To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

PiTT - Pon 21 Kwi, 2014

Janusz, jestes typem goscia ktory powtarza setny raz ten sam dowcip i najglosniej sie z niego smieje :rotfl:
ale spoko bo temat dla nowych osob, wiec jest szansa ze ktos jeszcze sie usmieje :lol2:

Anonymous - Pon 21 Kwi, 2014

lol, kurwa :D
Michał - Pon 21 Kwi, 2014

Janeczku

http://img.sadistic.pl/pics/ed6eaa4cd281.jpg

PiTT - Pon 21 Kwi, 2014

:rotfl: ;D
ale jedna moja uwaga
od "poczatku" na forum bylo o wszystkim i "kolezenska" atmosfera
teraz od dluzszego czasu jakas dziwna napinka, wiekszosci cos nie pasuje bo tematy nie po ich mysli, albo ton wypowiedzi nie taki jakiego by sie spodziewali
drodzy koledzy, juz dawno bym sie wypisal z tego interesu bo żal osiągnął 100% w skali HH.org, ale nie moge bo czasami sie tu robi dobre biznesy :rotfl:

Sibu - Pon 21 Kwi, 2014

PiTT napisał/a:
teraz od dluzszego czasu jakas dziwna napinka

Jak widać koleżeństwo jest przeciwnie proporcjonalne do ilości pojazdów z silnikiem Diesla :>

PiTT - Pon 21 Kwi, 2014

Sibu napisał/a:
PiTT napisał/a:
teraz od dluzszego czasu jakas dziwna napinka

Jak widać koleżeństwo jest przeciwnie proporcjonalne do ilości pojazdów z silnikiem Diesla :>

a kto ma diesla? :>
zreszta dokladnie takim tokiem rozumowania porusza sie obecne forum...
kiedy nie mialo znaczenia czy kondziu ma r19 w gazie i czy ktos wstawil strumienice i jest kilka stron beki z tego...
mam wrazenie ze wszystko jakos na lajcie bylo
a tematow bylo tez sporo poza tematyka forum
niestety, nowa krew nie ma dystansu i wszystko musi byc 0-1 co psuje (a raczej dawno popsulo) klimat dawnego forum
tematyka poboczna zawsze byla i mozna bylo po prostu uzyskac cenne informacje w kazdym temacie
lubilem dawne forum, ale obecnego nie lubie
i'm out
poprosze tylko o pozostawienie szarosci abym mogl czytac wiadomosci
pozdro

M - Pon 21 Kwi, 2014

Michał, zamykamy forum
arssss - Pon 21 Kwi, 2014

Nie fajnie.
Kamill - Pon 21 Kwi, 2014

Musi być dystans po obu stronach. Dzisiaj Kenet dał tylko z jednej, długie śruby oparły sie o zwrotnice i koło się nie kręciło.
Janusz - Pon 21 Kwi, 2014

lol :rotfl: :rotfl:
Sibu - Pon 21 Kwi, 2014

Dla mnie trochę dziwne są priorytety forum. Mogę pisać o cyckach, muzyce, hejtować, ale jakbym chciał coś się o samochodach wypowiedzieć to cały dział jest dla mnie zamknięty o_O
arssss - Wto 22 Kwi, 2014

Sibu, jak napiszesz do eMa to pewnie Ci da dostęp, jak chcesz swoją furę opisać.
M - Wto 22 Kwi, 2014

Sibu napisał/a:
Dla mnie trochę dziwne są priorytety forum. Mogę pisać o cyckach, muzyce, hejtować, ale jakbym chciał coś się o samochodach wypowiedzieć to cały dział jest dla mnie zamknięty o_O

Internet jest szeroki :)

Cartoon - Wto 22 Kwi, 2014

PiTT, nie wygłupiaj się...
Jakarti - Wto 22 Kwi, 2014

PiTT,
Widze ze Warszawa nie dziala na Ciebie pozytywnie :)