Koto - Nie 18 Mar, 2012 Przespałem połowę wyścigu, to zdecydowanie nie jest moja pora
Od zawsze kibicuję Schumacherowi, jeśli to nie był jednorazowy dobry start (no, poza odpadnięciem ) i wynik kwalifikacji to chyba znów będę na bieżąco z F1, oby padało jak najczęściej w tym sezonie Bad-i - Nie 18 Mar, 2012 nuda jak na hh.orgEmerytRs2 - Nie 18 Mar, 2012 sorry, że przestałem wchodzić
obiecuję poprawę Gaydek - Nie 18 Mar, 2012 A mi się podobało no name - Nie 18 Mar, 2012 Ja większość przespałem roj - Nie 18 Mar, 2012 ja byłem jeszcze pijany a i tak niespecjalnie ciekawy był ten wyścikk. ale punkt wyjścia przed sezon fajny. co prawda bardzo mi szkoda ferrari, chciałbym żeby Alonso wygrał zdobył w końcu mistrza w ferrari a nie zapowiada się zupełnie póki co.
Mam nadzieję, że Vettel nie będzie wygrywał, że Szumi będzie przyjeżdżał przed Rosbergiem, że Hamilton dalej będzie szedł o życie, że Raikonen coś powalczy i że Petrov pobije rekord rozbitych bolidów.. i Senna też. Wkur.wia mnie na maksa, że np. Barichello nie jeździ a takie lamy mają miejsce w kokpitach bo dają kasę.qbica - Nie 18 Mar, 2012 Koto, na Valaske sie wybierasz? Koto - Pon 19 Mar, 2012
qbica napisał/a:
Koto, na Valaske sie wybierasz?
Rozumiem, że jesteśmy ustawieni Jeszcze nie wiem czy tylko sobota, czy piątek też. Sobotnie odcinki mam dobrze opykane już qbica - Pon 19 Mar, 2012 ja tylko w sobote jedziesz sam? wstepnie już ludzi do jednej fury zebrałem roj - Nie 25 Mar, 2012 no w końcu fajny wyścig!! i właściwy człowiek wygrał Stf - Nie 25 Mar, 2012
roj napisał/a:
no w końcu fajny wyścig!! i właściwy człowiek wygrał
+1
Pokazal klase po mokrym. Straszne mielone z Hama i Vettela zrobil. Milo sie to ogladalo jak przeszedl w szybka linie na mokro a Ci nadal na ciasno w zakrecie.roj - Nie 25 Mar, 2012 Masa trzyma formę.. kurde, ciekawe jaki NAPRAWDĘ jest stan Roberta, bo miałby realną szansę na bolid w tym lub po tym sezonie.no name - Nie 25 Mar, 2012
roj napisał/a:
ciekawe jaki NAPRAWDĘ jest stan Roberta,
Raczej ujowy bo wszędzie chowa dłoń.
Na jakim portalu najlepiej sprawdzać wyniki całej stawki ?Gaydek - Nie 25 Mar, 2012
no name napisał/a:
wszędzie chowa dłoń
?
no name napisał/a:
Na jakim portalu najlepiej sprawdzać wyniki całej stawki ?