Transformers ?Jaco - Wto 13 Lis, 2012 Ja też się pisze na oglądare, kiełbaske, i coś mocniejszego Kubica, masz jakiś transport ? Marek23 - Śro 14 Lis, 2012 Pany, tylko tak pytam na forum,czy ktoś nie wie o możliwości pozyczenia kasku jakiegoś profi pod hansa, ale jakis wysoki model. Zapłacę jak coś. Rozmiar XL najlepiej.
Do tego fotele od kumpla Qbusa coś wąskie, podobno pilot w nich sie prawie nie mieści. Kurde,pełen bałagan przed startem, nawet nie mam czasu się zastanowić nad jazdą.rundi - Śro 14 Lis, 2012 Wypożyczalnia Szymek Zmarlak - 662 681 701Marek23 - Śro 14 Lis, 2012 Dzwoniłem... Juz nic nie mają. Fotele są,walczę o kask.qbica - Śro 14 Lis, 2012
Jaco napisał/a:
Kubica, masz jakiś transport ?
Pracuje nad tym
W piątek wpadam na bk Jacek - Śro 14 Lis, 2012 nasz start pod znakiem zapytania, mam zapalenie mięśni brzucha i ledwo leże.106 - Śro 14 Lis, 2012 2 dni do zapoznania i 3 do rajdu... dasz radeqbica - Śro 14 Lis, 2012 Koto, w których momentach te miejscówki w Cisownicy?
ŁukaszS3 - Śro 14 Lis, 2012 Bezstresowo może być i kiełba i wódeczka... Tylko ja zaznaczam ja pił nie będę bo raz za jakiś czas tak się napier.dole że potem przez następny rok nie piję wódki... i właśnie jesteś świeżo "po"...Koto - Śro 14 Lis, 2012 0:42 ten prawy z dołem, wydaje się dośc ciekawy i łatwo się dostac od startu
7:00 widac spory kawał drogi przed i po zakręcie (na tym filmiku od 4:14 http://www.youtube.com/watch?v=4Rtl7R_G7_c )
7:30-8:00 prawy zacisk i po nim hopa, kiedyś tam stałem na wiśle i było ciekawie, nawet na suchym, po hopie też są 2 fajne zakręty (1:05-1:22 i 3:25 http://www.youtube.com/watch?v=uqCoCTUpP60 )
Spadanie po tych zakrętach też jest niezłe ale mało tam widac i większośc odpuszcza.qbica - Śro 14 Lis, 2012 ja sie nad ta hopa zastanawiałem Koto - Śro 14 Lis, 2012 No to rewelacja, też bym tam pojechał. Tylko jest problem z dojazdem bo jest tylko jedna droga, a od mety to kawał butowania. Jutro pojadę sprawdzic leśną drogę z czeskiej strony, jak nie ma szlabanu to podjedziemy blisko, jak jest, to spacer, ale już nie taki straszny.qbica - Śro 14 Lis, 2012 ołrajt, a ja zapytam lokalesów czy od naszej strony nie ma jakiejś drogi martin.h - Śro 14 Lis, 2012 Ustalcie tylko gdzie się ugadujemy i o której? Tylko tak, żeby zdążyć przed pierwszą załogą