Bad-i - Sob 12 Kwi, 2014 My juz niestety w domu. Niestety bo wczoraj wieczorem musielismy podjac jedyna decyzje i wycofalismy sie z rajdu.
Takie zycie ale trzeba patrzec na kolejne rundy106 - Sob 12 Kwi, 2014 szacun.
widzimy sie na karkonoskim ....Anonymous - Sob 12 Kwi, 2014 dlaczego?Mick - Sob 12 Kwi, 2014
Bad-i napisał/a:
My juz niestety w domu. Niestety bo wczoraj wieczorem musielismy podjac jedyna decyzje i wycofalismy sie z rajdu.
Takie zycie ale trzeba patrzec na kolejne rundy
Bartek, jak to nie tajemnica to napisz co sie staloBad-i - Sob 12 Kwi, 2014 Nie chce wchodzic w prywate takze pozwolcie ze nie odpowiem. Nie zostalem upowazniony a uwazam ze team rajdowy to jak jedna rodzinaqbus - Nie 13 Kwi, 2014 Wczoraj kapcie, duzo kapci... nie mamy opon na dzis faldzip - Pon 14 Kwi, 2014 No to Siemanko pocisnął wszystkich Marek23 - Pon 14 Kwi, 2014 Pocisnął,ale trzeba uczciwie stwierdzić,że Grzyba nie dostawał jakoś bardzo jadąć teoretycznie jednak wolniejszym autem. Grzyba chyba zmienia auto na R5,wtedy się zacznie
Ale tak czy owak, super,że Sieman wygrał.
W RPP Wawrzyczek fajnie, reszta to ciężko mi powiedzieć, bo mają bardzo szybkie auta jak na ten cykl...leszq - Pon 14 Kwi, 2014 Chuchała jechał równo przez cały weekend, należała mu się ta wygrana.
Poniżej mój film z przejazdu M. Kluszczyńskiego na mostkach w Jodłowniku w replice A grupowej Imprezy:
Mysle ze w pucharze o wygrana powalcza w tym roku dwie c2ki.
Niestety ta druga przed rajdem strzelila pieciokrotna rolade i tez nie pojechalaBad-i - Pon 14 Kwi, 2014 Panowie kto leci Rajd Zamkowy w maju?rundi - Pon 14 Kwi, 2014
Bad-i napisał/a:
Marek, Hankiewicz sprzedaje do clio bierz.
Mysle ze w pucharze o wygrana powalcza w tym roku dwie c2ki.
Niestety ta druga przed rajdem strzelila pieciokrotna rolade i tez nie pojechala
Szkoda , że o naszej 500 zapomniałeś
Co do Zamkowego to ja nie jadę ale trasę układałem osobiście więc mnie się podoba Bad-i - Pon 14 Kwi, 2014 Nie bralem pod uwage bo jeszcze nie jechaliscie
Jaka ta trasa? Mam nadzieje ze nie ma toru fiata rundi - Pon 14 Kwi, 2014
Bad-i napisał/a:
Nie bralem pod uwage bo jeszcze nie jechaliscie
Jaka ta trasa? Mam nadzieje ze nie ma toru fiata
Nie jechaliśmy bo nóżka złamana i auto się kończy składać.
Zamkowy to nie Tyski i to zupełnie inny rejon województwa śląskiego 2 OS o długości około 5 km każdy a jedynie strefa serwisowa w centrum miasta.
Więcej szczegółów na www.rajdzamkowy.pl i oczywiście na FB Automobilklubu - wydarzenie 4 Rajd Zamkowy.Bad-i - Pon 14 Kwi, 2014 Oki doki bede sledzil