To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

M - Pon 14 Maj, 2012

+1
Anonymous - Pon 14 Maj, 2012

zesłałem się :rotfl:
M - Pon 14 Maj, 2012

Czesio napisał/a:
zesłałem się :rotfl:

chyba bardziej osrałeś :rotfl:

Marek23 - Pon 14 Maj, 2012

Nie wiem co sie tak Martina uczepiliscie. Mnie nigdy w.k.rwił, a to rzadkość. Poza tym śmiechy,chichy i ku,r,wa achy,ale polecał klocki Loraine Carbon coś tam. Mam w clio i dopiero teraz jest to męski hamulec.
was79 - Wto 15 Maj, 2012

Nie kłoćcie się dziewczynki, w końcu jak ktoś nie chce nie musi czytać.
A swoją drogą troche mnie ta literówka rozbawiła:

martin.h napisał/a:
PIE.DOL SIĘ

mi - Wto 15 Maj, 2012

Marek23 napisał/a:
Nie wiem co sie tak Martina uczepiliscie.

to ja może wyjaśnię.
Martina ogólnie lubię nawet, taki całkiem spoko koleś, pitek trochę, ale nieszkodliwy. Sęk w tym, że ma w sobie hipsterską słabość do mianowania się ekspertem. Był ekspertem muzycznym, był ekspertem od dziewczyn, był ekspertem od ewo, teraz kupił sobie budżetowy rowerek i stał się ekspertem rowerowym. No i tu pojawia się zgrzycik pewien. Na muzyce zna się kilka osób lepiej od niego, o dziewczynach chociażby Ty wiesz więcej, z rowerami jest w sumie podobnie. Ale nie, ekspertem jest teraz Martin. Co trzeci post w temacie jest jego. Martin wymienił oponę. Martin przejechał dziś tylko 32 kilometry. Martin posmarował łańcuch. Martin poleca Krossa Level A2 (innego nie zna, ale ten jest dobry). Ja rozumiem czasem info "dziś przejechałem 55km", (sporo) później "dziś przejechałem 45km, ale straszny syf był", od czasu do czasu porada "ja nie wiem, za moich czasów za taką kasę Kross A2 był zacny, teraz patrzę Hexagona mają rozsądnie wycenionego, ale musiałbyś się przejechać i sprawdzić jak Ci leży". Niestety - to wymagałoby pokory i umiarkowania. I tu docieramy do sedna.

Aaaaaa, zaraz. Miałem nie pisać, tak?

Marek23 - Wto 15 Maj, 2012

Ale Lorainy z ktorych wszyscy sie smiali hamuja kozacko. Poza tym kazdy chce miec zajawke i sie na niej znac,ludzka rzecz.
mi - Wto 15 Maj, 2012

nie w tym rzecz. Lorejny są pewnie dobre, Krossy mają dobrą cenę jak za to, co oferują. Ja to wiem, Ty to wiesz. Większość nie polewała z Lorejnów jako takich, polewała z polecania ich jako najlepszych na świecie w co 3. poście. Podobnie z Krossem - u mnie w robocie ostatnio jedna laska kupiła se, druga kupuje wkrótce.

Dobrze mieć zajawkę i się na czymś znać, gorzej mieć zajawkę i sądzić, że się na czymś zna.

M - Wto 15 Maj, 2012

Pozatym wolność wypowiedzi...

Temat założył lenny w takim kontekście:
Cytat:
siema,
jakis miesiac temu zlapalem bakcyla straszliwie, kazda wolna chwile na rowerze spedzam. Niestety takich u mnie nei za duzo ale i tak w tygodniu starm sie zrobic 80 - 100km... wiem wiem, to nie duzo... ale zwazywszy na fakt ze pracuje, mam zone, dziecko, honde, laze na silke i dorabian w żancie na ochronie to uważam to za dobry wynik...

czy ktoś jeszcze używa rowera??

Nie widzę tu żadnej sprzeczności z wpisami Martina.

Anonymous - Wto 15 Maj, 2012

mi-daj spokój,nie ma sie co napinac,szkoda prądu....
mi - Wto 15 Maj, 2012

ok, pie.dole to. Pytanie tylko: czy ktoś obiektywny i rozsądny rozumie o co mi chodzi i podziela moje zdanie?
M - Wto 15 Maj, 2012

Ja Ciebie rozumiem ale uważam że za bardzo się tym przejmujesz żeby ten temat miał taką a nie inną formę.
Jeżeli sobie uświadomisz że osoba która tworzy wpis jednocześnie daje o sobie świadectwo (tylko teraz nie pisz czegoś o mnie i polityce proszę) i jest za niego odpowiedzialna to zrozumiesz co mam na myśli.

Jacek - Wto 15 Maj, 2012

mi napisał/a:
ok, pie.dole to. Pytanie tylko: czy ktoś obiektywny i rozsądny rozumie o co mi chodzi i podziela moje zdanie?

:]

was79 - Wto 15 Maj, 2012

pie.dolcie się :lol2:
Marek23 - Wto 15 Maj, 2012

mi napisał/a:
nie w tym rzecz. Lorejny są pewnie dobre, Krossy mają dobrą cenę jak za to, co oferują. Ja to wiem, Ty to wiesz. Większość nie polewała z Lorejnów jako takich, polewała z polecania ich jako najlepszych na świecie w co 3. poście. Podobnie z Krossem - u mnie w robocie ostatnio jedna laska kupiła se, druga kupuje wkrótce.

Dobrze mieć zajawkę i się na czymś znać, gorzej mieć zajawkę i sądzić, że się na czymś zna.

No ale te Lorejny serio okazaly sie tak dobre/najlepsze,ze nie ,a ma co o innych klockach do sportu rozmawiac. I cale te forum nie mialo o nich pojecia wczesniej... Tu nie chodzi o rower,tylko o calosc. Wszyscy maja problem z Martinem. Prywatnie jestem hejterem do kwadratu,ale jakos on nigdy mnie nie wk,u,rwil. Niektorzy chyba chca sie lepiej poczuc i tyle...