Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
zefir - Śro 12 Wrz, 2012 a ile teraz musze sie kształtować zarobki vs kredyt procentowo?kamil - Śro 12 Wrz, 2012 60% 40% coś takiego.
Mnie bawiły ceny wielkiej płyty w 2008, kiedy był boom. Ceny osiągały 9 - 9,5 z metra na Ursynowie zefir - Śro 12 Wrz, 2012 60% rata i 40% życie?kamil - Śro 12 Wrz, 2012 no ostatnio jakoś tak mi wyszło jak wyliczali zdolność kredytowązefir - Śro 12 Wrz, 2012 dzieki za info, bo właśnie byłem ciekaw jak to wyglada
bo w przyszlym roku chce tez ogarniac wieksze mieszkanie a to co mam swoje wynajmowackamil - Śro 12 Wrz, 2012 niestety banki nie chcą brać do zdolności hipotetycznych zysków z wynajmu Cartoon - Śro 12 Wrz, 2012 Biorą, ale pod warunkiem, że udokumentujesz wynajem przez minimum rok zefir - Śro 12 Wrz, 2012 spoko , ogarnie sie z to z zarobkow moich i narzeczonej (nic tak nie łączy jak wspólny kredyt )
poprostu byłem ciekawy tych proporcjiJakarti - Śro 12 Wrz, 2012 proporcje to chyba sa zalezne od wielu czynnikow wiec spytaj po prostu w banku.
jak bedziesz mial 50% wkladu wlasnego to mozliwe, ze spojrza ciut inaczej.zefir - Śro 12 Wrz, 2012 raczej napewno nie bede mial bo tego nie chce sprzedawac a kolejne zdecydowanie 60m+Anonymous - Śro 12 Wrz, 2012
zefir napisał/a:
raczej napewno nie bede mial bo tego nie chce sprzedawac a kolejne zdecydowanie 60m+
tylko nie pisz ile takie w Łodzi kosztuje bo sie chłopaki z wawy pochlastajązefir - Śro 12 Wrz, 2012
jakies 4/4,5k z metra
za 700 k PLN na moim osiedlu moge miec 120m dwupietrowe mieszkanie w nowym bloku z dwoma miejscami parkingowymi kamil - Śro 12 Wrz, 2012 dwupiętrowe w bloku to bieda i mainstreamowe. Ile fajny loft kosztuje ? Najlepiej na oryginalnej bazie a nie rewitalizowane.
Gdybym mieszkał w Łodzi to tylko takie . Najlepszy potencjał loftów w tym kraju zefir - Śro 12 Wrz, 2012 najlepsze lofty jak miały być za 7-10k bodajze z metra okazały się kupą bo deweloper zaczął mega oszczędzać na materiałach i lofty były do dupy rozstawne i odrestaurowane, z tego co wiem wyszła jedna wielka kupa
fajnie by było na Piotrkowskiej ogarnąć stare mieszkanie, wyremontować ale mieszkanie na Pietrynie nie dla mojej wątroby
tu gdzie mieszkam jest miszcz miejsce do życia w ŁodziQukie - Śro 12 Wrz, 2012 Zefciu, a lofty przy pałacu Herbsta nie są znacznie powyżej 10k/m2 ?