M - Pon 26 Mar, 2012 Chłopaki umiecie odpuścić?
To bardzo dobra umiejętność - pozwala lepiej żyć.roj - Pon 26 Mar, 2012
M napisał/a:
Chłopaki umiecie odpuścić?
To bardzo dobra umiejętność - pozwala lepiej żyć.
jak ja piszę w kontekście jazdy w ekipie ferrari, że nie wiemy jaki jest stan zdrowia Kubicy i się dowiaduję, że to onetowy poziom, bo przecież 5 fotek i info na 3 linijki, że jeździł wurcem są wystarczającym info to wybacza ale nie rozumiem o co tu chodziM - Pon 26 Mar, 2012 I tak bardzo martwi Ciebie opinia jednego człowieka o twojej wypowiedzi?martin.h - Pon 26 Mar, 2012
M napisał/a:
To bardzo dobra umiejętność - pozwala lepiej żyć.
Potwierdzam
A co do wyścigu to chciałbym aby podobnie wyglądała reszta sezonu.
Kubica w Ferrari? Bardzo bym chciał, ale jest jeden taki dobry z ogromnym zapleczem finansowym, który może w tym przeszkodzić roj - Pon 26 Mar, 2012
M napisał/a:
I tak bardzo martwi Ciebie opinia jednego człowieka o twojej wypowiedzi?
najpierw chciałem dostać jakiś argument ale jak go przeczytałem to cóż..
przepraszam Maćku już nie bendem
martin.h napisał/a:
Kubica w Ferrari? Bardzo bym chciał, ale jest jeden taki dobry z ogromnym zapleczem finansowym, który może w tym przeszkodzić
Petrov? no name - Pon 26 Mar, 2012 kosmita, za dużo nie będę dyskutował bo widzę że wiesz najlepiej.
Czy jednak nie wydaję Ci się że miło by jednak było zrobić jakiś
mały wywiadzik czy chociaż powiedzieć dzięki za wsparcie ?
Ja nikomu nie każe się tłumaczyć ale kilka słów dla kibiców,
osób które wpisywały się z życzeniami szybkiego powrotu,
i całej reszty.
Tak jak jest teraz to odczuwam że ma Nas w duupie
Skończyłem, dziękuje,
Onetowo pozdrawiam
marcinstachon - Pon 26 Mar, 2012 Dokładnie, powinien pokazać się kibicom, jakiś wywiad, a te fotki na kartach, czy z Fabia pojawiły się po tym jak któryś tam kierowca(chyba Algesuari) powiedział w radiu ze Kubica nie może nawet szklanki utrzymać. Jest to to nie poważne i jego kibice mogą czuć się olewani, powinien zrobić jakiś wywiad i powiedzieć jak jest skończyły by się onetowe domysły i oglądanie stanu zdrowia po zdjeciach, "Ta blacha w jego ręce delikatnie odstaje od tej drugiej wiec pewnie bity. " Właśnie brak takiego wywiadu pozwala mi domniemać że nie jest sprawny w stu procentach, rozumiem dzisiejszy PR ze mówi się dobrze albo wcale. Noga złamana, usiądź na karta zrób sobie fote i tez będziesz wyglądał na 100% zdrowego, 21-wiek a nikt nie nagrał filmu jak jeździł Wurcem czy kartami?(to właśnie zabrzmiało Onetowo), są zdania jednej osoby ze nie jest sprawny druga mówi np Michal Sokol mówi ze wcale tak nie jest i już parę razy jeździł w Wurcem, wywiad Kubicy zamknąłby usta onetowca.kosmita - Pon 26 Mar, 2012
roj napisał/a:
jak ja piszę w kontekście jazdy w ekipie ferrari, że nie wiemy jaki jest stan zdrowia Kubicy i się dowiaduję, że to onetowy poziom, bo przecież 5 fotek i info na 3 linijki, że jeździł wurcem są wystarczającym info to wybacza ale nie rozumiem o co tu chodzi
Dobra, faktycznie tu się trochę bez sensu przy.yebałem
dla mnie po prostu w tym wypadku action speaks louder than words, nie mam pojęcia jak jest w wrc, ale w karcie jednak trzeba mieć mocne łapy, więc mnie zdjęcia, że jeździ kartem cieszą bardziej niż jakieś oświadczenie prasowe managera
Natomiast jeśli chodzi o tworzenie teorii, że jest w kiepskim stanie, bo nie pokazuje ręki do zdjęć, to zdania nie zmieniam
no name napisał/a:
Czy jednak nie wydaję Ci się że miło by jednak było zrobić jakiś
mały wywiadzik czy chociaż powiedzieć dzięki za wsparcie ?
