To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

roj - Nie 25 Mar, 2012

Gaydek napisał/a:
no name napisał/a:
wszędzie chowa dłoń

?

no te fotki (różne), które ja widziałem to faktycznie na ŻADNEJ nie było widać jego dłoni :/

Gaydek - Nie 25 Mar, 2012

Ile było tych fotek?
roj - Nie 25 Mar, 2012

Gaydek napisał/a:

Ile było tych fotek?

kilka różnych, testy skody wrc (kilka fotek z nim), coś tam na torze gokartowym, poza tym kilka luzem i też to samo, ogólnie z tych, które ja widziałem z ostatnich miesięcy to na żadnej nie było widać prawej dłoni.

no name - Nie 25 Mar, 2012

Gaydek, kilka na sieci się pokazało.
Na dużo więcej tak jak i rozmowy z kubkiem
nie bardzo mamy co liczyć

OK, ja nie zwróciłem na to uwagi
kosmita - Nie 25 Mar, 2012

Ale już jeździ kartem, wrc. Nie jest to jeszcze F1, ale do tych pojazdów też nie można być inwalidą. Kubica nigdy nie był wylewny, do tego nie ma parcia na szkło więc z dala od fleszy się rehabilituje. Nawet jeśli nie wróci do F1, to mam nadzieję, że będzie na tyle sprawny, żeby gdzieś dalej startować.
A jeśli chodzi o rękę to może po prostu ma taki odruch, bo ma łapę w bliznach i się wstydzi ?

Chłopaki, te Wasze komentarze zalatują trochę komentarzami z onetu ;/

kosmita napisał/a:

+1

Innych części ciała też nie widać a dziewuchę ma ;D

roj - Nie 25 Mar, 2012

kosmita napisał/a:

Chłopaki, te Wasze komentarze zalatują trochę komentarzami z onetu

który konkretnie zalatuje onetem?
że nie wiem jaki jest NAPRAWDĘ stan Roberta?
czy po prostu suchy fakt, że na niewielu zdjęciach jakie się z nim ukazują chowa dłoń? :>

Może zrobił tatuaż i się wstydzi, bo nie powiedział rodzicom :]
roj - Nie 25 Mar, 2012

Cytat:

Może zrobił tatuaż i się wstydzi, bo nie powiedział rodzicom

ja ideologii nie dorabiam do tego.
po prostu na zdjęciach, które ja widziałem faktycznie zawsze chowa dłoń. Nie koniuję onetowo, że na pewno jest dobrze albo na pewno źle.

p.s.
PW Ci wysłałem.

no name - Nie 25 Mar, 2012

Ja tam w niego wierze i chcę go zobaczyć ponownie na F1
bo na Spa i Hungaro dla niego pojechałem.
kosmita napisał/a:
Nawet jeśli nie wróci do F1, to mam nadzieję, że będzie na tyle sprawny, żeby gdzieś dalej startować.

Też mam taką nadzieje
kosmita napisał/a:
A jeśli chodzi o rękę to może po prostu ma taki odruch, bo ma łapę w bliznach i się wstydzi ?

W rękawiczkach nie bardzo widać

kosmita napisał/a:

Bez komentarza xD

kosmita - Pon 26 Mar, 2012

roj napisał/a:
który konkretnie zalatuje onetem?

te:
no name napisał/a:
Raczej ujowy bo wszędzie chowa dłoń.
roj napisał/a:
ciekawe jaki NAPRAWDĘ jest stan Roberta
roj napisał/a:
faktycznie na ŻADNEJ nie było widać jego dłoni

Diagnoza jego stanu zdrowia na podstawie nie pokazywania ręki to trochę jak "w 10 sekundzie słychać strzały" ;)
Czy RK ma obowiązek informować kogokolwiek poza sponsorami i rodziną o swoim stanie zdrowia ?

