iQ - Pią 05 Lis, 2010 10 grudnia? Dzisiaj gdzies czytalem ze 30ty pazdziernika Oby tym razem nie przesuneli premiery...Gaydek - Pią 05 Lis, 2010 10.12.2011? Bonczek - Pon 08 Lis, 2010 Fajny ten nowy NFS strasznie grywalny i prostyzefir - Wto 09 Lis, 2010 takze tego
premiera in europe 30.11.2010
aa wracajac do tematu gier istniejacych
Vanquish mega miszcz, miszcz nad miszcze, serio, juz dawno nie gralem w tak dynamiczna gre, zero przestojow, pseudo watkow, poprostu wymiata gameplay i mnogosc sposobow walki, niestety tylko 5h 40m i koniec dla mnie i brak multi, tylko tryb challange.
na szczescie mam wypozyczalnie gier w Lodzi
wrocilem do Dirta 2 w oczekiwaniu na gt5 , mega fun i tyle
za vanquisha wypozyczylem Dead Rising 2, dopiero pogralem 1h ale chyba nie bawi mnie ciagle naparzanie trupow na wiele sposobow chyba sie fabula rozkreci bo narazie to krypa i nie mam czasu grac w tym tygodniu.was79 - Wto 09 Lis, 2010 kurde roboty mnie nie kręcą ostatnio jestem ciagle żołnierzem...
po skończeniu MOH zmieniłem profesje z chodzącego na latającego i pykam w: heroes over europe.
Musze przyznać, ze fajnie naparza się w helmutów zwłaszca w opcji ace kill z przybliżenia. Niestety załapałem zawiasa na misji obrony zbiorników paliwa przed stukas'ami i ni cholere nie umiem tego zmęczyć
Edit:
pojawiła się kolejny i ostateczny termin premiery GT5 - 27 listopad zefir - Wto 09 Lis, 2010
was79 napisał/a:
Edit:
pojawiła się kolejny i ostateczny termin premiery GT5 - 27 listopad
w US , w Europie 30.11 Rasputin - Wto 09 Lis, 2010 Gdzie naprawiają kierownice do xbox'a? Konkretnie chodzi mi o Wireless Racing Wheel V2. Przeszukałem google,obdzwoniłem i nikt nie chce sie za to brać.
Kurna zostawiłem dziewczynie F1 i tak sie wkręciła,że mi kierę rozwaliła Michał - Wto 09 Lis, 2010 pokuś się o naprawe samemu jeśli to nie elektronika a mechanika.
przerabiałem temat, z tym że z inną kierownicą ...Rasputin - Wto 09 Lis, 2010 Chyba tak zrobie,bo nie mam wyjścia.
Podobno cos strzeliło jej przy 250km/h na 5biegu w zakręcie Parabolica i wyłączył sie Force Feedback
I jeszcze mnie zje@ała,że robiła wtedy rekordowy czas okrążenia a tu taki fake. Kobiety Michał - Wto 09 Lis, 2010
Cytat:
fake.
fail
czyli mechanika, coś się złamało.KonradMK - Śro 10 Lis, 2010
Rasputin napisał/a:
Chyba tak zrobie,bo nie mam wyjścia.
Podobno cos strzeliło jej przy 250km/h na 5biegu w zakręcie Parabolica i wyłączył sie Force Feedback
I jeszcze mnie zje@ała,że robiła wtedy rekordowy czas okrążenia a tu taki fake. Kobiety
jak ona tak się obchodzi z kierownicą to nie chcę wiedzieć w jakim stanie jest twój drążek zmiany biegów zefir - Śro 10 Lis, 2010 gral ktos w Call of Duty Black Ops??zefir - Czw 11 Lis, 2010 takze tego, tu macie kilka filmow z GT5 bo kopie juz pojawiaja sie w roznych zakatkach swiata )
pozdrowsonwas79 - Czw 11 Lis, 2010 hehe, zbierasz już kasę? to spotkamy się przy kasie, w dniu premiery zefir - Czw 11 Lis, 2010 preorder kolekcjonerski ponazamawiany u mojego znajomego ) co to ma bardzo dobre ceny na gry do ps3 plus wypozyczalnie w Lodzi ))