M, napisałeś to jakbym hobbystycznie się w nich zaczytywał, jak czytam jakiegoś "newsa" to pod koniec artykułu są komentarze i z reguły 3-4 pierwsze są widoczne
zastanawiam się tylko skąd to kurcze i zawiść w narodzie ? na prawdę Polsce to on wiele nie zawdzięcza
Krzywa gaussa CI odpowie na to pytanie
Jest troche ludzi bardzo wybitnych, sporo normalnych a także Ci którzy piszą takie komentarze.
Nie zapominaj też o rzeszach ludzi którzy piszą komentarze zawodowo i urabiają opinie
Spróbuj wpisać w tekście komentarza na onecie "monsanto" Anonymous - Czw 12 Sty, 2012
M napisał/a:
Yarko napisał/a:
M, napisałeś to jakbym hobbystycznie się w nich zaczytywał, jak czytam jakiegoś "newsa" to pod koniec artykułu są komentarze i z reguły 3-4 pierwsze są widoczne
zastanawiam się tylko skąd to kurcze i zawiść w narodzie ? na prawdę Polsce to on wiele nie zawdzięcza
Jest troche ludzi bardzo wybitnych, sporo normalnych a także Ci którzy piszą takie komentarze.
Nie zapominaj też o rzeszach ludzi którzy piszą komentarze zawodowo i urabiają opinie
Spróbuj wpisać w tekście komentarza na onecie "monsanto"
pierwsze co wyskakuje na google jest... ciekawe: http://zbrodniarze.com/M - Czw 12 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Yarko napisał/a:
Spróbuj wpisać w tekście komentarza na onecie "monsanto"
pierwsze co wyskakuje na google jest... ciekawe: http://zbrodniarze.com/
A nie wiem nie próbowałem, pierwszy raz widzę te stronę.WuRC - Sob 28 Sty, 2012 Pierwsze odpalenie nowego Lotusa
Jakarti - Pon 30 Sty, 2012 zatem ploteczki:
Kubica będzie kierowcą testowym Ferrari http://sport.onet.pl/f1/w...,wiadomosc.htmlKenet - Pon 30 Sty, 2012 Mam nadzieję, że to prawda, bo ty by rozwiało wiele wątpliwości.anjas - Pon 30 Sty, 2012 moim zdaniem to prawdaKenet - Pon 30 Sty, 2012 I w połowie sezonu usłyszymy w team radio... "Felipe, Robert is faster than You"roj - Pon 30 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
I w połowie sezonu usłyszymy w team radio... "Felipe, Robert is faster than You"
Raczej "Fernando, Robert is faster than you" Kenet - Pią 03 Lut, 2012 Nadal nic nie wiadomo, Ferrari słowem nie wspomniało o Kubicy natomiast jest cień szansy... gdy spojrzymy na nowy bolid:
Cytat:
Nos bolidu sugeruje ze Robert maczał palce w projektowaniu!
Wracaj do zdrowia Robert
anjas - Pią 03 Lut, 2012
Kenet napisał/a:
est cień szansy... gdy spojrzymy na nowy bolid:
jakiś gupi jestem, ale nic nie widzę...qbus - Pią 03 Lut, 2012 Raczej wsadził nos a nie maczał palce Jakarti - Pią 03 Lut, 2012
anjas napisał/a:
jakiś gupi jestem, ale nic nie widzę...
+1 w sensie, ze ja tez nic nie widze, a nei, ze zgadzam sie, ze jestes glupi bo sie nie zgadzam Kenet - Pią 03 Lut, 2012 Proszę spojrzeć na nos bolidu (w sensie tą przednią część między kołami do której zamocowany jest zawias), a później spojrzeć na zdjęcie Kubicy z profilu.WuRC - Pią 03 Lut, 2012 To wygląda na to, że nie tylko w Ferrari maczał...nos, ale również w Caterhamie i Force India