mi - Pon 14 Maj, 2012 Ja Wam powiem co i jak. Jeżdżę czasem na rowerze, uwielbiam to, serio jest to moja pasja.mi - Pon 14 Maj, 2012 ostatnio napompowałem koło tylne. W zasadzie dopompowałem trochę tylko, bo szykował się wypad kamienisty, więc lepiej troszkę więcej ciśnienia mieć, snakebite nie jest tym, czego mi brakuje.mi - Pon 14 Maj, 2012 w weekend chciałem nadrobić zaległości rowerowe trochę. Wiecie - w tygodniu czasu nie było za dużo, a bez roweru jak bez ręki. A że padało - posmarowałem łańcuch Finish Line Wet. Daje radę całkiem!mi - Pon 14 Maj, 2012 kurde - dajcież spokój! Polatałem w sobotę po błocie trochę. Wszystko spoko, ale moje pedały potwornie błotoczułe są, patykogrzebanie wokół bloku było grane aż. SPD to nie jest najlepszy system na rynku jednak, trzeba będzie w coś zainwestować.mi - Pon 14 Maj, 2012 taka ciekawostka: ostatni wypad w góry do tego stopnia dał w dupę amorowi mojemu, że zupełnie mu ciśnienie zeszło. Wcześniej tak się nie działo...Pirania - Pon 14 Maj, 2012 lubisz gadać sam ze sobą ?mi - Pon 14 Maj, 2012 Hejtujesz, sama piszesz o motorach na lewo i prawo.
Ja jeżdżę, uwielbiam to, a jak mam okazję z kimś się czymś podzielić, udzielić rady czy czegokolwiek to sprawia mi to olbrzymią radaść [słowo radaść jest tu kluczowe]GeKo - Pon 14 Maj, 2012 czekam na relację ze zmiany pieluch. Dzieci to podobno też pasja martin.h - Pon 14 Maj, 2012 Widzisz mi robisz się teraz złośliwy Rozumiem, że najlepiej o niczym tutaj nie pisać, albo chwalić się bezmyślnym zachowaniem jeżdżąc na jednym kole z dzieckiem w siodełku
Szkoda, że pisząc na PW jak czegoś potrzebujesz to potrafisz być miły, tylko to takie trochę dwulicowe zachowanie.
A jeśli nie zrozumiałeś lub nie chciało Ci się czytać powyższych akapitów to napiszę w skrócony sposób: PIE.DOL SIĘ M - Pon 14 Maj, 2012 Chłopaki...
btw Martin ma sporo racji.
Wpis zbyt rozpasany - banan
zbyt skromnie - frajer
mi - Pon 14 Maj, 2012 Odpisać? A, nie, na chooy. M - Pon 14 Maj, 2012 Jak chcesz...mi - Pon 14 Maj, 2012 kusi mnie trochę, z drugiej strony i tak nic to nie zmieni...
Może poczekam po prostu aż Martinowi się "pasja" znudzi i się przerzuci na bycie ekspertem w jakiejś innej dziedzinie. Już widzę u niego całkiem sporą wiedzę na temat wychowywania dzieci, więc może to jest przyszłość? A może dałoby się rozdzielić temat "rower" od tematu "rower Martina"? Byłoby łatwo M - Pon 14 Maj, 2012 MI - po prostu odpuść...
zobaczysz jakie to przyjemne
[tutaj miały być dwa mądre zdania ale też odpuściłem]mi - Pon 14 Maj, 2012 a no właśnie - czasem lepiej odpuścić.