w CTR (ep3 vs fn2) czuc roznice miedzy wielowachaczem a belka. Z moich odczuc ep3 jest ciekawsze do prowadzenia bo czasami mozna sobie "zarzucic" tylem przy odjeciu gazu, nowy jedzie jak na szynach M - Wto 01 Gru, 2009 na dobrej oponie skręca, mój cif cośtam naskręcał w tym roku na oponach gajowego Vlodarsky - Wto 01 Gru, 2009 HONDA TO ZUOOOOOO
Kup gotowego. Takie moje 3 grnox - Wto 01 Gru, 2009 Największy minus tak jak możesz spokojnie znaleźć dobrą nie bitą bude 1.4 to już z VTI jest dużo gorzej tak jak VTS 95% mniej lub bardziej powypadkowa.Maciusiowy - Wto 01 Gru, 2009
iQ... napisał/a:
w CTR (ep3 vs fn2) czuc roznice miedzy wielowachaczem a belka. Z moich odczuc ep3 jest ciekawsze do prowadzenia bo czasami mozna sobie "zarzucic" tylem przy odjeciu gazu, nowy jedzie jak na szynach
ep3 jest też w moim odczuciu trochę "ostrzejszy" (o ile można użyć takiego słowa) od fn2...co przekłada się niewątpliwie na radość z jazdy M - Wto 01 Gru, 2009 mozna kupić po swapie w rozsądnych pienioncachmichool_vt - Wto 01 Gru, 2009 ahh te pienionshe,
muszę się przejechać tym jakos szybciej,
dziekuje, jestescie tacy kochani , wszystko wiecie Michał - Wto 01 Gru, 2009 bierz e36 i huj106 - Wto 01 Gru, 2009 kup w koncu honde i zabierz mnie na spot hondy plisssss saxorulez - Wto 01 Gru, 2009 koniecznie w cabrio.. bedziesz mistrzem poza wiekszymi aglomeracjami Michał - Wto 01 Gru, 2009 tylko cabrio, tylko !!Vlodarsky - Wto 01 Gru, 2009 michool_vt - Wto 01 Gru, 2009 foty fydi znalazł
bmw dobre wyjscie - blachary odrazu wiedza co to, musze sie przespac i to przemyslećbizon - Wto 01 Gru, 2009 jak chcesz zobaczyc jak skreca honda to luknij moje wystepy w radomiu Marek23 - Wto 01 Gru, 2009 Michol, a nie taniej Ci wyjdzie konkretne zdlubanie saxo? Nie,zebym mial cos do hondy, ale tak tylko mysle. Z reszt eM na pewno sie ze mna zgodzi...