to zajebista gumka, coś jak durex superthin czyli zejście z masy, tyle że kiedyś trzeba było kleić do obręczy nie wiem jak jest teraz.anjas - Pią 22 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
coś jak durex superthin czyli zejście z masy, tyle że kiedyś trzeba było kleić do obręczy nie wiem jak jest teraz.
kurcze, nigdy nie przyklejałem durexa... Mogę przysiąc na ósemkę swoich dzieci.mi - Pią 22 Cze, 2012 szytkę dalej się klei, chłopcy to po prostu pomieszali pojęcia.EmerytRs2 - Pią 29 Cze, 2012 dziś pojeździłem, zrobiłem 26 km
jazda na rowerku jest spox. kamil - Sob 30 Cze, 2012 zrobiłem jedynie 21 ale za gorąco jestmartin.h - Sob 30 Cze, 2012 Ja dzisiaj 55 km, jazda w upale też ma swoje plusy Od początku roku już ponad 1500 km Kuner - Sob 30 Cze, 2012 ja w tym roku zrobiłem 8 km mi - Pon 02 Lip, 2012
Kuner napisał/a:
ja w tym roku zrobiłem 8 km
i to rozumiem! Stawiasz na jakość, nie ilość!martin.h - Pon 02 Lip, 2012 Wszystko za co kochamy kolarstwo górskie
I jeszcze jeden ciekawy filmik z Niemcowni:
Kuner - Pon 02 Lip, 2012
mi napisał/a:
i to rozumiem! Stawiasz na jakość, nie ilość!
Dokładnie. Jadę powoli, ale dokładnie droozda - Pon 02 Lip, 2012
Kuner napisał/a:
ja w tym roku zrobiłem 8 km
Hehe dobre, ja tez nie więcej a zapowiadało się tak pięknie.
Na wiosnę postanowiłem odświeżyć rowerek. Rozebrałem go na części pierwsze, pomalowałem ramę, zregenerowałem amorek, wymieniłem wielotryb, łańcuch i opony, przesmarowałem linki i ponownie złożyłem. Wyjeżdżam przed blok, wskakuję na krawężnik a tu mi pierdut tylni widelec się złamał!! I jak tu się człowiek ma nie załamać martin.h - Sob 07 Lip, 2012 [vimeo]http://vimeo.com/32447309[/vimeo]kamil - Sob 07 Lip, 2012 spoko, fajny filmik i muza.
Wczoraj 30 KM zrobiłem dzisiaj tylko 10