rasta - Nie 25 Wrz, 2011 Tak: Laguna ma 0,5, a Legacy 1 mm
Ogólnie w zależności od koloru, dostępne sa: 0,5mm; 0,6mm; 0,75mm; 1mm; 2mm itd.rasta - Nie 25 Wrz, 2011 VW Golf IV
rasta - Wto 27 Wrz, 2011 Skoda Octavia
Kamill - Wto 27 Wrz, 2011 Inne auta wyglądają fajnie, ale w octavi ten flok wogole mi nie pasuje.rasta - Wto 27 Wrz, 2011 Live mi się podobało dobrze, że klient nie flokował całej dechy tylko górę.rasta - Wto 27 Wrz, 2011 Ciekawostka
Klient dostarczył deskę z Peugota 207CC do poflokowania, deska była pokryta skórą lub czymś skóro-podobnym. Flock położyliśmy bezpośrednio na skórę bo wiemy, że skóry trzyma się bardzo dobrze, w dodatku woleliśmy jej nie zrywać z deski bo diabli wie co pod spodem, tym bardziej że wyglądało to na seryjne obszycie.
Klient odebrał deskę i zmontował auto. Po kilku dniach na słońcu taki oto efekt
Flock skóry trzyma się idealnie, do wglądu w firmie, sama skóra odeszła właściwe po jednym pociągnięciu
Jako, że z zerwaniem nie było kłopotu, położyliśmy flock bezpośrednio.
Moje przypuszczenie jest takie, że oryginalny "francuski" klej był do dupy. Seryjnie deska była jasna, po poflokowaniu na czarno na słońcu się mocniej nagrzała i pozamiatane, no chyba ze ktoś ma inny pomysł.
Wersja pierwsza:
CHRZANEK - Wto 27 Wrz, 2011 207 CC w dieslu Barejka - Śro 28 Wrz, 2011 rasta, a mam glupie pytanie flokowales deske do kibla, ten flok to jakis klej czy cos? Jakbym np byl lysy i chcial sobie zrobic taki meszek, da sie? rasta - Śro 28 Wrz, 2011 Flock to strzyż tekstylna wykonana z poliamidu albo wiskozy, nakładany jest elektrostatycznie za pomocą pistoletu ale wcześniej idzie klej. Po sobie wiem, że skóry dobrze się trzyma rasta - Czw 29 Wrz, 2011 Renault 5
- 1.7 Turbo silnik z Volvo, 350 koni
- jak widac boczki posiadaja zgrabne wycięcie pod klatkę
EVO IX bicolor
rasta - Czw 29 Wrz, 2011 Seat Leon Cupra
rasta - Wto 04 Paź, 2011 Nissan Almera
rasta - Czw 06 Paź, 2011 Ford Transit na tłusto
Więcej - http://www.facebook.com/m...63048458&type=1no name - Czw 06 Paź, 2011 Faktycznie grubo , kiedy foty z wczorajszych prac rasta - Czw 06 Paź, 2011 Masz na myśli Skaja?