bizon - Sob 09 Kwi, 2011 ja dzis odebralem i bardzo dziekuje, marku, za robote i cierpliwosc Michał - Sob 09 Kwi, 2011 łoki, to ja czekam, nie spieszy mi sie i takMichał - Sob 09 Kwi, 2011 aha, i mówiłem Kasi zeby cie nie tłukła patelnią ... tylko wałkiem ...Vlodarsky - Wto 12 Kwi, 2011 Filmik promocyjny millers oils
Callum Black to jeden z najbardziej obiecujących angielskich kierowców rajdowych. Zwycięzca programu Millers Oils Rising Stars 2010 wspierającego młode talenty w BRC (British Rally Championships), w sezonie 2011 startuje znakomitym samochodem Suzuki Swift S1600. Samochód ma około 240 KM, z pojemności 1,6l bez turbosprężarki. Silnik osiąga bardzo wysokie obroty a olej silnikowy ma wyjątkowo trudne warunki pracy. Sześciobiegowa sekwencyjna skrzynia biegów pozbawiona jest synchronizatorów, co przyspiesza czas zmiany biegów, jednocześnie bardzo mocno obciąża zębatki.
Głównym sponsorem, oraz dostawcą środków smarnych do zespołu jest Millers Oils. Zapraszamy do obejrzenia filmu będącego efektem współpracy Callum’a Black i Millers Oils.
Vlodarsky - Czw 14 Kwi, 2011
Jeśli ktoś reflektuje to właśnie takie naklejki dzisiaj dzięki uprzejmości Radka zostały do mnie dostarczone.
wymiar to 12 cm szerokości i 30 cmwas79 - Czw 14 Kwi, 2011 Dajesz jakiś upust, za wożenie na aucie wklejki?Vlodarsky - Czw 14 Kwi, 2011
was79 napisał/a:
Dajesz jakiś upust, za wożenie na aucie wklejki?
upust ma każdy z hh.org, ale planuje dawać naklejkę, olej gratis i jeszcze 10 zł za zakup właśnie ode mnie ale to dopiero od 7 czerwca 2016
was79, hehe tak na poważnie to tak jak mówię wszyscy z hh.org którzy zarejestrowali się na stronie sklepu i zgłosili mi to na pw zostali dodani do grupy rabatowej i po zalogowaniu widzą już ceny po rabacie.Bart - Czw 14 Kwi, 2011 proszę w takim razie mnie też dodać do grupy rabatowej, dziękujębizon - Czw 14 Kwi, 2011
Jeśli ktoś reflektuje to właśnie takie naklejki dzisiaj dzięki uprzejmości Radka zostały do mnie dostarczone.
wymiar to 12 cm szerokości i 30 cm
zgodnie z rozmowa, oczywiscie reflektuje Vlodarsky - Czw 14 Kwi, 2011 Bart, ale Ciebie chyba nie ma w użytkownikach racing-oils.pl bizon, dośle - przy ostatniej wysyłce jeszcze nie miałemBart - Czw 14 Kwi, 2011 masz nieaktualne dane Vlodarsky - Czw 14 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
masz nieaktualne dane
Ty też jesteś dodany do grupy rabatowej "hothatch.org"Bart - Czw 14 Kwi, 2011 Gaydek - Czw 14 Kwi, 2011 Ja reflektuję, ale jeszcze nic u Ciebie Vlodku nie kupiłem Vlodarsky - Czw 14 Kwi, 2011
Gaydek napisał/a:
Ja reflektuję, ale jeszcze nic u Ciebie Vlodku nie kupiłem