Znamy się?Kenet - Śro 11 Lut, 2015 Alexxx - Czw 12 Lut, 2015 roj - Czw 12 Lut, 2015 Vlodarsky - Czw 12 Lut, 2015 Życie na krawędzi Was tu wszystkich spotka !
(ostatni ważny temat to wybór fotelika dla dzieci)
Witam !kudlaty - Wto 24 Mar, 2015 Witam wszystkich. Po 8 miesiącach oczekiwania w końcu moje konto zostało aktywowane Rozumiem, że potrzeba było czasu na przyłączenie mnie do Waszego elitarnego grona Cieszę się, że pozytywnie przeszedłem proces weryfikacji, postaram się tego nie zje...ć
A teraz tak poważnie. Cześć, jestem Kudłaty, jestem z Lublina i obecnie upalam Megane II Sport.pawel934 - Wto 24 Mar, 2015 Siema! Jakiś fajnych hatch chodził za mną od dłuższego czasu, w końcu kupiłem Saxo VTS 16v. Udało mi się trafić fajną, niezmęczoną sztukę (tylko jeden przedni błotnik lakierowany). Funu auto daje co nie miara Kupiłem go z zamierzeniem fajnego autka na ulicę i teraz nie chce mi się z niego wysiadać Śmigam troszkę po torze E30 i E36 - możliwe, że niektórych kojarzę od Kai z Ułęża (na pewno Kamila i Keneta) Pozdro!Kenet - Wto 24 Mar, 2015 Cześć Kudłaty, siema Paweł!saw - Wto 24 Mar, 2015 witam i ja po całych wiekach oczekiwania na dodanie
jestem Saw z Warszawy na codzień śmigam: Opel Astra G OPC o numerze 2902/3000