To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Siadly - Pon 02 Cze, 2014

piotrekEvo napisał/a:

. liczę na to, że tutejsi wymiatacze doradzą coś w kwestii 'tjuningu' tegoż pojazdu.

Wątpię. Ale za to korzystnie kupisz nieruchomość, zainstalujesz najlepszą wersję softu na ajfona i poznasz eksperckie opinie na każdy temat. Miłego pobytu! Witaj!

M - Pon 02 Cze, 2014

To już się nudne robi
Siadly - Wto 03 Cze, 2014

M napisał/a:
To już się nudne robi

Wątpię. Ale za to korzystnie kupisz nieruchomość, zainstalujesz najlepszą wersję softu na ajfona i poznasz eksperckie opinie na każdy temat. Miłego pobytu! Witaj!

Święty - Wto 03 Cze, 2014

powitać
karoluPL - Wto 03 Cze, 2014

Siadly napisał/a:
najlepszą wersję softu na ajfona

nowsze softy praktycznie same sie instalują bez mozliwosci downgrade, także ajfon sam wie lepiej :rotfl:

ps, 'dobry' nowym!

Siadly - Śro 04 Cze, 2014

Thanks Hothatch.org! Kolejna cenna informacja o produkcie Apple, mimo że żadnego z nich nie posiadam! :]
M - Śro 04 Cze, 2014

Our way or highway!
:rotfl:

Anonymous - Śro 11 Cze, 2014

Siema , wszystkim !
dodge - Śro 11 Cze, 2014

Witam mam na imię Kacper i po sprzedaży swojego pierwszego mazdy 323f auta szukam kolejnego. Interesuję się motoryzacją i nowymi technologiami, będę wdzięczny za link do tematu w którym mogę zapytać jakie auto będzie dla mnie najlepsze :)
Janusz - Śro 11 Cze, 2014

Witam Cie dodge, jest kilka ciekawych samochodów do sprzedania na forum w różnym przedziale finansowym, jestem pewien ze z nasza pomocą znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
kamil - Śro 11 Cze, 2014

w zamian pomóż nam ocenić zdjęcia swojej siostry ;D
dodge - Śro 11 Cze, 2014

Niestety siostry nie mam siostry :P Myślałem że jest jakiś specjalny temat do tego typu dyskusji, szukam czegoś do 10 tysięcy max, aktualnie mam na oku puga 106 ale chętnie posłucham waszych propozycji, a i jeden warunek to lpg
kamil - Śro 11 Cze, 2014

mój nie jest LPG :/ ale zapraszam do tematu http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=10724
arssss - Śro 11 Cze, 2014

Witamy. :rotfl:
Święty - Śro 11 Cze, 2014

dodge napisał/a:
a i jeden warunek to lpg

och nie tylko nie LPG, to zabija silniki, marchew więdnie od tego...