To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

GeKo - Śro 31 Paź, 2012

4 razy jechałem barbórkę, a kolejne z 5-6 razy ją oglądałem i oprócz jednego razu zawsze w dzień poprzedzający dowalało śniegiem w mniejszym lub większym stopniu. Największy hard core był w 1999r gdy w ciągu nocy nawaliło pół metra śniegu i bez kolca fury sie kopały na OSach.
jarek-malopolska - Czw 01 Lis, 2012

To wtedy jak Kuaj jechał EVO3 a ZX-em, Kit-Carem Ficoń?
GeKo - Czw 01 Lis, 2012

Chyba rok później. Kuchar Golfem KITEM, Sztuka Pumą, kurde piękny to był rajd, ale serwis to był koszmar, były 2 serwisy i trzeba było jeździć z jednego na drugi.
jarek-malopolska - Czw 01 Lis, 2012

Hmm no być moze, choc pamietam niebieskigo ZX-a w barwach Polifarb Cieszyn jak sie kopał w sniegu wiec rok wcześniej tez chyba było biało ;)
Marek23 - Wto 06 Lis, 2012

Kurcze, u mnie ciężko z przygotowaniami. Szukam foteli i pasów do wypozyczenia na Cieszynkę? Oczywiście odpłatnie...Może ktoś nie jedzie i mógłby pozyczyć. I jeden kask większy, L lub XL pod Hansa tez potrzebny...
pum - Wto 06 Lis, 2012

a to jakieś specjalne pasy musza być? czy zwykle homologowane 4pkt?
GeKo - Wto 06 Lis, 2012

Mogę pasy pożyczyć, mam chyba nawet 2 pary chyba jeszcze ważne homo mają, ale NIEODPŁATNIE nie wiem czy Cię to interesuje :) Jak dupniesz mocno to wiadomo ;)

Pasy muszą być pod Hansa z tego co sie orientuje... Kurde,cieżko mi sie nawiguje sprawą, bo jestem za granicą do piątku. Ogólnie to Hansa jednego mam od chuchały, za drugi 200 za wypozyczenie :wall: Geko, zadzwonie w piątek po południu...
Mick - Wto 06 Lis, 2012

Maras, pasy możesz mieć zwykłe 3" nie musisz mieć pod HANSa.
są to pasy hans friendly.

a nie potrzebujesz pasażera z osprzętem?

Niestety mam juz dogadane z pilotem, w koncu od niego biore moja strzale, ktora po weekendzie wrzuce do pimpa. Nie moge juz juz ustalen zlamac.
Ogólnie Qbus mi mega pomógł, na prawdę,aż jestem w szoku...

Mick - Wto 06 Lis, 2012

Spoko, mam nadzieje ze bez przygód zakończysz cieszynke w tym roku!
106 - Wto 06 Lis, 2012

bo qbus to rowny gosc :]
fydi - Wto 06 Lis, 2012

106 napisał/a:

:jupi: no ba, każdy to wie

Marek23 - Śro 07 Lis, 2012

Mick napisał/a:
Spoko, mam nadzieje ze bez przygód zakończysz cieszynke w tym roku!

Meta jest jedynym celem.

qbus - Pią 09 Lis, 2012

106 napisał/a:

ponoc w klasie sie "ścigać" będziemy :faja: