HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
Jakarti - Śro 14 Wrz, 2011
M napisał/a:
Tam kultura jest. Oni maja duze silniki i nie maja kompleksow jak my tutaj HEHEHE
cos w tym jest...
Cytat:
i pewnie x2 więcej lat niż każdy z nas
czesc ma wakacje we wrzesniu wiec nie bylbym taki pewien
spoko chlopaki. mysle, ze sie dogadamy. kazdy pojezdzi ile chce tak jak zawsze. tak jak patrze teraz to bedzie ok 25 samochodów. warto wziac aparat bo jakby nie patrzec mustangi to fajne fury
mustangi organizuja jakies jedzenie na torze. moze warto sie dopisac? pum - Czw 15 Wrz, 2011 M jakby u nas się coś zwolniło to mam chętnego.EmerytRs2 - Czw 15 Wrz, 2011 M
nosz karwa..., źle przelał.
prostuję, w pon masz kasę na koncie !!
bo teraz nic nie wymodzę, a z poczty chyba nie przyspieszę.M - Czw 15 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
M
nosz karwa..., źle przelał.
prostuję, w pon masz kasę na koncie !!
bo teraz nic nie wymodzę, a z poczty chyba nie przyspieszę.
Spoko bracie, miejsce dla Ciebie trzymam.pum - Czw 15 Wrz, 2011 EmerytRs2... M z góry nie płaci Wrooblowi przecież. Chodzi o to że miejsc mało, chętnych od nas było sporo i żeby potwierdzić że się jedzie.M - Czw 15 Wrz, 2011 Jeśli nie macie nic przeciwko to po weekendzie zawiozę kaskę do Wróbla z listą kierowców/numery samochodów żeby na miejscu nie było że ktoś marudzi i są jakieś roszady u organizatora. Minus taki że jak ktoś nie dotrze to kasa przepada.pum - Czw 15 Wrz, 2011 dla mnie okJakarti - Czw 15 Wrz, 2011 ja też okej, najwyzej pozycze komus moja rejestracje M - Czw 15 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
ja też okej, najwyzej pozycze komus moja rejestracje
o to to Jakarti - Czw 15 Wrz, 2011 czy gosc focusem KrisSz co pisze na forum mustanga to od nas?? chyba nie EmerytRs2 - Czw 15 Wrz, 2011 chyba wczoraj zarejestrował się ponownie Krzyś Jakarti - Czw 15 Wrz, 2011 czy Anjasy jadą czy nie jadą?anjas - Czw 15 Wrz, 2011 anjasy odpadająroj - Czw 15 Wrz, 2011 jak można się zabrać z kimś to bym się pewnie na kibicowanie i zazdraszczanie bryknął enyłan?pum - Czw 15 Wrz, 2011 KriSz to znajomy z forum focusów. Upala zielonego RS'a mk2. Jeździć nie umie, ale lubi