qbus - Nie 09 Sty, 2011 qbus - Nie 09 Sty, 2011 matt - Nie 09 Sty, 2011 qbus, ja baaardzo git traska, atmosfera sympatyczna, no i szczytny cel fajnie że mogłem pomóc dzięki za zaproszenie chociaż nie wiem czyja to sprawka tak do końca
pozdro mattqbus - Nie 09 Sty, 2011 ja jak powiedziałem Grześkowi o Tobie to powiedział że już jesteś zaproszony ponoć
na tą chwile 13 500 zł udało się zebrać więc zeszłoroczny rekord pobity o 2 tys,
do tego dojdą jeszcze netowe licytacjematt - Pon 10 Sty, 2011
qbus napisał/a:
13 500
eee to elegancko
tak czy siak dzięki!
aaa, zapomniałeś jeszcze wrzucić jakieś foty byłej 106tki marka qbus - Pon 10 Sty, 2011 Kenet - Wto 11 Sty, 2011 Ja dziś zaliczyłem Rally Sprint Marywilska 44 organizowany przez AK Centrum. Pierwszy mój tego typu start, ale zabawa bardzo fajna. Próba prosta, ale mgła smoleńska i gołoledź nie ułatwiały jazdy. Plac bardzo duży, bezpieczny, dobra organizacja, także polecam.Anonymous - Wto 11 Sty, 2011
Kenet napisał/a:
gołoledź
Niewidzialny LóD Kenet - Wto 11 Sty, 2011 No tak zapomniałem, był niewidzialny lód ale nie było go widać stąd moje przejęzyczenie. Dodam, że startowały 23 załogi, byłem 2gi w klasie i 4ty w genralce k-mart - Wto 11 Sty, 2011 qbus, jak tam 106 sie sprawuje?Jacek - Wto 11 Sty, 2011 Janusz - Wto 11 Sty, 2011 na zdjęciach wygląda jakby to była trasa przeprawowa do Off-road'u na filmie wygląda już duzo lepiej, ale tez wyryp, jak an typowo usportowiony samochód... jak się ma serie to ciężko znaleźć coś w okolicy do pojeżdżenia... ja byłem na WOSP w Makowie, i tez wyryp na maksa był a tyle fajnych bocznych dróg w okolicy