miec sponsorów i olać pomoc państwa która i tak zależy od urzedaskow mylących podatki z mandatami. Sie Fabian rozrkrecasz, widać, ze nie jedzenie kiełbasy nie tylko na cerę pomaga :rotfl:
PiTT - Czw 03 Wrz, 2015

Wy skodziarze jestescie bardzo zadziorni... widać to na ulicy jak i na forum :rotfl:
Chloru - Czw 03 Wrz, 2015

PiTT, kogut w logo zobowiązuje! :rotfl:
anjas - Czw 03 Wrz, 2015

Marek23 napisał/a:
widać, ze nie jedzenie kiełbasy nie tylko na cerę pomaga

Wspomaga też IQ. Spróbuj, nigdy nie jest za późno.

Aha, "niejedzenie" pisze się łącznie.

PiTT napisał/a:
Wy skodziarze jestescie bardzo zadziorni... widać to na ulicy jak i na forum

Tak, my fani VAG tak mamy :D

Bonczek - Czw 03 Wrz, 2015

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Michał - Czw 03 Wrz, 2015

odjebać mi sie od gazu prosze .... :]

kaziu1985pn - Czw 03 Wrz, 2015

chciałbym mieć takie problemy, co kupić za 200tyś i jeszcze bezsensu się spinać o to :D
dzik - Pią 04 Wrz, 2015

Pytanie Marka dalej aktualne, 4 łapy 300KM i <200PLN.
Dodam że narazie rabaty wypracowane to 9.2% i walczymy dalej.

Jest jedna wada tej skody, fotele. Może mało, ale istotnie. Wracając po kolejnej wizycie wskoczyłem po drodze do salonu VW i usiadłem w B8, k***, siedzi się dużo lepiej. W superbie 0 opcji foteli sportowych czy czegokolwiek innego.

KarQ - Pią 04 Wrz, 2015

Golf R kombi będzie za mały, czy chcesz limo?
MoRToN - Pią 04 Wrz, 2015

dzik napisał/a:
Pytanie Marka dalej aktualne, 4 łapy 300KM i <200PLN.
Dodam że narazie rabaty wypracowane to 9.2% i walczymy dalej.

Jest jedna wada tej skody, fotele. Może mało, ale istotnie. Wracając po kolejnej wizycie wskoczyłem po drodze do salonu VW i usiadłem w B8, k***, siedzi się dużo lepiej. W superbie 0 opcji foteli sportowych czy czegokolwiek innego.

Zleży dla kogo mało istotne. Ja oddałem foke na przegląd i "zmuszony" byłem zrobić w środę 900km mk5, to jest zdecydowanie co innego... chociaż foka niby fotele z pakietu "sport" a mk5 najprostszy golas to i tak podróżuje się o niebo wygodniej.

PiTT - Pią 04 Wrz, 2015

kupując auto typu superb, czyli stworzone do podrozowania, fotele wg mnie odgrywaja ogromne znaczenie
jest sens meczyc sie za kolkiem na niewygodnych fotelach?
w B8 chyba juz te standardowe sa nieco lepiej wyprofilowane, pamietam ze mi tez bardzo dobrze sie jezdzilo tym autem
superbem nie jezdzilem, jedynie tym starszym na tynej kanapie w taryfie... miejsca bylo porazajaco duzo :D