To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

qbus - Czw 26 Sty, 2012

Jednak to nie to auto, tamto poszło do kasacji po tym jak zaparkowało w nim Kangoo w drodze na Strzelinski (06? chyba).
GeKo - Czw 26 Sty, 2012

Faktycznie zapomniałem o tym drobnym ;) szczególe.
Kuner - Sob 04 Lut, 2012

Kuner napisał/a:
Mazowiecki,
Rzeszowski,
Dolnośląski,
I jeden wyścig górski w Sopocie.
A jak będzie - wyjdzie w praniu.

W tym tygodniu odbyłem rozmowę ze sponsorem. Niestety kasy w tym sezonie nie będzie - kryzys dopada wszystkich. Za swoje jestem w stanie może maks pojechac 1 x RPP, ale chyba sobie daruje całkiem kupie coś RWD i pojeżdżę AB cup.

Chce się krzytknąć KURW...AAA :/ a miało być tak pięknie :/

Bad-i - Sob 04 Lut, 2012

kurde to nie ciekawie, ale moze bedzie lepiej. Glowa do gory - ze swojej strony powiem ze slij papiery gdzie sie da....
Kuner - Sob 04 Lut, 2012

Bad-i napisał/a:
ze swojej strony powiem ze slij papiery gdzie sie da....

Słałem, już się poddałem. Stary, Lanosem jeżdżę, bez wyników, bez wsparcia mediów itp. gdy mój sponsor usłyszał że chce zbudować BMW w niedalekiej przyszłości to zadał podstawowe pytanie - czemu nie Subaru? Zatem póki nie pieprznę w totka to chyba odpuszczę.

Bad-i - Sob 04 Lut, 2012

to jest wlasnie problem rajdow i sponsorow - bardzo malo osob zdaje sobie sprawe ile co kosztuje (czesc udaje ze chce sponsorowac Kubice, a wiekszosc mysli ze trzeba wydac miliony na jeden rajd).

Proponuje wstawic przykladowy kosztorys reklam na rajdowce za rajd. Gwarantuje ze ludzie inaczej wtedy do tematu podchodza ;)

Kuner - Sob 04 Lut, 2012

Bad-i napisał/a:
to jest wlasnie problem rajdow i sponsorow - bardzo malo osob zdaje sobie sprawe ile co kosztuje (czesc udaje ze chce sponsorowac Kubice, a wiekszosc mysli ze trzeba wydac miliony na jeden rajd).

Proponuje wstawic przykladowy kosztorys reklam na rajdowce za rajd. Gwarantuje ze ludzie inaczej wtedy do tematu podchodza ;)

Uwierz mi, ofertę mam mega kozacką... właśnie z takimi wyliczeniami itp, ale co z tego jak to vnie piłka nożna albo nie nazywam się Adam Małysz.

Bad-i - Sob 04 Lut, 2012

no to pozostaje nadal szukac i nie odpuszczac ;)
Bart - Sob 04 Lut, 2012

Tak z czystej ciekawości (o ile oczywiście to nie jest sekret) - o jakich sumach mowa?
Ile sponsor musi wyłożyć kasy na cały sezon, żeby mieć wielkie logo na samochodzie?
A małe logo? :>

Janusz - Sob 04 Lut, 2012

Bart napisał/a:
Tak z czystej ciekawości (o ile oczywiście to nie jest sekret) - o jakich sumach mowa?
Ile sponsor musi wyłożyć kasy na cały sezon, żeby mieć wielkie logo na samochodzie?
A małe logo? :>

zależy od wielu czynników :) od tego czym jeździsz, jaka powierzchnia na samochodzie, jak ranga zawodów, i przedewszystkim od negocjacji :)

byli ludzie którzy mimo ze ciężko znalesc sponsora, byli w stanie jeszcze zarobić na jeżdżeniu... tyle ze wtedy żadnych wyników nie było :)

ps. Bart jeśli sie zastanawiasz nad umieszczeniem gdzieś loga LTL.... to idzie PW :rotfl:

ps, chłopaki możecie mi przesłać swoje oferty?? przydałyby mi sie do pracy lic. :)

Kuner - Sob 04 Lut, 2012

kilka tysi razy ilość rund ;) Sum dokładnych nie rzucam, bo każdy ma inne potrzeby :)
GeKo - Sob 04 Lut, 2012

Bart, W przypadku Nkowego CC od 2,5k żeby cały rajd objechać po partyzancie do 10-12k za Type-R na jedną rundę RPP na bodziato.
Bart - Sob 04 Lut, 2012

grube sumy
Bad-i - Nie 05 Lut, 2012

GeKo napisał/a:
Bart, W przypadku Nkowego CC od 2,5k żeby cały rajd objechać po partyzancie do 10-12k za Type-R na jedną rundę RPP na bodziato.

Za polowe tego jadę na bogato łącznie z dziwexami

qbus - Nie 05 Lut, 2012

Bez opon, hamulcy, przygotowania auta itp. ;)