qbus - Czw 26 Sty, 2012 Jednak to nie to auto, tamto poszło do kasacji po tym jak zaparkowało w nim Kangoo w drodze na Strzelinski (06? chyba).GeKo - Czw 26 Sty, 2012 Faktycznie zapomniałem o tym drobnym szczególe.Kuner - Sob 04 Lut, 2012
Kuner napisał/a:
Mazowiecki,
Rzeszowski,
Dolnośląski,
I jeden wyścig górski w Sopocie.
A jak będzie - wyjdzie w praniu.
W tym tygodniu odbyłem rozmowę ze sponsorem. Niestety kasy w tym sezonie nie będzie - kryzys dopada wszystkich. Za swoje jestem w stanie może maks pojechac 1 x RPP, ale chyba sobie daruje całkiem kupie coś RWD i pojeżdżę AB cup.
Chce się krzytknąć KURW...AAA a miało być tak pięknie Bad-i - Sob 04 Lut, 2012 kurde to nie ciekawie, ale moze bedzie lepiej. Glowa do gory - ze swojej strony powiem ze slij papiery gdzie sie da....Kuner - Sob 04 Lut, 2012
Bad-i napisał/a:
ze swojej strony powiem ze slij papiery gdzie sie da....
Słałem, już się poddałem. Stary, Lanosem jeżdżę, bez wyników, bez wsparcia mediów itp. gdy mój sponsor usłyszał że chce zbudować BMW w niedalekiej przyszłości to zadał podstawowe pytanie - czemu nie Subaru? Zatem póki nie pieprznę w totka to chyba odpuszczę.Bad-i - Sob 04 Lut, 2012 to jest wlasnie problem rajdow i sponsorow - bardzo malo osob zdaje sobie sprawe ile co kosztuje (czesc udaje ze chce sponsorowac Kubice, a wiekszosc mysli ze trzeba wydac miliony na jeden rajd).
Proponuje wstawic przykladowy kosztorys reklam na rajdowce za rajd. Gwarantuje ze ludzie inaczej wtedy do tematu podchodza Kuner - Sob 04 Lut, 2012
Bad-i napisał/a:
to jest wlasnie problem rajdow i sponsorow - bardzo malo osob zdaje sobie sprawe ile co kosztuje (czesc udaje ze chce sponsorowac Kubice, a wiekszosc mysli ze trzeba wydac miliony na jeden rajd).
Proponuje wstawic przykladowy kosztorys reklam na rajdowce za rajd. Gwarantuje ze ludzie inaczej wtedy do tematu podchodza
Uwierz mi, ofertę mam mega kozacką... właśnie z takimi wyliczeniami itp, ale co z tego jak to vnie piłka nożna albo nie nazywam się Adam Małysz.Bad-i - Sob 04 Lut, 2012 no to pozostaje nadal szukac i nie odpuszczac Bart - Sob 04 Lut, 2012 Tak z czystej ciekawości (o ile oczywiście to nie jest sekret) - o jakich sumach mowa?
Ile sponsor musi wyłożyć kasy na cały sezon, żeby mieć wielkie logo na samochodzie?
A małe logo? Janusz - Sob 04 Lut, 2012
Bart napisał/a:
Tak z czystej ciekawości (o ile oczywiście to nie jest sekret) - o jakich sumach mowa?
Ile sponsor musi wyłożyć kasy na cały sezon, żeby mieć wielkie logo na samochodzie?
A małe logo?
zależy od wielu czynników od tego czym jeździsz, jaka powierzchnia na samochodzie, jak ranga zawodów, i przedewszystkim od negocjacji
byli ludzie którzy mimo ze ciężko znalesc sponsora, byli w stanie jeszcze zarobić na jeżdżeniu... tyle ze wtedy żadnych wyników nie było
ps. Bart jeśli sie zastanawiasz nad umieszczeniem gdzieś loga LTL.... to idzie PW
ps, chłopaki możecie mi przesłać swoje oferty?? przydałyby mi sie do pracy lic. Kuner - Sob 04 Lut, 2012 kilka tysi razy ilość rund Sum dokładnych nie rzucam, bo każdy ma inne potrzeby GeKo - Sob 04 Lut, 2012 Bart, W przypadku Nkowego CC od 2,5k żeby cały rajd objechać po partyzancie do 10-12k za Type-R na jedną rundę RPP na bodziato.Bart - Sob 04 Lut, 2012 grube sumyBad-i - Nie 05 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Bart, W przypadku Nkowego CC od 2,5k żeby cały rajd objechać po partyzancie do 10-12k za Type-R na jedną rundę RPP na bodziato.
Za polowe tego jadę na bogato łącznie z dziwexamiqbus - Nie 05 Lut, 2012 Bez opon, hamulcy, przygotowania auta itp.