jak dla mnie mistrz gierka i pad w xboxie nie jest przeszkodą. czy ktos ma to na x'a? moze by pograli? Bonczek - Pon 11 Paź, 2010 Jest ktos chetny pomłócić w Forze 2/3 na XBL?anjas - Śro 13 Paź, 2010 LOL... przełożyli znów premierę GT5. Miała wyjść 2 listopada, ale ch... bombki strzelił iQ - Śro 13 Paź, 2010 Premiera przed swietami... Chyba ich poyebalo, naprawde zefir - Śro 13 Paź, 2010 buahahahahaha )Bonczek - Śro 13 Paź, 2010
bedzie kurfa hit za 3 lata, jak juz Forze 4 wypuszcza?
Napina tu ktos w Forzunie w ogole? Bo bym dzis przygral w 2/3 PGmaster - Śro 13 Paź, 2010 Ta gra nigdy nie wyjdzie qbus - Czw 14 Paź, 2010 ja gram od wczoraj w wrc... mistrz wyscig... road to wrc jest mega trybem kariery, grafika kuleje ale klimat rallye jest was79 - Pią 15 Paź, 2010
qbus napisał/a:
ja gram od wczoraj w wrc... mistrz wyscig... road to wrc jest mega trybem kariery, grafika kuleje ale klimat rallye jest
kurde do tej gry chyba się nie przekonam. Auta stojące w miejscu i przesuwajacy się krajobraz mnie rozwala.
BTW: wędrujecie dzisiaj po medal of honor do sklepu?Michał - Pią 15 Paź, 2010 powędrowałem już, 115 zeta tylko zabuliłem
Lezy na biurku w pracy, karwa, chce do domu !!Bad-i - Pią 15 Paź, 2010 Ja to najpierw musze strzelic kogos ze snajperki - ale w Call od Duty