kamil - Czw 04 Mar, 2010 szczególnie, że mają tez sporo "mokrych" dni. W Polsce także ludzie je chwalą . W opiniach prawie się nie różnią w punktacji. Myślę, że gdyby nie nazwa Kumho, która większości kojarzy się z daewoo matizem opinie i oceny miałaby jeszcze lepsze, ale cóż...mogę się mylić a Martin odda kasę Tomcat - Czw 04 Mar, 2010
kamil_wrc napisał/a:
Martin odda kasę
Jestem świadkiem, że obiecał oddać !jarek-malopolska - Czw 04 Mar, 2010 Szybka piłka... Mają do wyboru w tej samej cenie NOWE opony 195/45/15: Toyo T1R oraz Michelin PILOT Exalto wybieracie.... ??
Czy przypadkiem takich michelinów nie ubierali w serii na Saxo 16V ?? nie wiem bo ja kupiłem na 14"
Co polecacie z tego porównania, z góry dzięki za pomoc i opinie Tomcat - Czw 04 Mar, 2010 Były w serii na 15stkach i wiem, że w rękach dobrego kierowcy można na nich sporo zdziałać. W zeszłorocznym cyklu SMT Szymon Krajka do połowy sezony objeżdżał wielu, a czasem nawet wszystkich w klasie na właśnie takiej gumie.
A wziąłem i tak T1R.kubas - Czw 04 Mar, 2010 karwa te t1r to gówno jakich mało rozreklamowane przez fast and furious... ścianki to ma takie miękkie że na zakrętach lusterkami asfaltu dotykasz...M - Czw 04 Mar, 2010 no wlasnie ja mam t1r w śmietniku i jakiegos to szoku nie robi, moze nie jestem odpowiednim kierowcą kubas - Czw 04 Mar, 2010
eM napisał/a:
no wlasnie ja mam t1r w śmietniku i jakiegos to szoku nie robi, moze nie jestem odpowiednim kierowcą
dałbym ci pomógł jakby to był mój temat Tomcat - Czw 04 Mar, 2010
eM napisał/a:
no wlasnie ja mam t1r w śmietniku i jakiegos to szoku nie robi, moze nie jestem odpowiednim kierowcą
No co Ty, przecież nieźle ogarniasz ziom... To wina samochodu M - Czw 04 Mar, 2010 heheheh Tomcat - samochod jest gitez, kierowca ma duzo do pracy nad sobą martin.h - Czw 04 Mar, 2010
kamil_wrc napisał/a:
Myślę, że gdyby nie nazwa Kumho, która większości kojarzy się z daewoo matizem opinie i oceny miałaby jeszcze lepsze, ale cóż...mogę się mylić a Martin odda kasę
Jakby się nie sprawdziły to mogę je od Ciebie odkupić, za powiedzmy... 500zł/kpl.
Większość osób w Polsce tak jak piszesz kojarzy Kumho z Daewoo. Jednak od tego czasu firma ta zrobiła olbrzymi technologiczny skok, poza tym jakby nie było, doświadczenie z motorsportu procentuje.kamil - Czw 04 Mar, 2010 pojeździmy zobaczymy, jak bąble się pojawią to będę reklamowałTomcat - Czw 04 Mar, 2010
kamil_wrc napisał/a:
pojeździmy zobaczymy, jak bąble się pojawią to będę reklamował
Ja przypominam, że byłem świadkiem jak martin.h wziął pełną odpowiedzialność za te opony na siebie.kamil - Czw 04 Mar, 2010 wraz z kolegami z UK jarek-malopolska - Czw 04 Mar, 2010 pany a pytanie z nieco innej beczki, przez ile lat opona zachowuje swoje właściwości ?? przykładowo kupujemy oponkę dwuletnia, założmy że była przetrzymywana w dobrych warunkach (w fabryce/magazynie przez producenta), ile na niej można jeszcze posmigać.. ??Bonczek - Czw 04 Mar, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
Szybka piłka... Mają do wyboru w tej samej cenie NOWE opony 195/45/15: Toyo T1R oraz Michelin PILOT Exalto wybieracie.... ??
Czy przypadkiem takich michelinów nie ubierali w serii na Saxo 16V ?? nie wiem bo ja kupiłem na 14"
Co polecacie z tego porównania, z góry dzięki za pomoc i opinie
Miałem Piloty w CRXie i w moim odczuciu szybciej sie przegrzewały niż T1R.