To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

arssss - Pon 10 Mar, 2014

mocwiatru, witam!
qbica - Pon 10 Mar, 2014

uwaga uwaga, club106 nadciąga na hh.org ;D
Bonczek napisał/a:
bimber89, niech zgadne - urodziłeś w 1989 roku, jarasz się hothatchami, chciałbyś poznać więcej ludzi o tej samej pasji? Mam rację?

bimber89, na sobotnim spocie na moim złomowisku prawie poznał Janusza akrobate, więc powinien już być zielony! :>

Jakarti - Pon 10 Mar, 2014

mocwiatru,
pierwszy Indianin na forum :D

Hawk!

Janusz - Pon 10 Mar, 2014

qbica napisał/a:
bimber89, na sobotnim spocie na moim złomowisku prawie poznał Janusza akrobate, więc powinien już być zielony! :>

mógł trochę zaczekać, każdy zna podstawowe zasady zazielenienia :P bez tego nihuhuh ;D

qbica - Wto 11 Mar, 2014

Janusz, bimber przyjechał nie całą godzinę po tym jak pojechałeś ;) myślałem że Ty się do mnie wracasz bo wydech było słychać z daleka ;D
maciek3131 - Nie 20 Kwi, 2014

Witam licznie zgromadzonych :) Nazywam się Maciek i pochodzę z WWA. Od 2 miesięcy jeżdżę zakupionym C2 VTS. Przesiadłem sie z Punto 1 1100 zdłubanym własnoręczne na 80 KM :) Jako ze przed kupnem nie mogłem znaleźć na jego temat żadnych opinii to przyjemniej po kupnie chciałym skorzystać z rad osób bardziej ogarniętych w temacie Citroenowskiego 1.6 :) Planuję miarę możliwości finansowych dłubać coś przy c2, kupiłem go jako kompletną serię i powoli idę ku lepszemu :)

leszq - Nie 20 Kwi, 2014

maciek3131, elo, to forum ekspercie, na pewno znajdziesz tutaj wiele cennych informacji :rotfl:

leszq napisał/a:
maciek3131, elo, to forum ekspercie, na pewno znajdziesz tutaj wiele cennych informacji :rotfl:

Właśnie na to liczę . Do tej pory posiłkuję sie c2club.co.uk :)

Bart - Nie 20 Kwi, 2014

Goście z c2club.org całe tematy stąd kopiują korzystając z google translatora.

Bart napisał/a:
Goście z c2club.org całe tematy stąd kopiują korzystając z google translatora.
Pewnie chodziło ci o c2club.co.uk . Powiem szczerze ze kiepsko u mnie z angielskim wiec czytam piąte przez dziesiąte. Ale i tak na moje oko to największe forum dotyczące C2 ( jeżeli sie mylę proszę o poprawkę ) . Skoro jest tj mówisz to tylko się cieszyć :)
roj - Nie 20 Kwi, 2014

z tego co słyszałem admin c2club.com.uk zainstalował sobie język polski na duolingo żeby mieć info z pierwszej ręki
Kenet - Nie 20 Kwi, 2014

Emeryt mu pisze streszczenia :lol2:
anjas - Pon 21 Kwi, 2014

Na c2 vts się nie znam ale yaris TS klepie je na miękko ;d

Ale Vlodarsky na pewno może zrobić coś, żeby vts dostawał odrobine mniej (bo szybszy od yarisa na pewno nie będzie, nie oszukujmy się)

Chloru - Pon 21 Kwi, 2014

No i trzeba pamiętać, żeby poprawnie trzymać ręce na kierownicy!
Janusz - Pon 21 Kwi, 2014

najtaniej i najefektowniej będzie kupic kit r2

niczego mądrzejszego juz na tym forum nie znajdziesz :) chyba ze szukasz ajfona, tv albo roweru ;D