To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

anjas - Pią 13 Kwi, 2012

brzozy w to nie mieszaj!
no name - Pią 13 Kwi, 2012

Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz.
Wstyd mi :(

Janusz - Sob 14 Kwi, 2012

Przem_106 napisał/a:
Fajnie jakby kierowcą był Łukasz Witas. Swego czasu był bardzo szybki i zniknął. Włoski film

witas ostatnio seryjna micra po kielcach upal :d

ps - Sob 14 Kwi, 2012

fajne kalyfikacje dzis

1. linia

Nico Rosberg (Niemcy/Mercedes GP) 1.35,121
Michael Schumacher (Niemcy/Mercedes GP) 1.35,691

2. linia

Kamui Kobayashi (Japonia/Sauber-Ferrari) 1.35,784
Kimi Raikkonen (Finlandia/Lotus-Renault) 1.35,898

3. linia

Jenson Button (W.Brytania/McLaren Mercedes) 1.36,191
Mark Webber (Australia/Red Bull-Renault) 1.36,290

4. linia

Lewis Hamilton (W.Brytania/McLaren Mercedes) 1.35,626
Sergio Perez (Meksyk/Sauber-Ferrari) 1.36,524

5. linia

Fernando Alonso (Hiszpania/Ferrari) 1.36,622
Romain Grosjean (Francja/Lotus-Renault) brak czasu

Koto - Nie 15 Kwi, 2012

Dzisiaj w końcu wyścig na którym nie przysypiałem ani przez chwilę, akcji na parę wyścigów. Gdyby tylko wywalili DRS i Borowczyka to byłoby git.
roj - Nie 15 Kwi, 2012

Koto napisał/a:
Dzisiaj w końcu wyścig na którym nie przysypiałem ani przez chwilę, akcji na parę wyścigów. Gdyby tylko wywalili DRS i Borowczyka to byłoby git.

mi się bardziej podobał ostatni wyścig, poza tym szkoda Szumiego i słabo, że Rosberg wygrał. a poza tym przysypiałem bo byłem jeszcze nawalony :faja:

Koto - Nie 15 Kwi, 2012

Dlaczego słabo? Pojechał jak trzeba i wygrał, od kwalifikacji do wyścigu. Nawet gdyby Buttonowi nie zepsuli pit stopu to myślę, że by wygrał. Schumacher jeszcze wyjaśni w tym roku, jak spadnie deszcz to na pewno.
ps - Nie 15 Kwi, 2012

b. ciekawy wyscig. Tak jak nigdy nie przepadalem za Schumacherem, tak teraz bardzo podoba mi sie jego sila spokoju. Z niecierpliwoscia czekam na jakas wygrana w tym sezonie.
roj - Nie 15 Kwi, 2012

Cytat:

Dlaczego słabo? Pojechał jak trzeba i wygrał

nie napisałem, że nie zasłużył, po prostu go nie lubię :faja:

faldzip - Czw 26 Kwi, 2012

Nikt tu widzie nie skomentowal nawet ostatniego wyscigu - pewnie dlatego, ze wygral Vettel :/ ale za to 2. i 3. miejsce dla Lotusa, a raz Kimi nawet zaatakowal Vettela, wiec bylo i tak lepiej niz w zeszlym sezonie.

:]

Anonymous - Czw 26 Kwi, 2012

Czy to, że nie widać lewej ręki Vettela coś znaczy? Uraz?
ps - Nie 13 Maj, 2012

ponownie super ciekawy wyscig - wyprzedzania, dzwony, nowy zwyciezca

1. Maldonado
2. Alonso
3. Raikonen

dobry sezon :pom:

Gaydek - Nie 13 Maj, 2012

A na koniec pożar u Williamsa :/
faldzip - Nie 13 Maj, 2012

ps napisał/a:
ponownie super ciekawy wyscig - wyprzedzania, dzwony, nowy zwyciezca

1. Maldonado
2. Alonso
3. Raikonen

dobry sezon :pom:

potwierdzam :)
szkoda, ze nie bylo jeszcze chociaz jednego okrazenia to moze RAI by jeszcze wyprzedzil ALO :)

roj - Nie 13 Maj, 2012

zacznę jak zwykle.. szkoda Szumiego :D chociaż tym razem nerwy mu puściły. Wiadomo, że lamus bruno to zawalidroga ale jak się go nie dubluje tylko wyprzedza to niestety nie musi zjechać na bok.

fajny wynik, spoko wyścig.

Hami zaliczył fajny wyścig (swoją drogą też ma niezłe fatum z obsługą pitstopów).

Renoo po raz milionowy dało dupy z taktyką. nie kumam tego. Jak Robert dla nich jeździł to zawsze albo robili jeden pitstop zamiast trzech albo trzy zamiast jednego albo (to ich ulubiona akcja) wypuszczali go w q3 w największy tłok na dwie minuty przed końcem czasu :wall:
Raikonen ewidentnie miał w ostatnim stincie opony do poklejenia jeszcze przynajmniej 2,3 -5 okrążeń więc tyle wcześniej powinien być ściągnięty na zmianę. A tak jechał na śmieciach, tracił po 2 sek. na kółku i tych kółek zabrakło do pewnie pierwszego miejsca.. brawo reno...

Masa jak zawsze był klasą sam dla siebie :D

Szkoda Pereza.

Ogólnie początek sezonu bardzo fajny.