GeKo - Śro 31 Paź, 2012 4 razy jechałem barbórkę, a kolejne z 5-6 razy ją oglądałem i oprócz jednego razu zawsze w dzień poprzedzający dowalało śniegiem w mniejszym lub większym stopniu. Największy hard core był w 1999r gdy w ciągu nocy nawaliło pół metra śniegu i bez kolca fury sie kopały na OSach.jarek-malopolska - Czw 01 Lis, 2012 To wtedy jak Kuaj jechał EVO3 a ZX-em, Kit-Carem Ficoń?GeKo - Czw 01 Lis, 2012 Chyba rok później. Kuchar Golfem KITEM, Sztuka Pumą, kurde piękny to był rajd, ale serwis to był koszmar, były 2 serwisy i trzeba było jeździć z jednego na drugi.jarek-malopolska - Czw 01 Lis, 2012 Hmm no być moze, choc pamietam niebieskigo ZX-a w barwach Polifarb Cieszyn jak sie kopał w sniegu wiec rok wcześniej tez chyba było biało Marek23 - Wto 06 Lis, 2012 Kurcze, u mnie ciężko z przygotowaniami. Szukam foteli i pasów do wypozyczenia na Cieszynkę? Oczywiście odpłatnie...Może ktoś nie jedzie i mógłby pozyczyć. I jeden kask większy, L lub XL pod Hansa tez potrzebny...pum - Wto 06 Lis, 2012 a to jakieś specjalne pasy musza być? czy zwykle homologowane 4pkt?GeKo - Wto 06 Lis, 2012 Mogę pasy pożyczyć, mam chyba nawet 2 pary chyba jeszcze ważne homo mają, ale NIEODPŁATNIE nie wiem czy Cię to interesuje Jak dupniesz mocno to wiadomo Marek23 - Wto 06 Lis, 2012 Pasy muszą być pod Hansa z tego co sie orientuje... Kurde,cieżko mi sie nawiguje sprawą, bo jestem za granicą do piątku. Ogólnie to Hansa jednego mam od chuchały, za drugi 200 za wypozyczenie Geko, zadzwonie w piątek po południu...Mick - Wto 06 Lis, 2012 Maras, pasy możesz mieć zwykłe 3" nie musisz mieć pod HANSa.
są to pasy hans friendly.
a nie potrzebujesz pasażera z osprzętem?Marek23 - Wto 06 Lis, 2012 Niestety mam juz dogadane z pilotem, w koncu od niego biore moja strzale, ktora po weekendzie wrzuce do pimpa. Nie moge juz juz ustalen zlamac.
Ogólnie Qbus mi mega pomógł, na prawdę,aż jestem w szoku...Mick - Wto 06 Lis, 2012 Spoko, mam nadzieje ze bez przygód zakończysz cieszynke w tym roku!106 - Wto 06 Lis, 2012 bo qbus to rowny gosc fydi - Wto 06 Lis, 2012
106 napisał/a:
bo qbus to rowny gosc
no ba, każdy to wieMarek23 - Śro 07 Lis, 2012
Mick napisał/a:
Spoko, mam nadzieje ze bez przygód zakończysz cieszynke w tym roku!