Ja nikomu nie każe się tłumaczyć ale kilka słów dla kibiców,
osób które wpisywały się z życzeniami szybkiego powrotu,
i całej reszty.
Tak jak jest teraz to odczuwam że ma Nas w duupie
marcinstachon napisał/a:
Dokładnie, powinien pokazać się kibicom, jakiś wywiad, a te fotki na kartach, czy z Fabia pojawiły się po tym jak któryś tam kierowca(chyba Algesuari) powiedział w radiu ze Kubica nie może nawet szklanki utrzymać. Jest to to nie poważne i jego kibice mogą czuć się olewani, powinien zrobić jakiś wywiad
Czy mi się wydaje, czy RK nigdy nie był jakoś szczególnie wylewny jeśli chodzi o kibiców, udzielanie wywiadów i dzielenie się swoim osobistym życiem z mediami ?
Może sam nie wie jeszcze na czym stoi i nie chce spekulować ?
Może podziękuje jak już będzie siedział w bolidzie Ferrari ?
Nie rozumiem Waszej postawy, że należy Wam się jakaś informacja od Roberta, bo mu kibicujecie. To jest jego życie i to on decyduje ile o nim wiecie.
no name napisał/a:
kosmita, za dużo nie będę dyskutował bo widzę że wiesz najlepiej.
nie, nie wiem najlepiej, po prostu przedstawiam swój punkt widzenia
Na przyszłość chłopaki darujcie sobie osobiste wycieczki typu " panie ekspercie", "widzę, że wiesz najlepiej", to, że mamy różne zdanie (jak głupie ono by nie było) nie znaczy, że mamy się nie szanować nie podoba Ci się to co napisałem, to napisz dlaczego
M napisał/a:
Tak, skończyłem no name - Pon 26 Mar, 2012 Dyskusja jest wtedy kiedy obie strony
słuchają drugiej, w innym przypadku już nie Koto - Pon 26 Mar, 2012
kosmita napisał/a:
Nie rozumiem Waszej postawy, że należy Wam się jakaś informacja od Roberta, bo mu kibicujecie. To jest jego życie i to on decyduje ile o nim wiecie.
O to to, dokładnie.kosmita - Pon 26 Mar, 2012
no name napisał/a:
Dyskusja jest wtedy kiedy obie strony
słuchają drugiej
no to słucham roj - Pon 26 Mar, 2012
kosmita napisał/a:
Na przyszłość chłopaki darujcie sobie osobiste wycieczki typu " panie ekspercie", "widzę, że wiesz najlepiej", to, że mamy różne zdanie (jak głupie ono by nie było) nie znaczy, że mamy się nie szanować nie podoba Ci się to co napisałem, to napisz dlaczego
ja broniłem swojego zdania i swoich wypowiedzi. moim zdaniem wrzuciłeś je do jednego worka z innymi i nie uważam ich za onetowe a Ty cytując je pisałeś o spisku, biciu piany i onecie. stąd pan ekspert itp.
zaczęło się od tego, że żałuję, że nie wiem jak naprawdę jest z jego stanem zdrowia bo życzę mu z całego serca żeby jeździł dla teamu takiego jak ferrari a w tym momencie jest dla kogoś największa szansa od lat bo Masa jeździ strasznie słabo. Nie mam nic do niego i źle mu nie życzę (Masie) ale po prostu takie są fakty.
a to, że wiadomości, zdjęć itp jest tak mało może równie dobrze znaczyć, że Robert jest właściwie gotowy do powrotu do f1 albo to, że nigdy nie będzie w stanie poprowadzić bolidu (łącznie ze wszystkimi stanami pomiędzy).
unikam ferowania wyroków bez wiedzy o czymś/kimś i bicia piany o stanie czyjegoś zdrowia więc troszkę mnie zirytowałeś tym, że niby właśnie to zrobiłem. i tyle z mojej strony. peaceJakarti - Wto 27 Mar, 2012 to nie dymanie!
mozna wczesniej skonczyc kurfa ? mozna Gaydek - Nie 01 Kwi, 2012 Perez w Ferrari, http://www.f1wm.pl/php/news_id-25832.htmlkubas - Nie 01 Kwi, 2012