CZUCZU - Śro 11 Cze, 2014 Pojeździłem trochę. W zimie zapłaciłem za ostatni element układanki, ale po wielu bojach nie mam go dalej i wkłądamy zamiennik skrzyni. Życie tak mi się ułożyło że się sąduje z pewną kliniką i starty w gsmp muszą poczekaćCHRZANEK - Czw 12 Cze, 2014 Witamy kolege z motorsportu !
Sława Clio dotarła tu przed Tobą - mam nadzieje że ze zdrowiem coraz lepiej, no i zapraszam do czynnego udziału na forum.Evo - Czw 12 Cze, 2014 Witajcie! Zawitałem do Was przypadkiem podczas szukania informacji w sieci lecz teraz coś czuje, że zostanę z Wami na dłużej Nie ukrywam też, że liczę na Waszą pomoc/doradztwo w przyszłości jeśli będzie taka potrzeba. Auto jakim sie poruszam ostatnio poszło bokiem jak to mówią... Lecz pomysł i motywacja by zbudować nowe, lepsze jest! Pozdrawiam!roj - Czw 12 Cze, 2014
CZUCZU napisał/a:
( no chyba że ktoś przyznający ma warny na rf.pl to pościągam )
widzę, że rządzący na forach jak rządzący w kraju
witamy!CZUCZU - Czw 12 Cze, 2014 Chrzanek w jakim sensie bo ja chyba zaspany jestem.
Roj, tak się jakoś złożyło że na forach pisze od czasów starego tuninginfo, potem ludzie przeszli na forum.tuning.pl więc spoooro czasu i wiele osób miało okazje mnie poznać osobiście.roj - Czw 12 Cze, 2014 CZUCZU, to był żart dotyczący wymian "przywilejów " nic osobistegoKuner - Czw 12 Cze, 2014 Siema CZUCZU,CZUCZU - Czw 12 Cze, 2014 Cześć kuner, widzę tragedii u cie nie ma patrząc na cycyOlek_vts - Czw 12 Cze, 2014 Cześć, jestem nowy na forum, mieszkam po zachodniej stronie Warszawy, jeżdże typowym hothatchem czyli C2 vts. Pozdrawiam olek - Czw 12 Cze, 2014 nie wiem czy to forum jest gotowe na nas dwoch... Olek_vts - Czw 12 Cze, 2014 hehe, myślałem że już awansowałem na zielony napisBarejka - Czw 12 Cze, 2014 olek, Kamill - Czw 12 Cze, 2014 PieQt - Pią 13 Cze, 2014 Witam nowychBonczek - Pon 16 Cze, 2014 Cześ i czoem!