HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
Loko - Sob 16 Kwi, 2011 JA chętnie bym się przejechał zabierze mnie ktoś? Czy zabieramy moj dupowóz i jedziemy na miejsce większym gruponem.Młody Papież - Sob 16 Kwi, 2011 kurdesz, ekip sie zbiera jak za dawnych czasów martin.h - Sob 16 Kwi, 2011 Jak ktoś może wziąźć grila to niech bierze
Dżon, jedziesz 205'tką? Młody Papież - Sob 16 Kwi, 2011 jak sie nie spier.do.li do tego czasuLoko - Sob 16 Kwi, 2011 Dobra łil bi der, z Fydim jedziemy na miejsce,
Clio KR528JYleon - Nie 17 Kwi, 2011 ekipa będzie konkret Młody Papież - Nie 17 Kwi, 2011 o tak! martin.h - Nie 17 Kwi, 2011 Karfa, zamawiać słońce qbica - Nie 17 Kwi, 2011 na śluńsku pada czorny deszcz czy cuś? was79 - Nie 17 Kwi, 2011 melduje, dojechałem do domu.
Fajnie było poznać wszystkich, którzy dotarli
Tak nas szybko:
yarosław dotarł tam i z powrotem, użyczyłem prądu, Zefir delikatnie musnął piasek, Januszek jest miszcz (dzieki za przewózkę-mega).
Jak wyjażdżałem po 2, chłopaki właśnie zaczynali czasówkę.martin.h - Nie 17 Kwi, 2011 Ja już też wróciłem, fajnie spędzony dzień, aczkolwiek trochę za duże tłumy były. Miło było poznać rabarbara i zefira z ekipą
Jeśli chodzi o czasy to już przed czasówką było pewne kto wygra, mowy rekord Wyrazowa pojechał do Zakrzowa. Janusz nakórwia, że aż miło się na to patrzy bizon - Nie 17 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
Jeśli chodzi o czasy to już przed czasówką było pewne kto wygra, mowy rekord Wyrazowa pojechał do Zakrzowa. Janusz nakórwia, że aż miło się na to patrzy
pewnie jontszyl i sie zdekoncetrowaliscie
dawac foty Anonymous - Nie 17 Kwi, 2011 Fajnie było
Zayebiście było poznac wszystkich!!!
no to po koleji-byłem tak spięty że gdyby mi włożyc do dupy kawałek drewna to po chwili byłby z tego diament,ale jak juz pisałem ja niesmiały jestem.mi pokazał mi jak jezdzic moim autem,jego pug to najbardziej wsciekła i nerwowa maszyna jaką jezdziłem,Januszek nakurfia masakrycznie,a jadąc pierwszy raz w zyciu rwd zapierdalał tak ze rozpaczy nad moją jazdą chciałem sie jebnąc na sznurek.Rozyebałem opone(a w zasadzie to ktos tam mi ją rozyebał),przy zmianie koła juz na trasie okazało się ze prawie wszystkie sruby we wszystkich kołach mozna odkręcic palcami,dziwne ze na torze nie poodpadały
No i rozpyerdalał mnie tekst ktory słyszałem prawie od kazdego-"inaczej sobie ciebie wyobrazałem" ale nikt nie odpowiedział jak,co sie qurwa rambo spodziewaliscie??martin.h - Nie 17 Kwi, 2011
rabarbar napisał/a:
No i rozpyerdalał mnie tekst ktory słyszałem prawie od kazdego-"inaczej sobie ciebie wyobrazałem" ale nikt nie odpowiedział jak,co sie qurwa rambo spodziewaliscie??
Wszyscy się spodziewali hardcore'owego koksa was79 - Nie 17 Kwi, 2011 Jakies tam kiepskie foty, robione prodiżem: