kamil - Czw 12 Lis, 2009 no własnie ja z braku kasy wyciągnąłem frigo 2 po civicu i mimo że 185/60 R14 to nawet nie obcierają i nawet na mokrym teraz dają rade. W sumie...są jak narazie przyzwoite kamil - Pią 27 Lis, 2009 Panowie jakie najlepsze dla mnie na lato ?
Yokohamy są dobre na suchym, a Uniroyale na mokrym. Firestone'y i Toyo nie brał bym pod uwagę.
Jeśli chcesz dość tanie opony i dobre to kup sobie Kumho Ku31, ja będę chyba na wiosnę kupował. W UK dużo ludzi zakłada to do 106 bo to jedna z lepszych opon w stosunku jakość/cena.anjas - Pią 27 Lis, 2009
kamil_wrc napisał/a:
oczywiście na 14 185/55
chodzi raczej o model... możemy pomóc w doborze najlepszej felgi.M - Pią 27 Lis, 2009 tylko yoko paradaKoto - Pią 27 Lis, 2009 Miałem Rallye 550, teraz mam S.drive.
Drugi raz wziąłbym Yoko kamil - Pią 27 Lis, 2009
anjas napisał/a:
kamil_wrc napisał/a:
oczywiście na 14 185/55
chodzi raczej o model... możemy pomóc w doborze najlepszej felgi.
a co mnie felga obchodzi ? mam orginalne pezot
potrzebuje dobrej taniej opony żeby móc skoczyć i na tor i na codzień.M - Pią 27 Lis, 2009 parada...michool_vt - Pią 27 Lis, 2009 ...gejów...kamil - Pią 27 Lis, 2009
Yokohamy są dobre na suchym, a Uniroyale na mokrym. Firestone'y i Toyo nie brał bym pod uwagę.
Jeśli chcesz dość tanie opony i dobre to kup sobie Kumho Ku31, ja będę chyba na wiosnę kupował. W UK dużo ludzi zakłada to do 106 bo to jedna z lepszych opon w stosunku jakość/cena.
zaskoczyłes mnie bo w ogóle nie podejżewałem że w tej cenie jest coś wartego uwagi. Wiem , ze kumho w topowych modelach potrafi zrobić dobra oponę, ale czy ktos na tym jeździł ?M - Pią 27 Lis, 2009 sorry, zle poleciłem,
nie maja rozmiarów tej opony do samochodów zabawek martin.h - Pią 27 Lis, 2009
kamil_wrc napisał/a:
zaskoczyłes mnie bo w ogóle nie podejżewałem że w tej cenie jest coś wartego uwagi. Wiem , ze kumho w topowych modelach potrafi zrobić dobra oponę, ale czy ktos na tym jeździł ?
Michool ma, ale 15'tki.kamil - Pią 27 Lis, 2009 ale nic się nie wypowiedział w ich temacie ....może go oniesmieliły te opony ?