Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Sprzedam naklejki Hothatch + gratis Clio Sport
Anonymous - Wto 21 Kwi, 2015 a kombi z lpg to niby gorsze?w dupach sie od dobrobytu poprzewracałoEmerytRs2 - Czw 23 Kwi, 2015 ja mam sporta od czerwca 2008 roku ale dobry marketing Rasputin - Czw 23 Kwi, 2015 Kurwa, wiedziałem że o kimś zapomniałem. Wystawiona na allegro wczoraj o 1 w nocy dziś kierwa pierwszy telefon o 7:30!! Ludzie czy na prawdę trzeba dzwonić po samochód o tej porze Jakarti - Czw 23 Kwi, 2015 Przepraszam!!
nie chcesz sprzedawac to spierdalaj a nie ogloszenia wystawiasz!!
Rasputin - Czw 23 Kwi, 2015 O Ty kurwo!!! Zamiast mnie poprzeć to tylko spamujesz PiTT - Czw 23 Kwi, 2015 musisz sie pospieszyc bo ktos Ci to cudeńko podkupi http://olx.pl/oferta/audi...x3.html#galleryRasputin - Czw 23 Kwi, 2015 Dzieki Pitt za cynk W takim razie do końca tygodnia promocja - 9900zł lukp - Czw 23 Kwi, 2015 Biore za 9999zl Rasputin - Czw 07 Maj, 2015 Opcja pomarańczowa i bogata przeszła juz do historii. Auto z wyglądu jest juz totalna serią i nie ma opcji doboru felg,spojlerów itp. Wszystkie rarytasy poszły do żyda bo i tak wiekszość pytała o wariant basic
Fura dla forum do zabrania za 15,5klukp - Czw 07 Maj, 2015 Była promocja za 9000 ja dawałem 9999 Rasputin - Śro 20 Maj, 2015 Naklejki sprzedane więc można zamykać.
Auto zostaje na forum, niech się nowy właściciel pochwali was79 - Śro 20 Maj, 2015 Rasputin - Wto 25 Paź, 2016 Clio na sprzedaż. Z racji,że Marek nowy właściciel nie ma dostepu do giełdy także wklejam jego ogłoszenie.
Co do samochodu, to:
- obecny przebieg ~192500 (tj. w moich rękach zrobił niecałe 4k km) i od sierpnia stale rośnie, użytkowany na codzień (wcześniej większość czasu byłem zagranicą)
- OC ważne / opłacone do 15go maja 2017r.
- od maja 2015r. przez znaczną większość czasu parkowany w podziemnej hali garażowej
- w lipcu 2015r. naprawiona i nabita klima
- w sierpniu 2016r. wymiana oleju, filtrów, płynu chłodniczego
- w sierpniu 2016r. wymiana rozrusznika, wymiana czujnika położenia wału i kostki, czujnika temperatury (2x ..)
- w sierpniu 2016r. kupiony nowy akumulator
Z wad:
- nie działa klakson
- nie działa wskaźnik temperatury silnika (po naprawach silnik dostaje prawidłowy sygnał o temperaturze, wcześniej wiatrak włączał się nawet po krótkiej przejażdce).
Cena 13.5k.. bez kół. Mogę skombinować jakieś koła, wówczas ich koszt trzeba doliczyć do ceny. Ewentualnie sprzedać na białych Maracannach z Michelin Pilot Exalto 2 195/50/15 (przebieg opon ok. 11k km - jazda głównie w mieście, trochę w trasie). Felgi w zeszłym roku przeszły renowację w Renowacji Felg w Warszawie - piątą, również odnowioną dodaję luzem. Cena na Maracannach byłaby jeszcze do ustalenia.
Kontakt do kolegi MRodz przez PW lub pod 508 297 365PiTT - Wto 25 Paź, 2016 czyli chciałeś nam sprzedać lipę?
"wcześniej wiatrak włączał się nawet po krótkiej przejażdce"
a po co koledze te koła, dosyć nietypowa oferta żeby auto bez kół sprzedawać
podrzucam koledze, który szukał Rasputin - Wto 25 Paź, 2016
PiTT napisał/a:
zyli chciałeś nam sprzedać lipę?
"wcześniej wiatrak włączał się nawet po krótkiej przejażdce"
Wyszedł ze mnie typowy Mirek hyndlarz U mnie wsio działało.
Swoją droga, jak na półtora roku z Clio to i tak krótka lista usterek