Odwiedzałem dzisiaj Micka rozwijają się chłopaki ! aż miło popatrzeć
to jakas nowa pozycja ze sie tak gapiles?EmerytRs2 - Czw 01 Wrz, 2011 Może pasy doszły?Mick - Czw 01 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Może pasy doszły?
Doszły
Możemy się jutro spotkać na przekazanie?EmerytRs2 - Czw 01 Wrz, 2011 dobra podaj mi na pw tele do siebie
Jutro za dnia/rano chce wpaść i je odebrac w sklepie/ siedzibie.Mick - Czw 01 Wrz, 2011 Karwa, tel jest w moim podpisie
Rano byś chciał?EmerytRs2 - Czw 01 Wrz, 2011 zaraz dzwonie PieQt - Czw 01 Wrz, 2011 te biznesmen - a ty czytasz PW karwa!!!! odpowiedział byś kurka!Mick - Czw 01 Wrz, 2011
PieQt napisał/a:
te biznesmen - a ty czytasz PW karwa!!!! odpowiedział byś kurka!
Pisałem w temacie Adama będę wiedział coś na temat wydechów po tym weekendzie, bo nie mam jak się skontaktować z przedstawicielem na Polskę...pum - Czw 01 Wrz, 2011 a co z tymi oponami?Mick - Czw 01 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
a co z tymi oponami?
Są a zdecydowany?pum - Czw 01 Wrz, 2011 od ręki?Mick - Czw 01 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
od ręki?
z dnia na dzień, czyli jak jutro zamówię to na pon... gdybyś wczoraj dał znać były by na jutro...pum - Czw 01 Wrz, 2011 jak tak to luz - nie pali się. przed 24 na pewno je wezmę.PieQt - Czw 01 Wrz, 2011 a tylko z supersprintem chces nawiązać współpracę, czy jeszcze jakieś firmy arkopovic??kamil - Śro 07 Wrz, 2011 Mick,
Dzięki za fanty i dobre ceny !
Kierownica Momo 07 w cipuchę
Naba Momo - mam nadzieje, że nie będzie obcierać jak Pittowi
Mocowanie dedykowane Sparco - naprawdę wyglądają solidnie i nawet z FIA są Mocowania fotela uniwersalne - spory zakres regulacji.
Płytki pod pasy - dałeś mi jedną, a chyba będę potrzebował 2 lub 3 szt - o ile z tyłu wepniemy się pod oryginalne wejście pasów to boczne mocowania biodrowego to chyba trzeba będzie wiercić w tunelu i takie tam, więc dwie będą potrzebne.
Pasy OMP 4 pkt, 3" jaram się nimi