Po co bić pianę? Jak Robert będzie gotowy do startów albo okaże się, że jednak nie będzie już mógł startować, to na pewno się o tym dowiemy, jeśli tylko będzie miał ochotę nas o tym poinformować

roj - Pon 26 Mar, 2012

kosmita napisał/a:
Diagnoza jego stanu zdrowia na podstawie nie pokazywania ręki to trochę jak "w 10 sekundzie słychać strzały"
Czy RK ma obowiązek informować kogokolwiek poza sponsorami i rodziną o swoim stanie zdrowia ?

Po co bić pianę? Jak Robert będzie gotowy do startów albo okaże się, że jednak nie będzie już mógł startować, to na pewno się o tym dowiemy, jeśli tylko będzie miał ochotę nas o tym poinformować

no name jak będzie chciał to się sam odniesie, że zacytowałeś jego.
co do cytatów tego co ja napisałem to:
nie wiem co jest onetowego w tym, że napisałem, że nie wiem jaki naprawdę jest jego stan zdrowia?
do tego napisałem (bez dodawania komentarza zawierającego diagnozę, prognozę czy uj wie co jeszcze), że na tych fotkach, które ja widziałem nie widać jego dłoni. bardzo to onetowe, faktycznie :wall:

kosmita - Pon 26 Mar, 2012

roj napisał/a:
nie wiem co jest onetowego w tym, że napisałem, że nie wiem jaki naprawdę jest jego stan zdrowia?

Podkreślasz to "naprawdę", jakby zdjęcia i pewne info, że jeździ kartem i wurcem, były niewystarczającymi informacjami o jego stanie zdrowia.

roj napisał/a:
do tego napisałem (bez dodawania komentarza zawierającego diagnozę, prognozę czy uj wie co jeszcze), że na tych fotkach, które ja widziałem nie widać jego dłoni

To jest właśnie w stylu onetowych komentarzy: doszukiwanie się spisku w tym, że nie widać tej prawej dłoni. No i uj, że na żadnym (to też podkreślasz) zdjęciu nie widać ręki. Jeździ furą i kartem ? To jest chyba dużo ważniejsze niż machanie ręką do zdjęć (swoją drogą, może to zwyczajny zbieg okoliczności, że na żadnym zdjęciu tej łapy nie widać ? w końcu aż tak wielu zdjęć z nim się nie pojawiło).

roj - Pon 26 Mar, 2012

kosmita napisał/a:
roj napisał/a:

Podkreślasz to "naprawdę", jakby zdjęcia i pewne info, że jeździ kartem i wurcem, były niewystarczającymi informacjami o jego stanie zdrowia.

roj napisał/a:
do tego napisałem (bez dodawania komentarza zawierającego diagnozę, prognozę czy uj wie co jeszcze), że na tych fotkach, które ja widziałem nie widać jego dłoni

To jest właśnie w stylu onetowych komentarzy: doszukiwanie się spisku w tym, że nie widać tej prawej dłoni. No i uj, że na żadnym (to też podkreślasz) zdjęciu nie widać ręki. Jeździ furą i kartem ? To jest chyba dużo ważniejsze niż machanie ręką do zdjęć (swoją drogą, może to zwyczajny zbieg okoliczności, że na żadnym zdjęciu tej łapy nie widać ? w końcu aż tak wielu zdjęć z nim się nie pojawiło).

o człowieku, teraz to onetem zajechało :rotfl:
widzę, że wiesz wszystko o jego stanie zdrowia bo jeździłeś z nim na prawym wurcem i kartem pewnie też na prawym więc chyba nie mamy o czym dyskutować.
zdradź nam jeszcze, o panie ekspercie, kiedy będzie jeździł f1 bo skoro dla Ciebie artykuł, że jeździł wurcem to wystarczające info to rozumiem, że wiesz już wszystko? i na onecie się podziel też.. a potem im napisz, że jakiś onetowym poziom tam jest :rotfl: