. liczę na to, że tutejsi wymiatacze doradzą coś w kwestii 'tjuningu' tegoż pojazdu.
Wątpię. Ale za to korzystnie kupisz nieruchomość, zainstalujesz najlepszą wersję softu na ajfona i poznasz eksperckie opinie na każdy temat. Miłego pobytu! Witaj!M - Pon 02 Cze, 2014 To już się nudne robiSiadly - Wto 03 Cze, 2014
M napisał/a:
To już się nudne robi
Wątpię. Ale za to korzystnie kupisz nieruchomość, zainstalujesz najlepszą wersję softu na ajfona i poznasz eksperckie opinie na każdy temat. Miłego pobytu! Witaj!Święty - Wto 03 Cze, 2014 powitaćkaroluPL - Wto 03 Cze, 2014
Siadly napisał/a:
najlepszą wersję softu na ajfona
nowsze softy praktycznie same sie instalują bez mozliwosci downgrade, także ajfon sam wie lepiej
ps, 'dobry' nowym!Siadly - Śro 04 Cze, 2014 Thanks Hothatch.org! Kolejna cenna informacja o produkcie Apple, mimo że żadnego z nich nie posiadam! M - Śro 04 Cze, 2014 Our way or highway!
Anonymous - Śro 11 Cze, 2014 Siema , wszystkim !dodge - Śro 11 Cze, 2014 Witam mam na imię Kacper i po sprzedaży swojego pierwszego mazdy 323f auta szukam kolejnego. Interesuję się motoryzacją i nowymi technologiami, będę wdzięczny za link do tematu w którym mogę zapytać jakie auto będzie dla mnie najlepsze Janusz - Śro 11 Cze, 2014 Witam Cie dodge, jest kilka ciekawych samochodów do sprzedania na forum w różnym przedziale finansowym, jestem pewien ze z nasza pomocą znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.kamil - Śro 11 Cze, 2014 w zamian pomóż nam ocenić zdjęcia swojej siostry dodge - Śro 11 Cze, 2014 Niestety siostry nie mam siostry Myślałem że jest jakiś specjalny temat do tego typu dyskusji, szukam czegoś do 10 tysięcy max, aktualnie mam na oku puga 106 ale chętnie posłucham waszych propozycji, a i jeden warunek to lpgkamil - Śro 11 Cze, 2014 mój nie jest LPG ale zapraszam do tematu http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=10724arssss - Śro 11 Cze, 2014 Witamy. Święty - Śro 11 Cze, 2014
dodge napisał/a:
a i jeden warunek to lpg
och nie tylko nie LPG, to zabija silniki, marchew więdnie od tego...