To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

qbus - Wto 21 Gru, 2010

Cytat:
albo w 206 rc lokalny matador co zna na pamięć każdy metr trasy z tego co mi chłopaki mówiły

dziś się dowiedziałem że lokalny matador w 206 RC to siostrzeniec śp. Janusza Kuliga

Kenet - Czw 30 Gru, 2010

Ktoś się wybiera?

http://ak-centrum.pl/inde...print/podstrona

qbus - Nie 09 Sty, 2011

Moje foty z dzis, Matt zadowolony?

qbus - Nie 09 Sty, 2011

qbus - Nie 09 Sty, 2011

matt - Nie 09 Sty, 2011

qbus, ja baaardzo :rotfl: git traska, atmosfera sympatyczna, no i szczytny cel :) fajnie że mogłem pomóc :) dzięki za zaproszenie chociaż nie wiem czyja to sprawka tak do końca :>

pozdro matt

qbus - Nie 09 Sty, 2011

ja jak powiedziałem Grześkowi o Tobie to powiedział że już jesteś zaproszony ponoć :)

na tą chwile 13 500 zł udało się zebrać więc zeszłoroczny rekord pobity o 2 tys,
do tego dojdą jeszcze netowe licytacje

matt - Pon 10 Sty, 2011

qbus napisał/a:
13 500

eee to elegancko :)

tak czy siak dzięki! :faja:

aaa, zapomniałeś jeszcze wrzucić jakieś foty byłej 106tki marka :)

qbus - Pon 10 Sty, 2011

Kenet - Wto 11 Sty, 2011

Ja dziś zaliczyłem Rally Sprint Marywilska 44 organizowany przez AK Centrum. Pierwszy mój tego typu start, ale zabawa bardzo fajna. Próba prosta, ale mgła smoleńska i gołoledź nie ułatwiały jazdy. Plac bardzo duży, bezpieczny, dobra organizacja, także polecam.
Anonymous - Wto 11 Sty, 2011

Kenet napisał/a:
gołoledź

Niewidzialny LóD xD

Kenet - Wto 11 Sty, 2011

No tak zapomniałem, był niewidzialny lód ale nie było go widać stąd moje przejęzyczenie. Dodam, że startowały 23 załogi, byłem 2gi w klasie i 4ty w genralce :]
k-mart - Wto 11 Sty, 2011

qbus, jak tam 106 sie sprawuje?
Jacek - Wto 11 Sty, 2011

:rotfl:
Janusz - Wto 11 Sty, 2011

na zdjęciach wygląda jakby to była trasa przeprawowa do Off-road'u :P na filmie wygląda już duzo lepiej, ale tez wyryp, jak an typowo usportowiony samochód... ;/ jak się ma serie to ciężko znaleźć coś w okolicy do pojeżdżenia... ja byłem na WOSP w Makowie, i tez wyryp na maksa był ;/ a tyle fajnych bocznych dróg w okolicy :)