HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
PiTT - Czw 01 Wrz, 2011 będzie ktoś miał ze sobą podnośnik "żabkę"?pum - Czw 01 Wrz, 2011 będzieEmerytRs2 - Czw 01 Wrz, 2011 dziewczyn i samochodów się nie pożycza !!roj - Czw 01 Wrz, 2011
was79 napisał/a:
ale prostą nie mozna jechac w prawo, tylko prosto?
was79 napisał/a:
jakie to romantyczne
was, jak założę pimpa to masz dwa pomuki za to
Pitt, ja pewnie będę znajomka z sarmackiej zabierał więc możemy się poturlać razem jak akurat się złapiemyAnonymous - Pią 02 Wrz, 2011 o której godzinie wymarsz na Radom??no name - Pią 02 Wrz, 2011 Myślę że około 8.00 na mcszajsie w Jankach
powinno być dobrze.Jakarti - Pią 02 Wrz, 2011
PiTT napisał/a:
będzie ktoś miał ze sobą podnośnik "żabkę"?
zaloz sobie opony przed wyjazdem. 100km sie przeturlasz , po co sie męczyc roj - Pią 02 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
zaloz sobie opony przed wyjazdem. 100km sie przeturlasz , po co sie męczyc
no nie wiem, temu Pitu się bieżnik odkleja więc każdy kilometr może być ostatni
chyba, że kupił jakieś nowe kozaki no to wtedy też szkoda. EmerytRs2 - Pią 02 Wrz, 2011 szkoda umierać.
ja tam nowe założone i pojechałem od razu na uleż.
gorzej że mój mechanik wyjechał camperem, obieżyświat się znalazł. kurcze....no name - Pią 02 Wrz, 2011 Tutaj jest regulamin http://automobilklub.rado...n_samochody.pdf
Proszę by go wydrukować, wypełnić i przytargać wraz z furą na tor
Znajdziecie go również w pierwszym poście.PiTT - Pią 02 Wrz, 2011
roj napisał/a:
Jakarti napisał/a:
zaloz sobie opony przed wyjazdem. 100km sie przeturlasz , po co sie męczyc
no nie wiem, temu Pitu się bieżnik odkleja więc każdy kilometr może być ostatni
chyba, że kupił jakieś nowe kozaki no to wtedy też szkoda.
mimo tego że faktycznie ten bieżnik wygląda jakby miał zaraz zostać na asfalcie to powinno się spokojnie dojechać
plan jest nieco inny, ale o tym niebawem w pimpie M - Pią 02 Wrz, 2011 zdecydowanie antracytMaciusiowy - Pią 02 Wrz, 2011 na oglądarę można się przytelepać, chyba, że jeszcze można wpłacić 150 na kilka lajtowych ?no name - Pią 02 Wrz, 2011 Miejsce się jeszcze znajdzie jak chcesz pojezdzićBarejka - Pią 02 Wrz, 2011 Moze ktos wydrukowac kilka tych kartek tak na wszelki wypadek przynajmniej jeden dla mnie bo drukarka zaniemogla