To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - FlockArt - profesjonalne flokowanie - Zapraszamy!

Rasputin - Czw 16 Cze, 2011

Bonczek napisał/a:

Taki mail daje Ci podstawy do tego, żeby np nie zapłacić za robotę zrobioną niezgodnie z wytycznymi lub żeby żądać dokonania poprawek wg pierwotnych wytycznych.

+1
Co innego gdyby gościu po tym emailu przyjechał osobiście. Ale skoro nie może trzymać pieczy nad tym i Ci wszystkiego wytłumaczyć w realu,to woli wszystko dokładnie opisać mailowo:]

anjas - Czw 16 Cze, 2011

A jak jedzie po chleb to tez wczesniej wysyła maila do piekarza z dokładna instrukcja co i jak ma wypiec?
Bonczek - Czw 16 Cze, 2011

anjas, pracujesz w jakimś resorcie odpowiedzialnym za budowy dróg w Polsce? :)
anjas - Czw 16 Cze, 2011

Nie rozumiem, ale to na pewno coś mądrego...

To proste pytanie :)
anjas - Czw 16 Cze, 2011

Ale intencja dla mnie srednio zrozumiała. Dlatego domniemuje ze coś mądrego miałeś myśli :)

Yhm :) To jeszcze tylko dodam na koniec z mojej strony, że przełożyłeś przykład usługi specjalistycznej na usługę powszechną przy której są pewne zwyczajowo przyjęte standardy etc. - w skrócie rządzą się one różnymi prawami i jest to błędne porównanie ;)
anjas - Czw 16 Cze, 2011

Z tego co zrozumiałem, u Rasty tez są standardy. Napisał, ze na jego stronie można znaleźć odpowiedz na każde pytanie tego gościa, plus jest mnóstwo zdjęć pokazujących jak wyglada efekt jego pracy. W tym kontekście jest to usługa jak najbardziej ustandaryzowana. Szczególnie,ze gość nie wymagał nie wiadomo czego tylko zrobienia normalnego flocku na słupku...
Wciąż jednak nie rozumiem intencji i ukrytego przekazu w Twoim pytaniu o prace.

Więc tym bardziej nie będę tego rozwijał ;) każdy ma w końcu prawo do swojego zdania :)
Anonymous - Czw 16 Cze, 2011

Anjas tu taki figo fago , a jak Bonczek zadał "kłopotliwe" pytanie to dostaliśmy jakieś coś :p ;D
kubas - Czw 16 Cze, 2011

Cisza, anjas tu rządzi, i ma bluze NEW YORK!
anjas - Czw 16 Cze, 2011

Czesio napisał/a:
Anjas tu taki figo fago , a jak Bonczek zadał "kłopotliwe" pytanie to dostaliśmy jakieś coś

kurde, chyba naprawdę bańka nie pracuje mi jak trzeba, bo tego też nie rozumiem... :/

rasta - Pon 20 Cze, 2011

Ważne anjas, że my kumamy o co qaman.

Mercedes Vito

Ciekawostka - klient z Ukrainy, przyjechał do PL, jak go zapytaliśmy czemu nie robi u siebie to powiedział, ze tam sami partacze :D

Foty niestety z telefonu...

rasta - Pon 20 Cze, 2011

Od lewej:

Honda civic Type-R
    Honda Integra DC2
    Nissan 200SX

rasta - Wto 21 Cze, 2011

30 kolorów w jednym pudełku :D