GeKo - Śro 08 Sty, 2014 Przegląd osobowości Hecz Het na 2 stronach kamil - Śro 08 Sty, 2014 chuja, nic nie było o mnie !Kamill - Śro 08 Sty, 2014
kamil napisał/a:
chuja, nic nie było o mnie !
kamil - Śro 08 Sty, 2014 oooo ! Zaimponowałeś mi Kamilu Vlodarsky - Śro 08 Sty, 2014 Popłakałem się...
Bad-i jeszcze może pomóc w doborze latary. (może być jedna w dach, a druga do środka)roj - Śro 08 Sty, 2014 Witam,
bardzo mi siem racetec podobał dopóki coś ciekawego tam wrzucałeś, od paru miechów gwizda nudą moim zdaniem
no i tu będziesz mógł znaleźć info oraz podyskutować z nt. real race bez licencji
Kamill, Barejka - Śro 08 Sty, 2014 No nie moge 1. w kwestii zarządzania miastem wojewódzkim - zgłoś się do PiTTa
2. w temacie szmuglowania beny z Kaliningradu do Czesława
3. jeśli chciałbyś rozpoznać temat umiarkowanego spożycia alkoholu to radą służy zapewne Kenet (choć to akurat znam jedynie z opowiadań)
4. w temacie nocnego życia w Warszawie, Platy, sraty i Warsaw Shore ekspertem jest Michał
5. Jeśli chciałbym w jakiś sposób wesprzeć rząd Donalda Tuska to na pewno pomoże Ci Maciej czyli M
6. Poszukując karabińczyków, naboi do syfonu, automatów, mitsubishi coltów itp. sprzętu należy zwrócić się do Dzika
7. W kwestii porad językowych i zwięzłości wypowiedzi polecam Emeryta
8. Realną pomoc przy budowie e30 318 może okazać Roj - zajmuje się tym tematem od dłuższego czasu
9. Gdybyś chciał jakiś aparat fotograficzny to zgłoś się do Saxoruleza... albo nie zgłaszaj - bierz od razu Fuji
10. Gdybyś chciał się dowiedzieć w jaki sposób można dorobić się koloru zielonego albo niebieskiego to odpowie Ci zapewne Jakarti
11. Tematy kościoła, wiary, rozgrzeszenia warto poruszać z Bartem.
12. Przez skromność piszę o sobie końcu ale ja znam się właściwie na wszystkim.
13. Gdyby potrzebował wykopać tunel z Katowic do Warszawy lub naprawić silnik od tankowca to do Rabarbara.
14. Najszybszy taksiarz w tej części europy to oczywiście Strick
15. Jak partyjka koszykówki z gwiazdą NBA to tylko z Rasputinem.
16. A po carbony i inne żywice, kompozyty do Geko
17.Ekspresowe projekty torowe tylko u Bonczka
18. Doradztwo w wyborze modelu i marki auta o ile jest to ford focus - Rasta
19. Dobór sprężyn na deszcz - Buni
20. STF test ciśnienia w oponach podeszwą buta
21. w sprawach zwiazanych z Milfami kontakt z Badim.
22. Jeśli jednak chodzi o zwykłe codzienne piękno kobiecego ciała Martin-h
23. upalanie na drutach, dachowanie z zachowaniem bezpieczeństwa - Janusz
24. dachowanie bez zachowania bezpieczeństwa Pum
siema - Śro 08 Sty, 2014 Ja bym dodał jeszcze brakujących ekspertów z następujących dziedzin:
25. Brawurowa jazda Ciczkłeczento- rallyfilip
26. Jak zamieszkać w ASO- Adam 206 Gti
27. Jak być pięknym, młodym i bogatym- Łukasz$3bizon - Śro 08 Sty, 2014 Łukasz$3 - to chyba jak być szejkiem i móc kupić każdego Bonczek - Śro 08 Sty, 2014 29. Budujesz, remontujesz, urządzasz - Cartoon
30. Piwo, bieganie, chipsy, karate - Vlodarsky
31. Mamy też specjalistę od gruuuuuuubego bangu ...bizon - Śro 08 Sty, 2014 zabrakło jeszcze zefa, człowieka, który zna wszystkich racetec.pl - Śro 08 Sty, 2014
Kamill napisał/a:
siema napisał/a:
racetec.pl napisał/a:
A jakbym potrzebował przerobić IS'a na zasilanie z wody z ogórków to gdzie uderzyć?
Ale chcesz jeździć tanio, czy robisz to pod Turbo?
Pewnie chodzi o cywila z klatką na ulice.
Ogólnie nabulguzator zakładam i chciałem to jakoś ładnie wystroić
racetec.pl malo aktualizaowany - bo nie jeżdże! Ale coś może nie długo opisze siema - Śro 08 Sty, 2014
racetec.pl napisał/a:
Kamill napisał/a:
siema napisał/a:
racetec.pl napisał/a:
A jakbym potrzebował przerobić IS'a na zasilanie z wody z ogórków to gdzie uderzyć?
Ale chcesz jeździć tanio, czy robisz to pod Turbo?
Pewnie chodzi o cywila z klatką na ulice.
Ogólnie nabulguzator zakładam i chciałem to jakoś ładnie wystroić
Czyli taki 'street and race'- trochę na tor, trochę na ulicę. Ważne by mało palił przy dalekich dojazdach na tor i dawał frajdę na kartoflisku- Czesław aktualnie jest w trakcie podobnego projektu.