To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zniknięcie samolotu Air France

anjas - Nie 14 Cze, 2009

Cartoon napisał/a:
Z drugiej strony doniesienia, że ciała były nagie kompletnie nic nie wnosi do tematu, ponieważ jest to raczej oczywiste.

niby dlaczego jest to oczywiste?

Cartoon - Nie 14 Cze, 2009

OSKAR napisał/a:
Na takiej wysokości jak leciał (przykładowo 14000km n.p.m) to gęstość tlenu w powietrzu jest tak mała,ze mogli normalnie się udusić.
A prędkość spadania sięga 200 km/h.
Lecąc "trackiem" można dojść do 300!!!

Wiec nie dziwie się,ze nie maja wody w płucach.A zderzenie z woda jest takie silne,ze może po prostu mówiąc delikatnie rozsypać ciało.

Oskar to nieźle wytłumaczył

dzik - Nie 14 Cze, 2009

Przy 200km/h mozna zgubic czapke ale nie spodnie.
Cartoon - Nie 14 Cze, 2009

A przy uderzeniu z taką prędkością w taflę wody?
Greg - Nie 14 Cze, 2009

OSKAR napisał/a:
Na takiej wysokości jak leciał (przykładowo 14000km n.p.m)

Wysoko - 14 000 kilometrów. ;)

Raczej przy zderzeniu z wodą siła ciała nie rozbiera - to bez sensu.

M - Nie 14 Cze, 2009

Greg napisał/a:
OSKAR napisał/a:
Na takiej wysokości jak leciał (przykładowo 14000km n.p.m)

Wysoko - 14 000 kilometrów. ;)

a wiesz ze piesi zawsze wypadają z butów przy uderzeniu przez samochod? i to nie przy 200km/h, metr szescienny wody wazy tone. Wyobraź to sobie

PiTT - Nie 14 Cze, 2009

dobrze temat się rozwija a to ja zacząłem :)
ogólnie nie ma co gdybać bo nikt z nas tak na prawdę się nie zna i wszystkie te nasze teorie są mocno z dupy xD
pisałem już wcześniej, jak przywaliła rakieta to skutecznie udało się zataić fakty
jeśli się rozpadł z powodów mechanicznych to faktycznie mega pech i media dziwnie wszystko opisują
tak czy inaczej, jeśli ktoś chce żeby opinia publiczna nigdy się nie dowiedziała to tak też będzie

Greg - Nie 14 Cze, 2009

eM napisał/a:

a wiesz ze piesi zawsze wypadają z butów przy uderzeniu przez samochod? i to nie przy 200km/h, metr szescienny wody wazy tone. Wyobraź to sobie[/quote]
Wszystko to wiem, ale spodnie, pasek, koszulę czy coś innego ciężej z człowieka zdjąć niż buty - po prostu wydaje mi się niemożliwym by przy uderzeniu człowieka rozebrało. Dziwne to dla mnie.

Anonymous - Nie 14 Cze, 2009

moze nie rozebrało a pozrywało ? hmmm moim zdaniem to mozliwe, smkoczyles kiedys tak niefortunnie do wody ze twoje kompielowki zostały na powierzchni ??
dzik - Nie 14 Cze, 2009

eM napisał/a:

a wiesz ze piesi zawsze wypadają z butów przy uderzeniu przez samochod? i to nie przy 200km/h, metr szescienny wody wazy tone. Wyobraź to sobie

nie zawsze tylko przy mocnych uderzeniach, najczesciej gubia tylko buty, powod: ciezki fragment garderoby ktory trzyma sie na malej powierzchni

M - Pon 15 Cze, 2009

MarcinUTG napisał/a:
moze nie rozebrało a pozrywało ? hmmm moim zdaniem to mozliwe, smkoczyles kiedys tak niefortunnie do wody ze twoje kompielowki zostały na powierzchni ??

dokladnie o tym samym pomyslalem, kazdemu kiedys spadły gacie jak skoczył na głowkę.

Jakarti - Pon 15 Cze, 2009

Cartoon Network napisał/a:
Nie wierzę w to, że w obecnych czasach samolot może "zniknąć"

ja wierze w to, ze Ty mozesz zniknac :D
behave.

Cartoon - Pon 15 Cze, 2009

Jesteś magikiem?
Jakarti - Pon 15 Cze, 2009

nie.
mam wysoko postawionych kolegow :lol2: :lol2: :lol2:

KonradMK - Pon 15 Cze, 2009

eM napisał/a:
MarcinUTG napisał/a:

dokladnie o tym samym pomyslalem, kazdemu kiedys spadły gacie jak skoczył na głowkę.

to dlatego PiTT skacze na główkę bez majtek. Żeby mu nie spadły.