Mega dziwią takie słabe czasy Płachytki, tzn jest w czolowce ale jednak brakuje.
hmm... co Sylwkowi brakuje? jest no. 1 w RPP po pełnym pierwszym sezonie. Wcześniejszy sezon to były przejazdy w większości bez pomiaru etc....qbus - Nie 21 Paź, 2012 Na tym konkretnym rajdzie, czasy w okolicach 10 miejsca w gen mnie dziwią, ten chłopak na każdym rajdzie walczył o zwyciestwo, byc moze chcial tylko dowiezc sie do mety na takim miejscu, tego nie wzialem pod uwage.
Z tego co pamietam to w zeszlym roku w wiekszosci to byly jednak starty w normalnej stawce ale zupelnie nie o tym, w kazdym razie gratki za wygranie RPP bo gosc jest mega skuteczny i szybki.
Cytat:
Wszystkie 3 dzisiejsze idą bardziej po otwartym terenie, a nie po lesie I na dodatek większosc km os-owych idzie po asfalcie rownym jak stoł, gdzie zawias jest prawie nie potrzebny
Przemo to nie jest tak, jak fura zle ustawiona to i nawet po rownym sie zle jedzie, moze sie okazac ze szybciej i pewniej by bylo na pug sporcie czy billu.GeKo - Nie 21 Paź, 2012 Najciekawsze, że nikt go rok temu nie brał pod uwagę jak zwycięzcy sezonu
Ja obstawiałem że tacy zawodnicy będą walczyć o zwycięstwo:
-Knopt
-Kubat
-Pogan
-Tomala
-Mularczyk
-Szeja
-------------
Nie brałem pod uwagę w ogóle Ogryzka, Hupało, Płachytki czy Scheflera, który jest największą niespodzianką obecnego sezonu.qbus - Nie 21 Paź, 2012 Knopta, Kubata i Szeje awarie wyeliminowały z walki o tytuł.GeKo - Nie 21 Paź, 2012 zgadza się, Tomalę też. Jednak sądziłem że hondy będą bezproblemowe ade - Nie 21 Paź, 2012 A nie wiecie co zrobił szeja na ostatnim odcinku? Zwiedzał krajobraz czy znowu auto zdechło?qbus - Nie 21 Paź, 2012
Cytat:
Jednak sądziłem że hondy będą bezproblemowe
Półośki panie kolego... Kubat, Knopt, Kamisiński, Ingram, Kurdyś i Marek na Tyskim... mega słaby punkt CTR'a. Nie wiem co u Tomali... druga sprawa Tomala i Knopt nie trafili kompletnie z zawieszeniami, szutrowy Ohlins z asfaltową sprężyną jest w tym aucie nie do ustawienia.106 - Nie 21 Paź, 2012
ade napisał/a:
A nie wiecie co zrobił szeja na ostatnim odcinku? Zwiedzał krajobraz czy znowu auto zdechło?
voj2s pisal mi cos o kapciach. pierwsza petla szeji byla gruba... widac motorownia
po rewizji robila robote106 - Nie 21 Paź, 2012
Półośki panie kolego... Kubat, Knopt, Kamisiński, Ingram, Kurdyś i Marek na Tyskim... mega słaby punkt CTR'a.
W takim razie ile tam było mocy, bo w poprzednich latach, Grzybek, Jędrusiński(dopóki nie wyrzeźbił motoru) Nowocień, Chuchała nie mieli problemów z półosiami. Czy po prostu OEM tak spadł z jakością?ŁukaszS3 - Nie 21 Paź, 2012 Skoro tak piszecie o Bad-im że powinien jeździć jeździć i jeździć... Nie samym chlebem żyje człowiek... Ja uważam że rezolutny kierowca bardzo wiele potrafi również wynieść z tego co może zrobić w domu. Oczywiście NIC nie zastąpi czasu spędzonego w rajdówce i jazdy ALE w wypracowaniu dobrego tempa również pomagają godziny spędzone na oglądaniu on-boardów nie koniecznie swoich ale również szybkich zawodników, wyjazdy na oglądare czy choćby napier.dalanie w takie gry jak RBR. Nie mówiąc też o siedzeniu przy swoim samochodzie i grzebaniu przy nim by go poznać i poznać fizyke działania swojego auta...fydi - Nie 21 Paź, 2012 106, mogło by się wydawać, że dość łatwy do pokonania element trasy, a tu proszę.qbus - Nie 21 Paź, 2012
Cytat:
W takim razie ile tam było mocy, bo w poprzednich latach, Grzybek, Jędrusiński(dopóki nie wyrzeźbił motoru) Nowocień, Chuchała nie mieli problemów z półosiami. Czy po prostu OEM tak spadł z jakością?
U Kubata shamowane 195, Knoptowy nie hamowany idzie podobno ciut lepiej od Ingramowego ktory ma enke w japan specu. Kurdyś coś okolice 220 KM, u Marka niby 235 (chociaż u niego na Tyskim chyba się przegub rozleciał, nie jestem pewny, młody?)
Chłopaki trafiali i na takie ktore wytrzymywaly kilkaset metrów jazdy.106 - Nie 21 Paź, 2012 Jacek - Nie 21 Paź, 2012 na zdjęciu widać że Bartek coraz z większy jest.