arssss - Pon 10 Mar, 2014 mocwiatru, witam!qbica - Pon 10 Mar, 2014 uwaga uwaga, club106 nadciąga na hh.org
Bonczek napisał/a:
bimber89, niech zgadne - urodziłeś w 1989 roku, jarasz się hothatchami, chciałbyś poznać więcej ludzi o tej samej pasji? Mam rację?
bimber89, na sobotnim spocie na moim złomowisku prawie poznał Janusza akrobate, więc powinien już być zielony! Jakarti - Pon 10 Mar, 2014 mocwiatru,
pierwszy Indianin na forum
Hawk!Janusz - Pon 10 Mar, 2014
qbica napisał/a:
bimber89, na sobotnim spocie na moim złomowisku prawie poznał Janusza akrobate, więc powinien już być zielony!
mógł trochę zaczekać, każdy zna podstawowe zasady zazielenienia bez tego nihuhuh qbica - Wto 11 Mar, 2014 Janusz, bimber przyjechał nie całą godzinę po tym jak pojechałeś myślałem że Ty się do mnie wracasz bo wydech było słychać z daleka maciek3131 - Nie 20 Kwi, 2014 Witam licznie zgromadzonych Nazywam się Maciek i pochodzę z WWA. Od 2 miesięcy jeżdżę zakupionym C2 VTS. Przesiadłem sie z Punto 1 1100 zdłubanym własnoręczne na 80 KM Jako ze przed kupnem nie mogłem znaleźć na jego temat żadnych opinii to przyjemniej po kupnie chciałym skorzystać z rad osób bardziej ogarniętych w temacie Citroenowskiego 1.6 Planuję miarę możliwości finansowych dłubać coś przy c2, kupiłem go jako kompletną serię i powoli idę ku lepszemu
leszq - Nie 20 Kwi, 2014 maciek3131, elo, to forum ekspercie, na pewno znajdziesz tutaj wiele cennych informacji maciek3131 - Nie 20 Kwi, 2014
leszq napisał/a:
maciek3131, elo, to forum ekspercie, na pewno znajdziesz tutaj wiele cennych informacji
Właśnie na to liczę . Do tej pory posiłkuję sie c2club.co.uk Bart - Nie 20 Kwi, 2014 Goście z c2club.org całe tematy stąd kopiują korzystając z google translatora.maciek3131 - Nie 20 Kwi, 2014
Bart napisał/a:
Goście z c2club.org całe tematy stąd kopiują korzystając z google translatora.
Pewnie chodziło ci o c2club.co.uk . Powiem szczerze ze kiepsko u mnie z angielskim wiec czytam piąte przez dziesiąte. Ale i tak na moje oko to największe forum dotyczące C2 ( jeżeli sie mylę proszę o poprawkę ) . Skoro jest tj mówisz to tylko się cieszyć roj - Nie 20 Kwi, 2014 z tego co słyszałem admin c2club.com.uk zainstalował sobie język polski na duolingo żeby mieć info z pierwszej rękiKenet - Nie 20 Kwi, 2014 Emeryt mu pisze streszczenia anjas - Pon 21 Kwi, 2014 Na c2 vts się nie znam ale yaris TS klepie je na miękko
Ale Vlodarsky na pewno może zrobić coś, żeby vts dostawał odrobine mniej (bo szybszy od yarisa na pewno nie będzie, nie oszukujmy się)Chloru - Pon 21 Kwi, 2014 No i trzeba pamiętać, żeby poprawnie trzymać ręce na kierownicy!Janusz - Pon 21 Kwi, 2014 najtaniej i najefektowniej będzie kupic kit r2
niczego mądrzejszego juz na tym forum nie znajdziesz chyba ze szukasz ajfona, tv albo roweru