PiTT mieszka w Wilanowie, musi mieć się czym przylansować a Nivą jak podjedzie to będą go prosić o odśnieżenie podjazdu
haha, prosty jesteś
żadnen lans, chcę auto w które mogę wsiąść w czymś innym niż kombinezonie roboczym
może niva jest spoko, nie wnikam
ale raczej chcę kanapę, dupowóz z napędem na 4 łapyKonradMK - Wto 12 Sty, 2010 dobra nie tłumacz się lanserze
"patrz jakie mam wielke koła!"
"tańcuj dziwko w rytmie diesla"Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 "Baunsuj Dzifke" Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 Na razie mam tylko takie foty tego pajero (tak jak chciales - telefonem)
(to na drzwiach na 2. focie to jakis odblask )
Jak będziesz bardziej zainteresowany to możemy go odkopać ze śniegu i porobic więcej fot
z tym że tak - ten fur średnio chyba nadaje się do bujaki po mieście. W teren jest super, ale w miescie by sie po prostu marnowal
Jakby co to oglądnij jakiegoś na miejscu i zobacz czy eogóle taki rodzaj fura by ci pasował.PiTT - Wto 12 Sty, 2010 dzięki, dobry hardkorowiec
muszę oblookać na żywo środek, czy się w nim odnajdę martin.h - Wto 12 Sty, 2010 Mnie się ten model Pajero strasznie podoba, ale dłuższy jest fajniejszy.
Dobre terenowe opony to podstawa nox - Wto 12 Sty, 2010 Andre słodziutki powiedz w jakim on jest budżecie ??Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 Chce 9000anjas - Wto 12 Sty, 2010 Czy ktoś z hiszpanii mógłby nam powiedzieć jak w hiszpanii się czyta "pajero" i co to znaczy po hiszpańsku?
Bardzo jestem ciekaw... Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 dlatego pajero na rynek hiszpański to montero Niemy - Wto 12 Sty, 2010 ten Mitsu jest mistrz! pitt bier goiQ - Wto 12 Sty, 2010
anjas napisał/a:
Czy ktoś z hiszpanii mógłby nam powiedzieć jak w hiszpanii się czyta "pajero" i co to znaczy po hiszpańsku?
Bardzo jestem ciekaw...
Pajero czyta sie Pahero co znaczy wanker (nie wiem jak po polsku sie mowi na kogos kto wali konia )Bart - Wto 12 Sty, 2010 śmigłokręt Niemy - Wto 12 Sty, 2010 walikoń Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 martin.h