Przy barze mam tylko 4 krzesła z czego jedno już zajęte Anonymous - Śro 18 Kwi, 2012
ja napisał/a:
wstepnie rezrewuje
no name napisał/a:
czego jedno już zajęte
sie wie no name - Śro 18 Kwi, 2012 Nie dla Ciebie CHRZANEK - Śro 18 Kwi, 2012 Dobra to niech będzie stolik - tylko żeby blisko TV
Nie ma problemu no name - Śro 18 Kwi, 2012 na wprost tv, na którą ?Jakarti - Śro 18 Kwi, 2012 moze lezec gazeta na telewizorze.. tylko po co.. na ktora? na lewa strone poloz to bedzie zachecac do czytania
kurdesh, wpadłbym do Was ale ni jak sie nie spina dzisiaj CHRZANEK - Śro 18 Kwi, 2012 No name - przepraszam że tak długo ale wracalem teraz do domu
Myślę że 20:20 powinniśmy być u Ciebie.
Ja zawsze lubię posłuchać co ma do powiedzenia przed meczem jakiś ekspert typu: Engel, Strejlau lub Gmoch no name - Śro 18 Kwi, 2012 Luzik.
Stali bywalcy nie wiedzą że się wynoszę,
nie rozmawiajmy o tym, oki ?rasta - Śro 18 Kwi, 2012 Będziemy Ja + Pirania Kuner - Śro 18 Kwi, 2012 no name, może warto spróbować i poczekać do tego yebanego euro i zwinąć się później, a tymczasem próbować renegocjować czynsz? Postawić sprawę jasno i może właściciele opuszczą coś z ceny. Ja wiem że łatwo tak powiedzieć, ale ja byłem na podobnym etapie (no, może koszty zdecydowanie mniejsze) i zadłużyłem się lekko, co wyszło mi aktualnie bardzo pozytywnie i nie mam prawa narzekać. Możesz też liczyć, że konkurencja obok padnie szybciej i wtedy zostaniesz Ty sam i będzie gites.
P.S W Raszynie, przy al. Krakowskiej dość spory lokal, w którym była knajpa sportowa (w kliamcie meczyków itp.) i zynsz wynosił wtedy 6 tysi, więc za Twoje położenie cena nawet nie ejst taka straszna. Swoją drogą lokal do wynajęcia, bo poprzedni właściciele przewalili knajpe w automatach no name - Śro 18 Kwi, 2012
Kuner napisał/a:
tymczasem próbować renegocjować czynsz?
Myślisz że tego nie robiłem tylko siedziałem do teraz ?
Sorki ale wszystkie oczywiste sprawy jakie mogłem zrobić już zrobiłem,
łacznie z zadłużeniem się i sprzedaniem cywilnego autaolek - Śro 18 Kwi, 2012 moze wpadniemy do pauzy ekipa? najblizsza sobota, po poludniu, wieczorem?
na zaden ze spotow sie nie zalapalem, moze teraz.layer - Śro 18 Kwi, 2012 no name może warto zrobić jakiś ostatni zryw... Euro to jest faktycznie niezła okazja, może warto trochę się zareklamować, zrobić jakąś promocję z okazji mistrzostw, jakieś rabaty za bramki, cokolwiek... Można też spróbować z zakupami grupowymi w celu promocji.
Jeśli jest taka możliwość to negocjuj z czynszem, dla wynajmującego to zawsze komfortowa sytuacja, że ma pewnego najemce, znaleźć nowego to nie zawsze prosta sprawa.roj - Śro 18 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Kuner napisał/a:
tymczasem próbować renegocjować czynsz?
Myślisz że tego nie robiłem tylko siedziałem do teraz ?
Sorki ale wszystkie oczywiste sprawy jakie mogłem zrobić już zrobiłem,
łacznie z zadłużeniem się i sprzedaniem cywilnego auta