To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [F1] Formula 1

M - Czw 12 Sty, 2012

Yarko napisał/a:
M, napisałeś to jakbym hobbystycznie się w nich zaczytywał, jak czytam jakiegoś "newsa" to pod koniec artykułu są komentarze i z reguły 3-4 pierwsze są widoczne

zastanawiam się tylko skąd to kurcze i zawiść w narodzie ? na prawdę Polsce to on wiele nie zawdzięcza

Krzywa gaussa CI odpowie na to pytanie :)
Jest troche ludzi bardzo wybitnych, sporo normalnych a także Ci którzy piszą takie komentarze.
Nie zapominaj też o rzeszach ludzi którzy piszą komentarze zawodowo i urabiają opinie :)
Spróbuj wpisać w tekście komentarza na onecie "monsanto" :D

Anonymous - Czw 12 Sty, 2012

M napisał/a:
Yarko napisał/a:
M, napisałeś to jakbym hobbystycznie się w nich zaczytywał, jak czytam jakiegoś "newsa" to pod koniec artykułu są komentarze i z reguły 3-4 pierwsze są widoczne

zastanawiam się tylko skąd to kurcze i zawiść w narodzie ? na prawdę Polsce to on wiele nie zawdzięcza

Jest troche ludzi bardzo wybitnych, sporo normalnych a także Ci którzy piszą takie komentarze.
Nie zapominaj też o rzeszach ludzi którzy piszą komentarze zawodowo i urabiają opinie :)

pierwsze co wyskakuje na google jest... ciekawe: http://zbrodniarze.com/

M - Czw 12 Sty, 2012

AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Yarko napisał/a:

pierwsze co wyskakuje na google jest... ciekawe: http://zbrodniarze.com/

A nie wiem nie próbowałem, pierwszy raz widzę te stronę.

WuRC - Sob 28 Sty, 2012

Pierwsze odpalenie nowego Lotusa ;D

Jakarti - Pon 30 Sty, 2012

zatem ploteczki:

Kubica będzie kierowcą testowym Ferrari
http://sport.onet.pl/f1/w...,wiadomosc.html

Kenet - Pon 30 Sty, 2012

Mam nadzieję, że to prawda, bo ty by rozwiało wiele wątpliwości.
anjas - Pon 30 Sty, 2012

moim zdaniem to prawda
Kenet - Pon 30 Sty, 2012

I w połowie sezonu usłyszymy w team radio... "Felipe, Robert is faster than You"
roj - Pon 30 Sty, 2012

Kenet napisał/a:
I w połowie sezonu usłyszymy w team radio... "Felipe, Robert is faster than You"

Raczej "Fernando, Robert is faster than you" :jupi:

Kenet - Pią 03 Lut, 2012

Nadal nic nie wiadomo, Ferrari słowem nie wspomniało o Kubicy natomiast jest cień szansy... gdy spojrzymy na nowy bolid:

Cytat:
Nos bolidu sugeruje ze Robert maczał palce w projektowaniu! ;)
Wracaj do zdrowia Robert :)

:lol2:

anjas - Pią 03 Lut, 2012

Kenet napisał/a:
est cień szansy... gdy spojrzymy na nowy bolid:

jakiś gupi jestem, ale nic nie widzę...

qbus - Pią 03 Lut, 2012

Raczej wsadził nos a nie maczał palce :)
Jakarti - Pią 03 Lut, 2012

anjas napisał/a:
jakiś gupi jestem, ale nic nie widzę...

+1 w sensie, ze ja tez nic nie widze, a nei, ze zgadzam sie, ze jestes glupi bo sie nie zgadzam :D

Kenet - Pią 03 Lut, 2012

Proszę spojrzeć na nos bolidu (w sensie tą przednią część między kołami do której zamocowany jest zawias), a później spojrzeć na zdjęcie Kubicy z profilu.
WuRC - Pią 03 Lut, 2012

To wygląda na to, że nie tylko w Ferrari maczał...nos, ale również w Caterhamie i Force India ;D