CHRZANEK - Pią 13 Lut, 2009 Jasiu - przyebałeś w skodawke ??kubas - Pią 13 Lut, 2009 ojjj januszek kiepsko ostatnio latasz strick - Pią 13 Lut, 2009 Janusz tłumacz sie co to znowu nawyprawiałes
Dobra, juz doczytałem anjas - Sob 14 Lut, 2009
strick napisał/a:
Ja sie dowiem jutro czy bede na miejscu... Moze do wawy pojade.
Też masz laske w Warszawie?
Kurde, skupcie się na swoich regionach strick - Sob 14 Lut, 2009
anjas napisał/a:
Też masz laske w Warszawie?
Nie, ja mam w łodzi Bart - Sob 14 Lut, 2009 kobieta-rybak? anjas - Sob 14 Lut, 2009
strick napisał/a:
Nie, ja mam w łodzi
aha, rozumiem, że pływa sobie po wiśle i raz na jakiś czas zawita do Warszawy Młody Papież - Sob 14 Lut, 2009 to z łodzi czy z wisły?
robimy jutro ta ligote? panorame? która godzina? kto będzie ejmartin.h - Sob 14 Lut, 2009
Dżon napisał/a:
robimy jutro ta ligote? panorame? która godzina? kto będzie ej
A będzie więcej hothatchy niż ostatnio? Ja mógłbym wpaść, zależy jak się dzisiejszy dzień ułoży.Bart - Sob 14 Lut, 2009 ja już pisałem - mnie odpowiada, ale raczej późnym popołudniem, powiedzmy koło godz. 18-19. Na panoramę jestem chętny, jadła nigdy nie odmówię
Jeśli przyjadę to jakimś dostawczakiem, bo hothecz się przegląda.
Anjas, wpadniesz?strick - Sob 14 Lut, 2009 Przynajmniej nie ograniczamy sie do jednego miasta anjas - Sob 14 Lut, 2009
bart napisał/a:
Anjas, wpadniesz?
nie wiem, jutro zobaczymy.
Postaram się wpaść.strick - Sob 14 Lut, 2009 Ja włąsnie wole jakos koło 13. Bo wtedy jeszcze za jasnego mozna sie poslizgac Bart - Sob 14 Lut, 2009 strick-taksówkarz oszczędza na żarówkach Janusz - Sob 14 Lut, 2009