To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)

Loko - Sob 16 Kwi, 2011

JA chętnie bym się przejechał zabierze mnie ktoś? Czy zabieramy moj dupowóz i jedziemy na miejsce większym gruponem.
Młody Papież - Sob 16 Kwi, 2011

kurdesz, ekip sie zbiera jak za dawnych czasów :)
martin.h - Sob 16 Kwi, 2011

Jak ktoś może wziąźć grila to niech bierze :)
Dżon, jedziesz 205'tką? :faja:

Młody Papież - Sob 16 Kwi, 2011

jak sie nie spier.do.li do tego czasu
Loko - Sob 16 Kwi, 2011

Dobra łil bi der, z Fydim jedziemy na miejsce,

Clio KR528JY

leon - Nie 17 Kwi, 2011

ekipa będzie konkret :)
Młody Papież - Nie 17 Kwi, 2011

o tak!
martin.h - Nie 17 Kwi, 2011

Karfa, zamawiać słońce xD
qbica - Nie 17 Kwi, 2011

na śluńsku pada czorny deszcz czy cuś? ;D
was79 - Nie 17 Kwi, 2011

melduje, dojechałem do domu.
Fajnie było poznać wszystkich, którzy dotarli :jupi:
Tak nas szybko:
yarosław dotarł tam i z powrotem, użyczyłem prądu, Zefir delikatnie musnął piasek, Januszek jest miszcz (dzieki za przewózkę-mega).
Jak wyjażdżałem po 2, chłopaki właśnie zaczynali czasówkę.

Ja już też wróciłem, fajnie spędzony dzień, aczkolwiek trochę za duże tłumy były. Miło było poznać rabarbara i zefira z ekipą :rotfl:
Jeśli chodzi o czasy to już przed czasówką było pewne kto wygra, mowy rekord Wyrazowa pojechał do Zakrzowa. Janusz nakórwia, że aż miło się na to patrzy :)

bizon - Nie 17 Kwi, 2011

martin.h napisał/a:
Jeśli chodzi o czasy to już przed czasówką było pewne kto wygra, mowy rekord Wyrazowa pojechał do Zakrzowa. Janusz nakórwia, że aż miło się na to patrzy :)

pewnie jontszyl i sie zdekoncetrowaliscie ;D

dawac foty :]

Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011

Fajnie było :jupi: :jupi:
Zayebiście było poznac wszystkich!!!
no to po koleji-byłem tak spięty że gdyby mi włożyc do dupy kawałek drewna to po chwili byłby z tego diament,ale jak juz pisałem ja niesmiały jestem.mi pokazał mi jak jezdzic moim autem,jego pug to najbardziej wsciekła i nerwowa maszyna jaką jezdziłem,Januszek nakurfia masakrycznie,a jadąc pierwszy raz w zyciu rwd zapierdalał tak ze rozpaczy nad moją jazdą chciałem sie jebnąc na sznurek.Rozyebałem opone(a w zasadzie to ktos tam mi ją rozyebał),przy zmianie koła juz na trasie okazało się ze prawie wszystkie sruby we wszystkich kołach mozna odkręcic palcami,dziwne ze na torze nie poodpadały
No i rozpyerdalał mnie tekst ktory słyszałem prawie od kazdego-"inaczej sobie ciebie wyobrazałem" :rotfl: ale nikt nie odpowiedział jak,co sie qurwa rambo spodziewaliscie??

rabarbar napisał/a:
No i rozpyerdalał mnie tekst ktory słyszałem prawie od kazdego-"inaczej sobie ciebie wyobrazałem" :rotfl: ale nikt nie odpowiedział jak,co sie qurwa rambo spodziewaliscie??

Wszyscy się spodziewali hardcore'owego koksa :lol2:

was79 - Nie 17 Kwi, 2011

Jakies tam kiepskie foty, robione prodiżem: